- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sider24
tag
-
Rivaul
addikt
válasz
Ricardoka77 #15591 üzenetére
Megoldjuk, válaszoltam a pm-re.
-
Ricardoka77
újonc
én nem találok meg semmit
-
Ricardoka77
újonc
rivaul köszönöm de a google-ban nem találtam semmit pedig egésznap ezt kerestem...
-
Rivaul
addikt
válasz
Ricardoka77 #15587 üzenetére
Szia.
Esetleg az asus oldaláról? Megkeresed a gépet a supportnál és leszeded ami kell. De ha google-be beírod a típust onnan is bátran leszedheted, nem kell félni tőlük. Ha újra húzod a gépet akkor nem meglepő hogy eltűnnek a driverek -
Ricardoka77
újonc
sziasztok tudnátok nekem segiteni tudom h nem ebbe a témába tartozik de ujj vagyok az oldalon
szal a kérdésem az éenne h tudnátok e segiteni van egy aus m6000-es laptpom és ujra raktam win 7 el és minden driver eltünt a hang a video kártyáé és a wifi é is tudnátok nekem segiteni h honnan tudnék letölteni hozzá ami müködikis és megbizható?
elöre is köszi
-
dobobazsy
őstag
sziasztok! c2d t6400 proci jo lehet HP 4410t laptopba? koszonom elore is!
-
sider24
tag
Sziasztok. Volna nekem egy Hewlett-Packard HP G62 Notebook PC. Az a helyzet hogy nem találok semmilyen drivert hozzá, pedig szinte minden oldalt meg néztem, de egy normális letöltő oldalt nem találtam.
Valaki segítsen már... Előre is köszi.
-
-
KimKyoJi
újonc
Helló, csak azt pasztáztam ami pasztázva volt, a voltak gap padok is azoknak a szélére elég sok por volt ragadva azokat amennyire tudtam leszedtem és visszaraktam őket, de még nem voltak nagyon elhasználódva. Természetesen portalanítottam is, a kifújt levegő meleg. Alatta van egy Thermaltake Massive 23LX hűtő, így alapból 50-56°C körül mozog, terhelés alatt felmegy 75-80°C-ra, takarítás elött +10 fokot jelentett mindkettőnél. de az a fúrcsa hogy teszteltem aida-val a gpu-cpu-t és a windows kiírta hogy a képernyő illesztő összeomlott és helyreállt, de kifejezetten a probléma nem jelentkezett. Legfrissebb driver van fent tegnap raktam hátha megoldja a problémát. Már azon is gondolkoztam hogy megint szétszedem és megnézem nem folyt-e le véletlen a paszta ,de ilyen problémám még eddig nem volt. Tesztelések, alatt még sose láttam ezt az ingadozást, csak ha elindítottam valami komolyabb progit, vagy valami játékot.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok. Csinálok egy home made lapos asztalt itthon. Az érdekelne hogy van a laptopban olyan hely ahonnan le tudnék húzni pár voltot egy külső venti meghajtásához? Pl optika nincs a laposba mert behalt a vezérlője.
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Hozzám került egy X401A Asus lapos!Anno már volt nálam és ha jól emlékszem akkor már sikerült feltelepíteni a Win7-et!De most nem akar sikerülni!Próbáltam USB-ről és külső meghajtóról de nem fejezi be sajnos a telepítést!
Amikor a végén az áll A telepítés befejezése akkor egy ilyenb hibaüzenet fogad:"A Windows Telepítő nem tudja konfigurálni a Windows rendszert ezen számítógép hardverén való futtatásra."
Szerintetek én néztem be valamit a BIOS-ban vagy valami más a hiba oka!
Ram tesztet futtattam semmi, két Win7-el próbáltam.A HDD AHCI-re van állítva!
Még egyszer ismétlem Win7 volt rajta de most nem megy fel!
Valakinek valami épkézláb ötlet!?
Előre is köszönöm!Ruszki!
-
Kbali
nagyúr
válasz
KimKyoJi #15576 üzenetére
Simán lehet. A vid. kártyán nem gap pad volt? Ha igen, akkor azt nem lett volna szabad pasztázni, hanem a pad-et kellett volna cserélni, ha már nagyon gatya volt.
Portalanítás is megvolt? A szellőzés környékén elég jól be tud gyűlni a por, hiába nem látszik mondjuk a lamellákon.
A kifújt levegő hideg vagy meleg? Ha hideg, akkor a hőcserélő közeggel is történhetett valami.
Egyébként a hőfokok hogy állna akkor, amikor belassul a gép? Sajna ez az Inspiron széria a kifejezetten gyenge hűtéséről híres. -
magellaner
tag
Sziasztok erdeklodnek,hogy van nekem egy lenovo g580 laptopom és egy másik g580 ba szeretnem kijelzot átrakni megoldhato e ez? Az en laptopom a fenyes burkolatu g580 amibe beleraknam az meg a matt jobbfajta burkolatu. A csatlakozo az ugyanugy sztem 40 pines. Megoldhato ez ? Koszonom
-
KimKyoJi
újonc
Sziasztok van egy Dell Inspiron N5110-es laptopom
Bővebben:
Nvidia Geforce GT525M 1024MB
Intel core i3-2310M 2,10GHz
4 GB DDR3 1066MHz
512 GB hdd
A probléma:
3 éves laptop, hűtési gondok voltak vele, van hozzá laptop hűtőm is, a lényeg hogy újra lett pasztázva a proci és a videokari, azóta olyat csinál hogy terhelés alatt visszaveszi a teljesítményt, mintha kihúznám a hálózati adapter. Realtemp + GPU-z-t figyeltem, a videókarin és a procin is visszaesett a terhelés de a procin visszaugrott 798MHz-re az órajel és olyan 7-8 watt fogyasztásra a 2100~ MHz-ről és a 18-23 Watt fogyasztásról majd vissza áll. Alap helyzetben rendesen megy nem esik vissza ennyire az órajel. Energiagazdálkodási lehetőségeknél már mindent megnéztem, minden jól be van állítva. Elképzelhető hogy pasztázáskor történt valami? vagy mi okozhatja ezt? mit nézzek, próbáljak meg?Ha van valami ötletetek legyetek szíves írjatok.
Előre is köszi a segítséget és hogy elolvastátok legalább a problémám -
Storms
őstag
üdv!
Ebbe a laptopba:
Toshiba Satellite L750-1LV (legfrissebb BIOS-al)
Milyen processzort tudok belerakni? És hogy? Sose szedtem még szét laptopot, csak HDD-t cseréltem benne, hol kell ebbe a laptopba processzort cserélni? Remélem nem kell nagyon szétszedniMost egy Intel B950 van benne és elég gyengének érzem... köszi
-
Tavoussi
csendes tag
Sziasztok!
Egy lenovo u430-at szeretnék telepíteni legális Win7-tel külső dvd íróról, de az istenért nem látja a dvd írót. Mit rontok el? Próbáltam UEFI-re átállítva is, de úgysem ok.
Normál usb portra dugtam rá, nem 3.0-sra.
F12-vel bejön a boot menü, de hiába gondolkodik, csak a HDD-t és a Network boot-ot ajánl fel.Köszi!
-
426os
őstag
Milyen notebook-ot vegyek?
Hogy valamit azért érdemben is mondjak: Kis szerencsével 100k körül találhatsz pl. jó állapotú Lenovo g580-at Gt635m vga-val is, azzal úgy ahogy már lehet játszogatni (persze nem mai játékokat full grafikán, de ennyi pénzből ne is akarj ilyet)Szerk: Látom már megtaláltad a topicot.
-
MurdR
veterán
Tudtok pár olyan dedikált VGA típust írni, amivel el lehet játszadozni? 100k körüli noti vonal. Ati-nvidia, mindegy melyik vonal, nem nagyon ismerem ezeket.
-
dulifi
csendes tag
Sziasztok!
Elég fura problémába ütköztem. Acer aspire one 756-omra szerettem volna egy tiszta telepítést tenni. Windows 8.1 usb telepítőjével egybeformáztam minden partíciót, ezután viszont sehogyse tudom feltenni. A következő hibaüzenetet kapom:
nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találniPróbáltam windows 7, win8 és win8.1 telepítővel, sehogy se jó. Másik gépeken ez a telepítő működik. Átraktam másik laptopba és gépbe a winchestert, de ott sem tudok telepíteni rá, másik winchesterre oké. Ez egy seagate momentum thin 500gb.
Próbáltam minden usb porton, állítottam a biosban achi mód és ide mód között.
Végigcsináltam ezt a videót: diskpart youtube
Live ubuntu és live parted magic alól is formáztam, semmi hatás.Teljesen tanácstalan vagyok. Valakinek bármi tipp?
-
mutyi
senior tag
Lenovo G580AH laptopban jelenleg egy B960-as procival van. Lehetséges-e és ha igen, melyik core i5-os proci kompatibilis vele?
Kb. milyen teljesítménynövekedés érhető egy egy upgrade-el?
-
426os
őstag
Háááát, mondjuk azt, hogy vállalható. Saccra nem mondanék fps-t( fraps-ot emiatt most nem teszem fel, a benchmark-ot meg ha elindítom, akkor kifagy a játék), de alapvetően folyamatos a kép, nagyon ritkán tapasztalható talán egy kis fps visszaesés (éjszaka, sok árnyék/füst és jármű stb).
A beállítások pedig így néznek ki: [link]
Amúgy baromi idegesítő, hogy lassan 6 éves játék és nem fut közel sem maximum grafikán. Eközben az ennél újabb játékok (Grid2, NFS The Run, Dirt3, ezekkel játszottam) mind mennek natív felbontáson minden beállítást high-ra állítva. Mondjuk sem a gt740, sem a Pentium 3550m proci nem éppen egy bivaly kategória, de akkor is...
Még lehetne játszani amúgy a beállításokon, de túl sok különbséget nem tapasztalok, úgyhogy inkább lejjebb vettem a beállításokat, azért van ennyire minimumközeli állapoton. Természetesen a videómemóriából alapból valamiért csak 202mb-ot lát, kellett egy kis commandline-t írni, amit egyébként azért nem értek, mert egy korábbi telepítés alkalmával nem kellett vele szarakodni, alapból látta a 2gb-ot. -
Buci21
addikt
igen, azért a HD 3000 nagyon gyengusz, nekem is i5 sandy van (i5 2400) és nem nagyon lehetett rajta játszani. Talán minimum grafon elfutkos, de nekem a 7790-essel sikerült medium-high közé belőnöm. Élsimítás ki, az viszi a VRAM-ot, a többit pedig kicsit el tudtam engedni
-
MurdR
veterán
javításokat is feltetted?
Mint ahogy SF Akos kolléga is említette, én kiegészíteném még azzal, hogy az egyik legrosszabban optimalizált játékról van szó.
Ha gépigény.hu-n ránézel a hsz-ekre, kevés ember tudja kimaxolva játszani.
Kérdezz rá a GTA4 topicban is, hátha találkozott már ott valaki ezzel a hibajelenséggel.
De szerintem valamelyik javítás megoldja a problémádat. -
SFAkos
aktív tag
Mondjuk a GTA IV. nem az optimalizáltságáról híres még rémlik is valami ezzel a memoriás dologgal kapcsolatban. Keress rá nincs e hozzá valami patch. Nézd meg azért más játékkal is, ha azzal nem csinálja akkor a gta a hibás. Szerintem az lesz. Esetleg megpróbálhatod megcserélni a ramokat, de kétlem hogy azzal lenne bajod.
-
426os
őstag
Sziasztok! Adott egy Lenovo Z510 noti, benne 2x4Gb Ram, amik dual channel-ben mennek (gyári Ramaxel, illetve egy Kingston).
Most van egy kis időm játszani, elkezdtem GTA IV-ezni, de folyton olyan hibaüzenetet dob ki a Win, hogy kevés ram, zárjak be programokat, miközben 50%-os a ram kihasználtság. Az eszközkezelőben én úgy látom, mintha a második ramot nem is használná egyáltalán. Láttatok már ilyet? Ez mitől van? Elég idegesítő, hogy itt a 8Gb Ram és mégis sír, hogy kevés.. A lapozófájl mérete le van csökkentve 100mb-ra, direkt azért, hogy a ramot használja és a ne a HDD kerregjen egyfolytában. -
tajati
aktív tag
.
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lenovo z500 notim. Gyárilag windows 8-al (alján ott a matrica).
Cseréltem benne vinyót. A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnék rá telepíteni megint wint? mert hiába szedek le egy msdn win 8-at nem tudom az aktiválási kódot mert az nincs a gép alján csak egy win 8 plecsni,telepítőt pedig nem kaptam hozzá.Segítséget előre is köszönöm.
-
somasz
addikt
Sikerült egyik gépem szétszedésénél a kábeleket kitépni a csatlakozóból.
Hova vigyem, ahol gyorsan megcsinálják nekem és megbízhatók, nem drágák, stb?
-
Droid_
tag
Ma már minden új laptopban SATA3 csatlakozó van a HDD/SSD-hez?
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Egy Dell 5470-es gép rá van kötve egy LG 24"-os monitorra VGA kábellel (HDMI-VGA átalakítóval). Valamiért időnként elmegy 1-2 mp-re a kép (villog a monitor, mint ha kihúznám a gépből 1-2 mp-re, aztán visszadugnám). Tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet a gond? A notebookon Windows 8.1 van és fent van a legújabb Nvidia driver is. Akkor is ezt csinálja, ha egy USB-s külső dokkolóba (kvm switch) van bedugva a monitor. Milyen tippetek van erre?
Köszi előre is.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Sensei #15535 üzenetére
Nyilván tudom, hogy hol kell lennie, de esküszöm elsőre nem láttam rajta.
Mindenesetre megittam még egy KV-ét, és sikerült összehoznom, láttam végre a 6' lábas csatlakozását.. Teljesen jó az inverter típusa a laptopba!
DE köszönöm!
(#15536) Ulius80: Megerősítem: jó lesz az inverter!
-
Ulius80
tag
-
Dell XPS
veterán
válasz
FuRiONight #15531 üzenetére
A komponensekkel összehasonlíthatatlan lesz a noti (Socket P-és proci nagyobb lendület lett vona.), talán egy 2GB-os modult "még" lehetne erőltetni, meglátjuk. Nagyon valószínű, hogy SATA.ás lesz az interface, de megvárjuk a választ. Egy SSD szintén óriási változás, nagyon jó elgondolás elsőre!
-
FuRiONight
addikt
válasz
Dell XPS #15528 üzenetére
Délelőtt meglesz a pontos tipus!
Ha minden igaz T7200-as még belemegy, ehhez 2GB ram.
Jelenleg egy 40GB-os vinyó van benne, kérdés, h egy 60GB-os SSD is belefér e (mármint h ilyen régi laptop-on van e sata 2 csatlakozó). Ezzel a felállással sztem igen sokat lehet gyorsitani, viszonylag olcsón is megvan.
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Eléggé belebonyolódtam az inverter kompatibilitásába,már nem tudok eligazodni rajtuk.Ebben kérnék segítséget!
Tehát egy MSI VR630X-be kellene,ezt találtam:
(bocsi,nem tudok linkelni,csak így,telóról vagyok)http://olx.hu/m/hirdetes/msi-m670x-notebook-inverter-ID1uO1j.html
Előre is köszönöm!!
-
Dell XPS
veterán
válasz
FuRiONight #15527 üzenetére
Lehet cserélni benne az alaplapot, de teljesen felesleges, egy processzor, memória bővítéssel teljesen más lesz a gépezet, és lehet normálisan használni a laptopot. Az már egy másik kérdés, hogy nem járnátok-e jobban, ha a fejlesztésre szánt összeget hozzáadva a noti árához esetleg lépnétek egyet előre. Át kell számolni, és úgy kell dönteni szvsz. Amennyiben megismerjük a típust, akkor tudunk segíteni a döntésben is.
-
FuRiONight
addikt
Hali
Kollégámnak volna egy 7 éves laptop-ja, nagyon szép állapotban.
Intel Celeron M ** processzor, 1GB ram és valamilyen integrált kártya van benne.
A kérdésem az volna, h pl. laptop-nál is lehet e alaplapot cserélni? Vagy az már nagyon macerás dolog? A laptopnak semmi baja sincs, tökéletes megy, csak amint irtam is eléggé lassú.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Vismajor01 #15522 üzenetére
SSD-t szerintem mindenképpen csak és kizárólag utólag.
Nem éri meg a plusz felárat, ha egyből azzal veszed.
A régi vinyónak pedig egy külső házat 4-10 ezer forint körül. USB 2.0 - USB 3.0 -
Buci21
addikt
válasz
Vismajor01 #15522 üzenetére
utólag cseréled ssd-re
-
Dell XPS
veterán
válasz
Vismajor01 #15516 üzenetére
Új laptop esetén 300k-ás notiról beszülünk alsó hangon, és igen; nagyon sok memória, bitang erős processzor alap hozzá, egy megfelelő kijelző kíséretében. SSD sem árt a gépezetbe!
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Asus laptopomhoz szeretnék hűtést vásárolni alapjában nem melegszik de most a meleg miatt muszáj lesz...van gyakorlati haszna ezeknek egyáltalán ?..ezt a kettöt néztem ki melyik lehet hatásosabb ? :
http://ipon.hu/webshop/product/arctic_cooling_silent_cooler_for_12_to_19_laptops/451570
vagy
http://ipon.hu/webshop/product/vakoss_lf_1862lw_laptop_cooling_pad/665853
-
Buci21
addikt
válasz
Ulius80 #15517 üzenetére
egyféleképp lehet bedugni mindent az inverteren
Nincs bekötési sorrend, mindent kinyomsz, összekábelezed a dolgokat, ahogy eredetileg is volt, és induljon!
(#15516) Vismajor01:
Combos proci, jó minőségű IPS kijelző, sok memória. Kevés a VGA által gyorsított effekt, nagy általánosságában 16GB RAM és valami 4 magos 8 szálas mobil i7 a legkorrektebb erre a feladatra -
Ulius80
tag
Sziasztok!
Találtam pár helyen invertert (MSI VR630X),de csak ottani beszereléssel!Miért?Tán valami speciális művelet kell a kicseréléséhez?Mire kell ügyelni?
Egy fórumon olvastam,hogy egy srác rendelt egy cégtől,de csak 4-5 mp-re világított a kijelzője,aztán semmi,és írta hogy nem követte a beszerelési utasítást amit kapott,mert elfelejtette!Bekötési sorrend van?
Előre is köszönöm! -
Vismajor01
addikt
Hai!
Laptopot szeretnék vásárolni, photoshopra lenne főleg használva(böngészés, film)
Photoshophoz mi kell? Erős proci? Sok ram? Vagy legyen benne rendes vga?Sajnos a milyen notit topikba nem kaptam értelmes választ( a milyen notit vegyek kérdésre) így ha nektek arra is van ötletetek szívesen fogadom
köszi! -
Dell XPS
veterán
-
d34f
csendes tag
Sziasztok,
Egy DELL Inspiron 7537 160291 laptoppal kapcsolatban kérem a segítségeteket. Azért azonnali kérdés, mert az említett laptop csak a mai napon 10% kedvezménnyel vásárolható meg az egyik ismert üzletláncnál.
A kérdésem az lenne, hogy vajon miért eltérő a felbontása a 160291 verziónak az egyes üzleteknél. Valójában milyen felbontással rendelkezik ez a típus?
Linkek:
- felbontás 1600x900 [link]
- felbontás 1920x1080 [link]Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv,
dE4f -
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Egy éve vettem egy Dell D630 notebookot. Az a probléma vele, hogy halvány a világítása, max. fényerőn olyan, mintha majdnem minimumon lenne. Már így vettem, nem is olyan nagy gond, mert külső monitorról használjuk, de azért megcsinálnám. A kérdésem, hogy ez inverter probléma vagy fénycső?
-
Dell XPS
veterán
válasz
malphitee #15460 üzenetére
Ilyen elven működne a töltésvezérlés!
Viszont ne felejtsd el, hogy a kémia folyamatok nem állnak le, ergo kivéve notiból, és nem használva is merül az akkumulátor (töltésvezérlés kikapcsolja hálózati tápellátáskor), ezt viszont a laptopban "látja" az elektronika. Így azt lehet kijelenti; hogy az elektronika programozásnak megfelelően ellenőrzi az akku állapotát; cella kapacitás, elhasználódás, így folyamatosan kommunikál a BIOS-al (energiaprofil), és feleslegesen, "káros hatással" nem tölti a hálózatról üzemeltetett laptopot. Folyamatosan hálózatról használva max. kisebb áramszünetek, áramingadozások esetén "kapcsolja" az akkumulátort tápellátásra.
(#15461) malphitee : A processzorban integrált memóriavezérlő 32GB-ot tud kezelni, elképzelhető, hogy ezt BIOS "szinten" korlátozták a típusban. Egyébként nem is tudnád kihasználni szvsz, mert előbb "elfogyna" a processzor komolyabb programok esetében.
Még egy gondolat: Meglehetősen gyenge gépezet, így csak akkor volt jó választás a típus (garancia), ha ez célirányosan nem számított (napi 10 órás használat ??), és "csak" új gép jöhetett szóba 100-120e Ft rendelkezésre álló összeggel.
-
jaddz90
tag
Nem vagyok szakértő, de szerintem ez Windows-baki, vagy legalábbis a touchpad driver nem jó haverja, nálam fura módon akkor csinál ilyesmit, amikor az energiatakarékos séma életbe lép (akár csak a kijelző elhalványításáig eljut), utána a beállítások közt megtalálható "szelektív USB felfüggesztés" bekapcsol, aztán vissza meg már nem szeretne, a tápkábel kihúzásával/visszadugásával oldódik csak meg a probléma. Nem tudom mi köze van ennek a touchpadhoz, de ha azt kiveszem, nem reprodukálható a jelenség. Bár ez a mutter Acer Aspire 5734Z-je.
-
GTheo
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: Lenovo Thinkpad E420-am van és egyszer csak "elszállt" a touchpad bal billentyűzete, nem jó, se a touchpad alatti, se a trackpoint alatti. A jobbgomb jó, csak a bal nem. Egérrel tudom használni, mi lehet a probléma?
szerk.: Próbáltam az újraindítást, beindult a gép, majd 1-2 perc után nem jó a gomb. Alvó állapot után újra jó lesz, majd elromlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest