- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Tanároknál egy a lényeg: mindig úgy és azt mond amit és ahogy ő hallani szeretne. Tehát ha mondjuk a töritanár órán az 56'-os forradalmból a tényleges harcokra helyezte a hangsúlyt, akkor te is arra tedd számonkéréskor. Többek között ezért érdemes jegyzetelni, s nem könyvből tanulni. Én a könyvek nagy részét ki sem nyitottam 4 év alatt, pl. az irodalmat sohasem. 3.-tól a törit sem, ugyanis ekkor kaptunk új tanárt. Az előző viszont pont hogy a könyvet kérte számon (gyakorlatilag szóról szóra, s ha kihagytál egy szót, akkor már nem lehettél ötös), így annál a könyvet tanultam. A másik fontos dolog, hogy figyeld meg, hogy melyik tanár mit szeret. Ugyanis van amelyik rosszul van a rizsázástól, annak mindig a lényeget mond. Van amelyiknek meg nem elég a lényeg, hanem 20 mondatos körmondtaban kell elmondani 1 mondatot. Szóval figyeld ki a tanárok rigolyáit. Amíg ez a figyelési időszak tart addig meg ''pedálozz''. Az idézőjel azért van, mert ez alatt nem azt értem, hogy az kell elérni, hogy egy olyan képet alakítson ki rólad, hogy te vagy az aki mindig felkészült, akinek meg van a házija, akire lehet számítani. Tehát nem kell ezerrel jelentkezni, meg nyalni. Egyrészt mert akkor a tanár később túl sokat fog tőled akarni (azt fogja hinni, hogy rajongasz a tárgyáért), másrészt meg lehet hogy átlát rajtad, s akkor szivatni fog.
Persze ha az a fő célod, hogy az osztállyal minél jobb kapcsolatban legyél, akkor a fentieket jobb ha elfelejted (persze ez osztályfüggő is, de általában így van).
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Fogyjunk le!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest