- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Bencom
senior tag
Mi van?
Még mindíg él?
Elmegyek a MODERÁTORT keresek-be... -
Bencom
senior tag
csak nem zárták be?:F
-
Bencom
senior tag
Na, úgy látom, hogy ez abbamaradt...
Na, erre háha ír még valaki, ha nem, akkor zázható:O... -
Gergello
addikt
bakker mire végig olvastam ezt a topicot kezdenek rossz előérzeteim lenni :D
-
Bencom
senior tag
Tényleg!
Nem is mondtátok: jobb az új fej, mint a régi? -
Bencom
senior tag
válasz
rATdrAgOn #113 üzenetére
Szar ügy!
Apám elektronikai műszerész, de nem nagyon lehet azzal manapság keresni.
Most egy hangfalkészítő vállalkozásba kezdett, s bár még nem nagyon haladt a dologgal, azt mondja, még mindíg jobb, mint a Matávnál vagy a kertészetben volt.
(A kertészetben apám csinált minden elektronikus culát. Egy ember el sem tudná képzelni, hogy mennyi ilyen van egy ilyen helyen...:), úgyhogy volt munkája bőven, de jól átb*ták, úgyhogy sz*r az élet, ha az ember műszerész!)
(Ez vígasztalás volt...):DDD -
rATdrAgOn
senior tag
Hmmm... en anno sokat kellett, hogy tanuljak.
Gyakorlatbol egy kalap sz*rt sem ertem az elso ket evben. :)
Aztan az is jo lett utana. :)
Evkozben tanultam (nem magoltam), nyaron meg csinaltam a szakmat amit tanulnom kellett. :)
Igy lett belolem szerszam(ki)keszito, erettsigevel. :)
(Raadasul ez szamomra kenyszerpalya volt - nem akartam szerszamkikeszito lenni, inkabb elektronikai muszeresz, vagy autoszerelo, vagy hajos, vagy akarmi mas - de szinteveszto vagyok, ez a PAV-on derult ki :((() -
Tithian
őstag
Attól függ, mit tervezel.
Viszonylag nagy biztonsággal megsaccolom, hogy te már nem esel bele a kétszintű érettségi rendszerbe, de a felesleges tantárgyak miatt ne feszülj meg. Ha nem érettségizel/felvételizel egy tantárgyból, s ráadásul nem is érdekel, nem kell beleszakadni. Kémiából például nekünk 1-2. évben (ameddig volt) rengeteg ostobaságot kellett volna betanulni a teljes sikerhez. Olyasmiket, amik ott vannak minden könyvben, kézikönyvben, akármikor elővehetném azt, s megnézhetném ha kellene. Nem igazán sikerült abszolválnunk a tudásanyagot :B. Sebaj, nem számít.
Sokat talán történelemből kellett eddig tanulnom, de csak a tanár miatt, aki szereti szivatni az osztályt. A matek-magyar tanárfüggő, lehet keménykedni, de lehet a követelményeknek megfelelően is tanítani, biológiából nem vészes az anyag, bár helyenként túl magas szinten akar okítani, a fizika három éve pedig nevetségesen könnyű volt. Valószínűleg lesz sok tölteléktantárgy, mint az erkölcstan, tánc, dráma, társadalomismeret, de ezek csak a helyet foglalják. Nyelvről sokat nem tudok mondani, rettenetes némettanárom volt, de nem tudott kifogni rajtam :), angolt pedig nem tanultam gimiben.
Igazából azt veszem észre, hogy egyre kevesebbet foglalkozom a tanulással, inkább csak a témazárókra kell készülni, de akkor sem túl sokat.
Nem kell megijedni a gimnáziumtól, nem olyan nagy dolog, bár lesznek tanárok, akik megpróbálják úgy beállítani, mintha valami hatalmas lépést tett volna a diák. -
Bencom
senior tag
Ja, ha már itt játok megkérdem: ''TetsiK'' az új arckép?
Nyomok egy eredetit:
Mod:ez kb 6 éves kori.
Most vagyok 14:U
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Oooo... nem cserelhetnenk? :)
Marmint konkretan testet? :)
Te megkapod az en elegge leharcolt ~30 eves porhuvelyemet, en pedig a te ~14-15 eves porhuvelyedet. :)))
Szoval, de szeretnek en annyi idos lenni a mostani eszemmel mint Te :)
(Amugy nem kell problemazni. Egy dolgot kell tenni kozepsuliban - szarni a tanarra es tanulni. Ha tudsz, nincs gaz. Nem megnyerni kell a tanart, hanem bizonyitani neki, hogy tudod amirol szo van. :DDD) -
Tithian
őstag
-
SAMYka
senior tag
Nem olvastam végig az egészet mert lusta vagyok. A ''legszebb évek'' fogalom szerintem egyrészt jó bulikat takar. Ha jó buli akkor PH tali. Nézz be egy Nyíregyházi topicba [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=19983[/L] és gyere el egy talira jó buli, sörözés dumálás. Gyere el és meglátod.
Önök most reklámot láttak.:DD:DD:DD:DD:DD:DD -
Grass
aktív tag
Jó kérdés. most érettségiztem. engem utált az összes tanár.mind gyökér. meg én nem tudok és nem is akartam nyalni.mi ritka szar leosztást kaptunk. volt tanár aki első órán bemutatkozás helyett kiosztotta a lapokat hogy szintfelmérő. aztán megkaptam rá a kapámat amit természetesen bevésett a naplóba. de voltak ettől sokkal cifrábbak is. könyvet tudnék írni a szemét tanárokról. sok sikert. ÉN LEÉRETTSÉGIZTEM JEEE :DD
ha már itt rartunk valaki mondhatna pár szót az egyetemi főiskoali részről ugyanebbena témában. (főleg KVIF érdekelne )
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest