- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Egy egyszerű problémát kellene megoldanom, de nem jövök rá - pedig tuti, hogy van megoldás.Beolvasok egy paramétert, ami egy 4 jegyű szám.
Ha SET /A var = %1 (azaz numerikus a típusa), akkor tökéletes, ha nem 0-val kezdődik. Viszont ha 0-val kezdődik, akkor invalid number.
Ha SET var = %1 (azaz string a típusa), akkor viszont 0 értéket vesz fel.
Elvileg utóbbi kellene nekem, legyen string, abban ott kellene lennie a 0-nak az elején, de az egyáltalán nem működik.
Már kínomban az angol nyelvű oldalakat is bújtam, de egyszerűen semmi.
Nekem jó lenne számként is (0123 helyett 123), azt már ki tudnám pótolni, ha nem invalid numberre futna, de a string adná magát igazából.
Tudom, lehetne csak 3 (vagy 2, 1) számjegyet beadni, de nem túl elegáns, ráadásul lehet a 4 számjegy 0000 is, ott nem lenne mit beírni, így elcsúsznának a paraméterek (ez 4-ből az első paraméter).
Köszönöm, ha valaki megszán a megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Freemail
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest