- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toggyuri1
csendes tag
válasz
Panthera #1009 üzenetére
Igen. Arra gondolsz, hogy ezt a (linkelt) programot indítsam el felügyelet nélküli módban (ha lehet valahogy) a batch fájlban? Ehez viszont minden program mellé telepíteni kellene ezt is..Bár megoldható. A vezérlőpultot is meg tudom nyitni (appwiz.cpl) csak nem tudok választani a telepített programok közül felügyelet nélkül.
Egy adott programot kellene több gépre feltenni és levenni néha. Ezért kell egyszerűsíteni, hogy az átlag felhasználó is használni tudja. Sok hasonló programot használtunk és ez a batch módszer mindig bevált, csak ebben az esetben szívás a változó könyvtárnevek miatt. És persze, ha más a felhasználói profil akkor is gond. A helyzet az, hogy konkrétan tudom hol van a setup.exe fájl amit futtatni kell, csak mivel mindig más lesz egy mappa neve az adott útvonal végén, így nem tudok abban a mappában lévő exe-re hivatkozni. Egy rejtett elérési útvonalon van, gondolom nem véletlenül, de tudom hogy hol és mindig ott:"C:Program Files\InstallShield Installation Information\{2463D018-F61E-4B5C-A3C9-A158D080ED12}\setup.exe"
Az utolsó könyvtárnév mindig más a zárójelek között. A zárójelek mindig ott vannak. Próbáltam helyettesítő karaktereket adni a zárójelek közé, de valamiért nem ok.Tulajdonképp ez lenne az igazi megoldás, hogy helyettesítem a karaktereket a mappa nevének megadásakor: {2463D018-F61E-4B5C-A3C9-A158D080ED12} erre: {...........) . Mindig egy ilyen mappa van ezen a rejtett útvonalon, úgyhogy semmi akadálya nem lenne a módszernek, És ha több ugyanilyen zárójeles mappanév lenne az sem baj, mert valamelyikben megtalálom ami kell. Szóval, hogyan tudom helyettesíteni az adott karaktereket a mappa nevében? (*.?... vagy valami más módszer)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest