Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Egy egyszerű problémát kellene megoldanom, de nem jövök rá - pedig tuti, hogy van megoldás.Beolvasok egy paramétert, ami egy 4 jegyű szám.
Ha SET /A var = %1 (azaz numerikus a típusa), akkor tökéletes, ha nem 0-val kezdődik. Viszont ha 0-val kezdődik, akkor invalid number.
Ha SET var = %1 (azaz string a típusa), akkor viszont 0 értéket vesz fel.
Elvileg utóbbi kellene nekem, legyen string, abban ott kellene lennie a 0-nak az elején, de az egyáltalán nem működik.
Már kínomban az angol nyelvű oldalakat is bújtam, de egyszerűen semmi.
Nekem jó lenne számként is (0123 helyett 123), azt már ki tudnám pótolni, ha nem invalid numberre futna, de a string adná magát igazából.
Tudom, lehetne csak 3 (vagy 2, 1) számjegyet beadni, de nem túl elegáns, ráadásul lehet a 4 számjegy 0000 is, ott nem lenne mit beírni, így elcsúsznának a paraméterek (ez 4-ből az első paraméter).
Köszönöm, ha valaki megszán a megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Diablo IV
- Google Chromecast topic
- Autós topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest