Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Az alábbiakban kérnék segítséget:
Kellene egy olyan fájlt írnom, ami be tud másolni egy fájlt, win7 alatt, rendszergazdai jogosultság mellett.
Megírtam a programot, gondoltam jobbgomb, futtatás rendszergazdaként majd elintézi.
De nemNem tudok fájlt létrehozni a program files mappában. Nézegetem, de nem jövök rá, hogy is kellene megoldani...
Plusz nem ide tartozik, de valaki tud abban segíteni, milyen programmal lehet windows alól telepedő programokat létrehozni, ami még esetleg ingyenes is? (exe vagy msi fájl, ami mondjuk telepít x mappába, beteszi a start menübe, stb stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest