Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni, mert én már kifogytam az ötletekből.
Adott egy Albacomp M66SE (valami Clevo) notebook, amibe bármilyen procit rakok, 800MHz-en megy. Megnéztem több tesztprogival is, mindegyik 800MHz-nek írja, és a tesztek eredményei is ennek megfelelően eléggé szerények.
Végigpróbáltam az összes energiagazdálkodási lehetőséget, telepítetem XP-t, Win7-et, frissítettem BIOS-t, cseréltem adaptert, de mindig ugyanaz a helyzet. Már a szűz Windows, driverek nélkül is 800MHz-en járatja.
Csökkentett módban teljes órajelűnek látom a procit, de az eredmények ugyanúgy gyengék, mint normál módban.Én nem tudom, hogy létezik-e még valami, amit nem próbáltam volna, de ha ti tudtok ilyenről, légyszi osszátok meg velem, mert ez katasztrófa! A noti egyébként stabil, nem fagy, nem indul újra.
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest