Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
NTonee
veterán
válasz ZTE_luky #18602 üzenetére
itt találod a hardverkövetelményeket a widi működéséhez. Ez a hivatalos lista, ezekkel biztosan működik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ZTE_luky #18606 üzenetére
Írtam, hogy azokkal fog működni amit ők is leírnak, mivel nem túl elterjedt dolog szerintem itt biztos nem lesz jobb válasz, mint amit eddig kaptál. Az meg, hogy berakod mindenhova, ide is többször a kérdést olyan felesleges... nem azért nem kapsz választ mert nem érdekel senkit, azért nem mivel nem ismerjük a dolgot annyira.
Az a kis eszköz ebayről ugyanaz mint ami a gépben van csak még lehet lassabb is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
Roli5
tag
válasz ZTE_luky #18602 üzenetére
WIDI-ről:
Hálószobában próbáltam, ott a "kisebb és butább" tv van, de ezen is csodásan megy:
Amim van:1,LG 39lb650v
2,Asus x750LA i3 4010u-s procival, HD4400 gpu-val és win 8.1 pro-valIntel oldaláról letöltöttem két fájlt, feltelepítettem a laptopra. A tv egy T-home -os ZTE wifi-n kapcsolódik nálam a netre, a laptop szintén.
És csodálatosan működik a tv kijelzőjén megjelenített laptop, aminek szintén bekapcsolva maradt a képernyője.
De már hogy hogy csináltam, nem emlékszem, mert éjjel volt .u.i.: ugye milyen szar ez a konzumer Asus?!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
adika4444
addikt
válasz ZTE_luky #22405 üzenetére
Fastboot tudtommal egy pár másodperccel hamarabb történő betöltés, ami nem igazán jó régebbi Wineknek.
Milyen Win volt rajta a baj előtt? És milyet próbáltál rárakni?
Amúgy úgy kell, hogy tölts le egy Windows 8 ISO-t, oprend.hu-ról vagy vmi ilyesmi oldalról, azt írd ki pendrive-ra például Windows 7 usb download toollal vagy Rufus-szal, bár én az első híve vagyok, és azt próbáld meg egy pendrive-val megetetni a géppel.üdv, adika4444
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
-
félisten
válasz ZTE_luky #22426 üzenetére
Akkor lehet a caddy is hibás és vitte az egész gépet... de miért spóroltál egy ilyenen?
Fast boot lényegtelen, mivel a kolléga leírása alapján annak vissza kellett volna állnia ha megcsináltad, a te géped jelenleg semmire sem reagál.
Amúgy egy kérdés.. minek nyúltál a gépbe bele ha nem értesz hozzá? Beírtad volna ide mit szeretnél és nem lenne ilyen gondod mivel segítünk. Szerintem imádkozz, hogy csak szoftveres hülyeség legyen az egész.
-
félisten
-
félisten
válasz ZTE_luky #22434 üzenetére
A fedlap magát a gépet nem befolyásolja, tehát azért megvonni a garit érdekes eset lenne....
Az, hogy milyen a gari azt te tudod, gari papíron rajta van. Lehet, hogy neked kell bevinni de lehet, hogy ők küldik és fizetik a futárt, ez néha eltér.
Én tuti nem szórakoznék a dologgal többet, valamelyik témában volt hasonló, talán Asus volt és ugyanez a probléma is... és akkor is szerviz rakta helyre.
Időben jó kérdés, sok mindentől függ, hogy mennyire érnek rá, stb. -
adika4444
addikt
válasz ZTE_luky #22451 üzenetére
Ha szükséged van rá, akkor hagyd benne az SSD-t, szerintem el fogják fogadni, nekem is elfogadták Acer-nél!
De belül vigyázz, hogy más ne legyen sérülve!
(#22454) rento: Vezérlőpulton fentebb tudod küldeni a fényerőt?
FN+F8-cal próbáltál képernyőt váltani, vagy WIN+P-vel csak kijelzőre?
(#22449) Spet: Burkolatról is ad némi infót, de próbálj meg képet szerezni arról vagy ha olyan helyrőr rendeled akkor kérj képet, sajnos én biztosabb megoldásról nem tudok. De ha eBay akkor tudtommal payPal esetén valahogy vissza lehet kérni a pénzt, de ez nem 100%, eBay terén nagyon nem vagyok otthon, meg aztán lehet, hogy nem is az...üdv, adika4444
-
félisten
-
félisten
válasz ZTE_luky #22459 üzenetére
Akkor még egyszer, ott vannak az elérhetőségek, felhívod szépen őket és megbeszélitek. Mivel a géped nem indul így valószínűleg HDD vagy SSD is kellene a gépbe, az nem tudom, hogy ha HDD-vel vetted elküldheted e SSD-vel. Megmondod, hogy kellene a HDD tartalma és ki szeretnéd venni ha nem baj... A legrosszabb amúgy szerintem keresztbe hosszába hazudozni, mivel könnyen lebuktathatnak.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ZTE_luky #22462 üzenetére
Most komolyan mit kell értetlenkedni ennyit? Mivel maga az SSD beszerelése tudtommal nem engedett csak rajtuk keresztül nyilván kihagyod, max annyit kérdezel meg, hogy a HDD-t kiveheted e ( de szerintem nem, akár az is lehet rossz és kinyírta a gépet, tehát bekérnek majd mindent). Amúgy ott a szám, felhívod vagy ha nem akkor email és minden kiderül.
-
félisten
-
Csapo83
aktív tag
válasz ZTE_luky #22860 üzenetére
A CPU hőfokát több helyen lehet és kell is mérni, a belső (mag) hőmérséklet mindig magasabb lesz pár fokkal mint a felületi hőmérséklete. (főleg az asztali Core i prociknál ahol az intel szeret gyenge minőségű töltő anygagot használni de lagalább néha abból is túl keveset. Volt rá már példa hogy komplett sorozatot kellett visszahívni emiatt. De emiatt nem kell ítélkezni mert hamar javították a hibát utána a kupak volt már púpos ( nem akarok hülyeséget mondani de emlékeim szerint i7 procikra volt jellemző és emiatt a komolyabb vagy pénzesebb tuningosok le is szedték a kupakot és újrapasztázták )
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
veterán
válasz ZTE_luky #28733 üzenetére
Nem a vízkő lesz a Te bánatod, hanem a nyáklap által beszívott víz, ami szépen beszivárog a rétegekbe, és szép lassan szétfeszíti, így a vezetősávok elpattannak, és vége a dalnak. Persze ez nem kötelező követelménye a dolognak, csak előfordulhat. Tisztítással sokra nem mész vele sajnos.
-
olle
senior tag
válasz ZTE_luky #28736 üzenetére
Szia
Én megpróbálnám a rizses mobilos módszert. Jó nagy légmentesen zárható műanyag doboz öntesz bele rizst 1.2.3 kg bele a laptop 3-4 napra azt hátha kiszívja az összes vizet. Lehet hogy hülyeség de nem vesztesz semmit. Csak a Rizs be ne menjen a réseken
Ha mobiloknál működik.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Papooo
senior tag
válasz ZTE_luky #33304 üzenetére
Nagy az esély, hogy az Asus ATK drivered szórakozik. Érdemes újra feltelepíteni. (Legalábbis körbeguglizva más G56 tulaj is szívott már ezzel a hibával)
Két másik Asus típussal már én is belefutottam touchpad problémába, mindkét esetben a driver volt a hunyó.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Spet
addikt
válasz ZTE_luky #34628 üzenetére
Lehet nem volt 100-as már amikor megvetted.
Illetve ellenőrizheted ezzel a paranccsal (ne futtass semmit a háttérben)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Politika
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude E7490 14.1" 256GB SSD, Intel Core i7-8650U 4x1.90Ghz, Intel UHD Graphics 620 Használt!
- HP ProBook 440 G6 14.1" 512GB SSD, Intel Core i5-8265U 1.80Ghz, Intel UHD Graphics Használt!
- Lenovo X1 Carbon 5th gen. 14" 512GB SSD, Intel Core i7-7500U 7th gen 2.7GHz, Intel HD Graphics 620!
- Eladó új Asus TUF Gaming A15 4060 140W!!
- ASUS ROG Strix G-SYNC 120Hz GTX 1070 8GB i7-7700HQ 16GB 1TB SSD 17.3" - GL702VS-DS74
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs