Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Tanároknál egy a lényeg: mindig úgy és azt mond amit és ahogy ő hallani szeretne. Tehát ha mondjuk a töritanár órán az 56'-os forradalmból a tényleges harcokra helyezte a hangsúlyt, akkor te is arra tedd számonkéréskor. Többek között ezért érdemes jegyzetelni, s nem könyvből tanulni. Én a könyvek nagy részét ki sem nyitottam 4 év alatt, pl. az irodalmat sohasem. 3.-tól a törit sem, ugyanis ekkor kaptunk új tanárt. Az előző viszont pont hogy a könyvet kérte számon (gyakorlatilag szóról szóra, s ha kihagytál egy szót, akkor már nem lehettél ötös), így annál a könyvet tanultam. A másik fontos dolog, hogy figyeld meg, hogy melyik tanár mit szeret. Ugyanis van amelyik rosszul van a rizsázástól, annak mindig a lényeget mond. Van amelyiknek meg nem elég a lényeg, hanem 20 mondatos körmondtaban kell elmondani 1 mondatot. Szóval figyeld ki a tanárok rigolyáit. Amíg ez a figyelési időszak tart addig meg ''pedálozz''. Az idézőjel azért van, mert ez alatt nem azt értem, hogy az kell elérni, hogy egy olyan képet alakítson ki rólad, hogy te vagy az aki mindig felkészült, akinek meg van a házija, akire lehet számítani. Tehát nem kell ezerrel jelentkezni, meg nyalni. Egyrészt mert akkor a tanár később túl sokat fog tőled akarni (azt fogja hinni, hogy rajongasz a tárgyáért), másrészt meg lehet hogy átlát rajtad, s akkor szivatni fog.
Persze ha az a fő célod, hogy az osztállyal minél jobb kapcsolatban legyél, akkor a fentieket jobb ha elfelejted (persze ez osztályfüggő is, de általában így van).
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hyundai, Kia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- Robotporszívók
- PC játék közbeni freeze/akadások
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro 512Gb
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest