- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, van egy nagy gondom.
Egyik napról a másikra, minden előzmény nélkül meghalt a Packard Bell LS laptopom. Egy este kikapcsoltam, reggel már nem lehetett bekapcsolni. Nem világít a egyik led se az elején, semmire nem reagál. Kivettem az akksit, úgy se (bedugva). Másik töltővel se, egyszóval semmi. Amikor egyszer vissza akartam dugni bele a töltőt, villant egyet a kimenete mintha valami áram csapott volna ki belőle.
Aznap este amikor utoljára kikapcsoltam, erősen villámlott kint, nem tudom, van-e összefüggés. Pedig miután kikapcsoltam, már nem volt vihar sem.
Holnap viszem szervizbe, csak félek, mert dolgoznom kell rajta és remélem nem tart sokáig megcsinálni.
Volt már ilyennel tapasztalata valakinek?Köszi
Annyit még, hogy szerintem a töltője is meghalhatott, mert nem világít a kis led rajta amikor be van dugva. Azelőtt világított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Ryzen 7 CPU-k
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest