Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Egy egyszerű problémát kellene megoldanom, de nem jövök rá - pedig tuti, hogy van megoldás.Beolvasok egy paramétert, ami egy 4 jegyű szám.
Ha SET /A var = %1 (azaz numerikus a típusa), akkor tökéletes, ha nem 0-val kezdődik. Viszont ha 0-val kezdődik, akkor invalid number.
Ha SET var = %1 (azaz string a típusa), akkor viszont 0 értéket vesz fel.
Elvileg utóbbi kellene nekem, legyen string, abban ott kellene lennie a 0-nak az elején, de az egyáltalán nem működik.
Már kínomban az angol nyelvű oldalakat is bújtam, de egyszerűen semmi.
Nekem jó lenne számként is (0123 helyett 123), azt már ki tudnám pótolni, ha nem invalid numberre futna, de a string adná magát igazából.
Tudom, lehetne csak 3 (vagy 2, 1) számjegyet beadni, de nem túl elegáns, ráadásul lehet a 4 számjegy 0000 is, ott nem lenne mit beírni, így elcsúsznának a paraméterek (ez 4-ből az első paraméter).
Köszönöm, ha valaki megszán a megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tesla topik
- Könyvajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest