- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
A beárazós topicot sajnos már nem találtam így itt teszem fel a kérdést.
Ennek a laptopnak jelenleg mi a piaci ára?HP 250 G4
-128 GB SSD
-i5-6200U CPU @ 2,3-2,4 GHz
-4 GB RAM
-Aksi 1-2 órát bír
-Állapot jóKöszi szépen a választ előre is!
-
CsMarc
tag
-------SÜRGŐS------
Sziasztok!
Hölgy ismerősöm most frissítette a Windows 7-et és bekapcsolás után nem tudja bekapcsolni a Wifi-jét, mert mikor átállítaná "ON"-ra a Wireless Network Connection-ben, az azonnal visszaugrik "OFF"-ra.
Mi lehet a megoldás erre?
Hálás köszönet a válaszadónak!
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik a legstabilabb Windows operációs rendszer szerintetek? A laptopomra szeretnék végre feltenni egy megbízhatót!
-
CsMarc
tag
Értem, köszi! Most leírtam neki a történetet, hogy ha rossz, szeretném visszakapni a pénzem és szeretném ha ő állná a visszaküldés költségét, erre azt mondja, hogy sorry, de elfogyott ez a verzió, helyette van OEM verzió 65 dollár felárért.
Kicsit gyanús, hogy van neki, csak nem akarja bekockáztatni, hogy esetleg rossz.
Kérdéseim a következők lennének:
1) Tippem szerint akkor az OEM verzió, az már a végleges piacra szánt verzió, ugye? Gondolom a különbség az, hogy ezzel már nem igen lehet gubanc, hiszen nincsenek benne az extra feature-ök.
2) Megér-e 285 dollárt? Objektíven.
3) Ha nem, milyen alternatíva van Dell E5530-ba? A használt dolgokat nem szeretem.
Köszi.
-
CsMarc
tag
Mit gondolsz? Kockáztassam be vagy nézzek egy olyan verziót ebay-en, amivel nem nagyon lehet gond? Az a baj, hogy ezzel nem igazán akarok hazárdírozni, mert így is hosszú idő, míg ideér meg nem is olcsó. Elméletileg visszaküldhetem, ha rossz, de az is pénz meg idő. Meg gondolom nem is biztos, hogy rögtön kijön a hiba.
Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy linkelnétek nekem egy olyan verziót ebay-ről, ami új és nem nagyon lehet gond? Dell E5530-ba kellene. Ha jól emlékszem valaki azt mondta, hogy nekem PGA tokozású kell ebből a fajtából.
Köszi.
-
CsMarc
tag
Nektek egyébként milyen tapasztalataitok vannak Ebay-ről elektronikus cuccok rendelése kapcsán?
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Ezt a választ kaptam az ebay-es eladómtól, amit nem tudtam dekódolni. Tudnátok segíteni benne? A lényeg, hogy rendeltem tőle ezt a processzort: Intel Core i7-3632QM QCF8 QS 2.2G-3.2G/6M E1 35w Mobile CPU
It's new,and this CPU is QCF8 QS version(QS=final test of ES),not I7 3632QM SR0V0 OEM version.
By the way,it's new in bulk,without original packaging.Amit nem értek, egyrészt, hogy mi az az ES, másrészt, hogy mi a különbség a két verzió között? Továbbá a "new in bulk"-ot ti hogy értelmezitek?
Köszi!
-
CsMarc
tag
Köszi szépen! Tényleg nagy váltás lesz i5 3340M-ről? Már megrendeltem mondjuk, de megijesztett a 2,2 Ghz illetve, hogy egy processzor összehasonlítós oldalon "csak" 6 tizeddel kapott jobb pontszámot az előzőnél.
Mint laikust, nyugtassatok meg légy szíves, hogy jó vétel volt!
De most tényleg, jóval gyorsabb?
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Egy sürgős és gyors segítség kellene! A Dell Latitude E5530 laptopomban szeretnék processzort és RAM-ot cserélni. Az előbbiből az ebbe passzoló egyik legjobb i7-es processzort szeretném beletenni. (valaki már belinkelte nekem korábban e-bay-ről, de most nem találom) Melyik lenne ez?
Ha egy ilyen jóval erősebb proci kerül bele hűtést vagy mást is kell még cserélni? Ha igen, mit, mire?
RAM-ból pedig az egyik 4 Gb-osat szeretném 8-asra cserélni, melyiket javasoljátok?Köszi a válaszokat,
CsMarc
-
CsMarc
tag
Nyomogattam az F2-t, de nem akarja azt se bedobni. Ilyenkor mi van?
-
CsMarc
tag
válasz
szabonagyur #23672 üzenetére
Dell Latitude E5530
Semmit nem ír ki csak elindul egy karika pontokból, mintha be akarna tölteni valamit, de nem tudja csak villog. A fekete képernyőn és ezen kívül semmi. -
CsMarc
tag
SOS
Sziasztok!
Ma estére már kellene a gép munkához és most meghalt. A windows 10-et szerettem volna rárakni és mikor újraindítottam vmi hiba miatt már nem töltött be semmit. Csak villog a képernyő feketén és középen mintha el kezdeni tölteni valamit, de az minden villanásnál újraindul. A telepítést a windowsból indítottam el így most semmilyen telepítő CD sincs nálam. Ötletek? -
CsMarc
tag
Sziasztok!
Lehet már tudni, hogy mikorra várható itthon a Lenovo gépek szervizelésében előrelépés?
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
A következő problémám van a 2 hónapos Asus X550CC laptoppal. Tudni kell még, hogy Windows 8.1 pro operációs rendszer fut rajta és a lakásban teljesen új modem és router van, melyek más gépekkel kifogástalanul jól működnek. A gépet folyamatosan ledobálja a wifi és nem találunk hozzá normális drivert, mely használható lehetne. Melyik az a driver, amelyiket fel kell telepíteni a wifihez, hogy jól működjön? Mi lehet a probléma megoldása? Én egyértelműen a driverre vagy az operációs rendszerre gyanakszom, mint probléma forrására.
Minden segítő válasz jól jöhet!
Köszönöm előre is!
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Már egyszer megkérdeztem egy másik topicban, de még egyszer megteszem Borote tanácsára.
Most nemrég vettem egy Dell E5530-at rögtön feltelepítettem rá a win8-at illetve a drivereket. Olyan hibát szoktam tapasztalni, hogy ledob a wifiről majd pár másodperc múlva automatikusan visszacsatlakozik rá . Ez elég zavaró tud lenni, ha olyan dolgot használok, ami konstans igényli a netcsatlakozást. Ezt hogyan lehetne orvosolni?Másik: Ez valószínűleg inkább valami operációs rendszer hiba lesz: Google Chrome néha befagy és nem reagál semmire. Előző gépemen HP 4510s és operációs rendszeremen (win7) nem tapasztaltam hasonlót ilyen gyakorisággal. Feladatkezelőben be kell zárni a Chromot és ha szerencsém van utána újraindul. Már újraraktam őt is, de nem sok változás. Másik böngésző??? Az a baj, hogy a Chrome-ot is megszoktam.
Hogy lehetne ezeket a problémákat megoldani az operációs rendszer cseréje nélkül? A helyzet az, hogy kezdem megszeretni a win8-at is.
Köszönöm előre is a válaszokat. Sokat segítenétek velük.
-
CsMarc
tag
.
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Már korábban feltettem a HP topicban a kérdést, de nem vagyok biztos benne, hogy jó helyen volt-így felteszem itt is. Tehát rendeltem a HP Probook 4510s-emhez egy angol billentyűzetet ebayen keyboard frame nélkül. Ez azért para, mert az előző billentyűzetem magyar volt így az enter miatt nem tudom összepasszintani a kettőt. A kérdésem tehát az lenne, hogy hogy tudnék egy ilyen angol billentyűzethez tartozó frame-t beszerezni minél gyorsabban? Ebayen sem találtam önmagában.
Másik kérdés hogy a HP Probookomtól most milyen piaci áron tudnék megválni, ha rendbe van rakva.
Processzor: Intel Core Duo 2,2 Ghz
RAM: 3GB
Merevlemez: 500 MB
4,5 éves viszonylag jó állapot.Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!