- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, ez több dologtól is függ:
Ha laza iskolába jár az ember, akkor most is csak egy lógás az egész. Ha nem célod a minél jobb jegy, hanem olyan 3-as átlaggal megelégszel, akkor is könnyű elmenni ebbe az irányba. Ha azonban a fentiek közül mindkettő vagy akár egyik negatív, akkor már messze nehezebb az ember dolga. -
Cathfaern
nagyúr
Persze, össze lehet egyeztetni, de nekem a tapasztalatom az, hogy egy ilyen tanuló nem tud annyira beleintegrálódni az osztályba. Igaz, hogy esetemben az osztály többsége khm...lentebbi szinten volt, mint mi 2-3-an (tehát: voltunk 2-en full ötösök, meg egy majdnem full ötös. Az osztály többi tagja meg mondjuk egy-egy tantárgyból 5-ös, kicsivel többől 4-es, a többi alatti). Ha kiegyenlítettebb az osztály, akkor értelemszerűen kevésbé érződik a kilógás.
(nem félreérteni, a fentebbi írás NEM önfényezés akart lenni, csak konkrét példát akartam hozni)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Tanároknál egy a lényeg: mindig úgy és azt mond amit és ahogy ő hallani szeretne. Tehát ha mondjuk a töritanár órán az 56'-os forradalmból a tényleges harcokra helyezte a hangsúlyt, akkor te is arra tedd számonkéréskor. Többek között ezért érdemes jegyzetelni, s nem könyvből tanulni. Én a könyvek nagy részét ki sem nyitottam 4 év alatt, pl. az irodalmat sohasem. 3.-tól a törit sem, ugyanis ekkor kaptunk új tanárt. Az előző viszont pont hogy a könyvet kérte számon (gyakorlatilag szóról szóra, s ha kihagytál egy szót, akkor már nem lehettél ötös), így annál a könyvet tanultam. A másik fontos dolog, hogy figyeld meg, hogy melyik tanár mit szeret. Ugyanis van amelyik rosszul van a rizsázástól, annak mindig a lényeget mond. Van amelyiknek meg nem elég a lényeg, hanem 20 mondatos körmondtaban kell elmondani 1 mondatot. Szóval figyeld ki a tanárok rigolyáit. Amíg ez a figyelési időszak tart addig meg ''pedálozz''. Az idézőjel azért van, mert ez alatt nem azt értem, hogy az kell elérni, hogy egy olyan képet alakítson ki rólad, hogy te vagy az aki mindig felkészült, akinek meg van a házija, akire lehet számítani. Tehát nem kell ezerrel jelentkezni, meg nyalni. Egyrészt mert akkor a tanár később túl sokat fog tőled akarni (azt fogja hinni, hogy rajongasz a tárgyáért), másrészt meg lehet hogy átlát rajtad, s akkor szivatni fog.
Persze ha az a fő célod, hogy az osztállyal minél jobb kapcsolatban legyél, akkor a fentieket jobb ha elfelejted (persze ez osztályfüggő is, de általában így van).
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest