Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mszilard
tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igaz, nem akartam kitűnő lenni, de azért egy 4.5 -tel zártam, és nem nyaltam be senkinek. (ezt most nem Rád értem, hanem általában..többen is írták)
A nyalással óvatosan.......(a tanár csak 4 évig tanít, de a 4 év alatt életre szóló barátokat lehet szerezni.)
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ámen.
Tulajdonképpen én is kb ezt akartam mondani, csak nem sikerült így összefoglalnom.:)
Illetve még annyit hozzátennék, hogy azért az osztállyal is össze lehet ezt egyeztetni, az igaz, hogy azt általában nem díjazzák ha valaki stréber, de ha csak úgy lazán vagy ötös mindenből, az király.:) Szóval nem az a baj, ha csak ötösöd van, hanem ha ilyen kis tudálékos strebó vagy, aki megbontárnkozik ha nem csináltad meg a földrajzházit...:)
Amúgy meg ilyen is kell az osztályba, emlékszem minden szünetben, hogy ment a házimásolás, mindig volt kb 3-4 ember aki megcsinálta, aztán az ő házijuk többszöröződött meg az osztályban, így még arra is volt esély, hogy ha a tanár több házit is átnéz, nem fog egyezni...:D
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest