Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
senior tag
válasz
Csontikka
üzenetére
Gondoltam hogy a megnyitás sebessége nem fog változni futtatásból indított paranccsal sem, de azért kipróbáltam
Megnyitásra mindenképp az alapértelmezett (sajátgép) fájlkezelő kellene, az minden Windows-os rendszeren megvan. Nem annyira szembetűnően lassú, csak ha lett volna más parancs egy mappa megnyitására, azzal is megnéztem volna.
Próbálgattam több különböző elérésű mappákat megnyittatni vele egymás után, jelentős sebesség változást itt se láttam, biztos ez akkor a megfelelő sebessége, csak Én akarok belekötni
Azért köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- GL.iNet OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 26
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megnyitásra mindenképp az alapértelmezett (sajátgép) fájlkezelő kellene, az minden Windows-os rendszeren megvan. Nem annyira szembetűnően lassú, csak ha lett volna más parancs egy mappa megnyitására, azzal is megnéztem volna.
Azért köszi a segítséget!