Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Pont ma kaptam egy dobozt, ami úgy nézett ki, mintha a kutyaszájából rángatták volna elő, meg minden!
Amolyan ace venturás kezdőjelenet feeling! De mivel a belső tartalom kifogástalan, így nem "balhézok", ilyen minimális javítások nekem is előfordulnak... "kézzel visszahajlítás", stb. Hát a világ másik feléről jön... amíg "javítható ingyen" vagy minimális időráfordítással, addig "nem balhézok", persze ha valami ripityára törve jön meg... láhatóan a gondtalan csomagolás miatt, akkor persze... refund, stb.
De ez nagyon ritka.... ~több ezer csomagomból az elmúlt ~5év alatt csak pár ilyen volt... nagyon alaposan - gondosan, rengeteg tömítőanyaggal küldenek mindent a Kínaiak (sajnálni is szoktam a környezetet, ennyi pazarlás... amikor egy pár $-os cumóra eskü számomra a csomagolás ránézésre többe került, mint ami benne van... persze én pl. minden csomagolóanyagot elrakok és újrahasználok... legrosszabb esetben is szelektív gyűjtőbe megy... doboz - pufifólia, mindent próbálok újrahasznosítani... ingyen "tömítőanyag")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- SteelSeries Apex 3 TKL Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Keychron K3 Pro Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
V/