Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok! Nekem is ez a problémám Mit csináljak?
idézem
vympel
(újonc)sziasztok!van egy komoly problémám.vettem egy ledes tévét (toshiba).vettem hozzá HDMI kábelt.rákötöttem kép van (klonoztam)a monitoron is.de hang semmi.eszközkezelőben is engedélyeztem a videokártyám(ATI HD 5450) hdmi kimenetét.a másikat letiltottam hátha ez zavar be,de nem.mert akkor sincs hang. a hang beállitásnál alapértelmezetre tettem a tv-ét. SEMMI!mikor tesztelni akarom a hangot folyton ezt irja ki"az eszköztegy másik alkalmazás használja.zárjon be minden olyan programot ami hangot játszik le ezen az eszközön."mindent bezártam vagy letiltottam.még a BIOS-ban is megprobáltam hogy a hangkártyát letiltottam.azután is ezt irtam ki.probáltam hogy elöször a tévét kapcsolom be és utána a pc-t.SEMMI! próbáltam másik hdmi-be dugtam a kábelt a tv-én. SEMMI HANG!folyton az elöbbi hibaüzit irja ki.a tv driverét is felraktam. SZINTÉN SEMMI! azaz ugyanaz a hiba üzi.fingom sincs már srácok.légyszi segitsetek.nagyon jó lenne.előre is köszi.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
válasz philoxenia #76791 üzenetére
Ugyanazt amit belinkeltél. Rámegyek,hogy a Tv-hangszórója működjön és nincs hang.
Érdekes,mert a régi Hdmi kábelel működött... Most vettem egy újat,mert a régi szarakodott..
-
Pokesz007
senior tag
válasz philoxenia #76794 üzenetére
A T-home adapterbe bedugtam és ott van a Tv-n hang Akkor?
-
Pokesz007
senior tag
válasz philoxenia #76794 üzenetére
A régi kábelel is ez a jelenség most. Hiába váltok át a tv hangszóróra a laptopon szólal meg a hang. Videokártya driver szórakozna?
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok! Több oldalon ilyen felugró ablakot kapok.. Mi lehet a megoldás,hogy ne legyen ilyen. Nem tudok utána böngészni belassul és dobálja az ablakokat. Erről lenne szó.
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Acer liquid z4 okostelefon kezelési útmutatóra lenne szükségem az interneten fent van valahol?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
50-70ezer Ft-ból egy ilyen régi retro gamer gépet összelehet hozni? Régen ilyesmim volt csak eladtam sajnos..
Cpu: Intel Core 2 Quad vs Intel xeon 4 mag XEON VAGY Core 2 QUAD??
Alaplap: lga775
Memoria: DDR 2-3,
Hattertar:Hdd 250-500Gb Sata,
Táp: Chieftec vagy mást is lehet ajánlani,ami megbízható 450W minimum
Videokartya: Nvdia 460 gtx 1GB vagy esetleg Ati[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
válasz quailstorm #90359 üzenetére
Köszi lemaradtam nagyon. Akkor ennyi pénzért,mit érdemes mostanában venni?
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok.
GTX 460-at érdemes még venni? 15 ezer Ft körül. Újabb szériát esetleg? Pentium Dual G sorozat 15 ezer Ft körül milyet érdemes? + Alaplapot+Tápot? 70ezer Ft lenne majd a géphez. Memória alap 4GB
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Genius K641 nevű Multimedias Billentyűzethez keresnék Windows 7 Drivert,nem találom neten se,meg a lakásba se..
A gyors billentyűit szeretném használni..Nem tudna valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Win10 Pro ra veletlen a c meghajtot 500 gb particionaltam. 1tb hdd nel. Mivel lenne erdemes zsugoritani?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok!
Utorrent-be beraktam egy 50GB feletti torrentet.. A processzor terhelésem egyből 100%.. Lemez megtelt hibát jelez.. Valami állítani kell esetleg? Win10pro x64
-
Pokesz007
senior tag
Ez miért van Win 10 Pro x64 alatt? Firefox böngésző és face alatt görgetéskor egyszer csak elfogy a szöveg,kép. Edge-vel nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok!
ASRock 1150 H81M-HDS R 2.0 Alaplapba raknék 2db KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX Memóriát. 1,65V-ot ír üzemfeszültségnek. Nem kell aggódnom ez miatt,hogy nem kezelné? Eddig 1.5Voltos Kingston memória volt benne.
Köszi a gyors választ valakinek[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok!
Ide rakom fel a kérdést,mert sajnos senki nem tud rá válaszolni. Régi fórumból idézem ezeket a sorokat,de ugyanaz a gondom. Kb 6 éve is ilyen problémája volt valakinek. Nekem most Win10Home x64 alatt jött ki. A configom a profilomba van.Hiba a következő:
A gép lassan tölti be a textúrákat. Pl: messziről nem látom a füvet, fokozatosan tölti be ahogy közeledek, kocsinak a formája is változik ahogy közelebb megyek, kisebb tárgyakat is csak akkor tölt be ha közelebb megyek,kisebb tárgyaknak is változik a formája ahogy közelebb megyek, meg sorolhatnám. Minden játéknál jelentkezik ez sajnos. Újra raktam a Windowst10 is már. Legyen szó Cod2-ről vagy újabb játékokról.[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Tavaly szeptember óta van a processzoron egy gyári paszta,hűtővel.G3220 CPU. Nem melegszik maximum 37fokig. Mikor érdemes újra pasztázni?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
SSD meghajtóra szeretnék rufus segítséggel bootolható pendriveot csinàlni. Persze eredeti Win10x64 home-ot. Van valami màs opció amit modositani kell a rufusba?mint hdd sata3 uefi rendszer esetében.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Még egy gyors kérdés,gyors válasz Előzőre már rájöttem.
Mindenki mást ír erre.(Cikkek 2014) Sok ember rutinos ebbe szerintem.
Egy SSD-re milyen beállításokat,trükköket érdemes használni,ami kíméli? Windows 10 alatt.
Köszönöm!️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Melyik programmal tudom megnézni,hogy mi terheli a gpu-t? Alapjáraton lenne a kártya és mégis terheli valami..️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Csupingo Köszönöm már meglestem vele és nincs bányász. Most visszaállt 300/150Mhz-re.
Hunork Köszönöm kipróbálom.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Egy Asus M3n78-Eh Amd-s alaplap támogatná ezeket a memóriákat? Nem tudom,hogy mit kell nézni sajnos..
Kép️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
MSIAfterburner430 programmal miért nem látom az adatokat a játék alatt,amit beállítottam? Érdekes nem mutatja. Valamit rosszul állítok be esetleg?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Tegnap délután emeltettünk az internet sebességünkön ,személyesen a boltba jártunk. Mennyi idő alatt fogják megemelni? 20/1-re váltottunk . Tegnap este már a feltöltési sebesség megvolt. 11,4M amit mértem eddig. Ez folyamatos nőni fog? 20-as a vonal,bemérték️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
válasz KubanitoS #103138 üzenetére
Jah mennyi a garantált igen. Ettől féltem. +400Ft többlet és van 3-4M el több.Én is sejtettem. Egyszer mikor megzavarodott a netünk ,fél napig 16-al jött,szóval biztos bírná. De a zte router beállítás nem változott a 10-es net óta. Erre gondolok.
Mostani: [link]
Aminek elvileg lennie kéne(Ilyen volt,mikor nagyobb netünk lett hirtelen : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Rx470 et akarok venni. Corsair vs450 tàp elég hozzà? Nem akarok tuningolni..
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Adott egy Hauwwei h8245h modem telekom adta 50es nethez.
Szeretnék portot nyitni. Leìrnà nekem normàlisan(magyarul) ,hogy kell? Talàltam videokat ,de mindegyik màst mond.. Köszi️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS Z97 DELUXE // 1150 PRÉMIUM alaplap
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest