- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
Hali, bár még új vagyok, nem hiszem, hogy ellenséges voltam. Sok mindent megtanultam már életem során, az egyik legfontosabb volt, hogy ha valamit lehet egyszerűbben, akkor ne bonyolítsam. Ha feljebb olvasol, nem egyből kiborulsz, akkor olvashatod, hogy én is hasonlóan gondolkodtam, és sok helyzetben meg is oldottam, hogy ne kelljen ragasztani. Egyrészt, mert nem volt kéznél, másrészt meg “majd én megmutatom, hogy lehetséges…” alapon túráztattam magam (lett is pár + ősz hajam a többi mellé…
). Aztán kb 1 kg el…sa után rájöttem, hogy hülye vagyok, egóból nem haladok semerre.
Így farkam behúzva vettem lakkot, kipróbáltam, sikerült, öröm é bódottá. Így már örökített bódottá lettem, mert sikerült. Aztán levontam a következtetést, hogy van az a nyomat, ahol kell bizony az eretnekséggel felérő ragasztás.
Jó nyomtatást. -
ptesza
senior tag
Van egy tetszőleges termék, pl egy festék. A gyártója előír dolgokat hozzá. Pl a hígítás, előkészítés, alapozás, szerszámok stb. Ha az szerint haladsz és elvégzed amit leírtak akkor csak nagyon ritkán történik váratlan dolog. Ha kihagysz lépéseket akkor szakszerűtlenül és empirikus módon végzed el a feladatot. Ilyenkor már vannak hibák. Erre próbáltam én rávilágítani.
Mostanra már két klikkre szakadt a nagyérdemű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest