- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
batman.
senior tag
válasz
dugo_ #114911 üzenetére
Én teljesen egyetértek veled, de majd jön az ecsetes, biciklipumpás társaság és lehurrognak, hogy egyszer próbálták kompresszorral, de tiszta olaj lett a gép belseje, míg az ő módszerük szerint patika állapotba lehet hozni a gépet, és még a steril szobát sem kell elhagyni hozzá.
A statikus feszültségtől ments meg uram minket!Kompresszorom: (#114561) batman.
-
törölt tag
válasz
dugo_ #112052 üzenetére
Meghibásodás esetén. A pixelhibát a legtöbb gyártó egyáltalán nem tekinti meghibásodásnak. Mindegyiknél le van írva, hogy mennyi az a pixelhiba, ami még számukra belefér. Ha annál kisebb a probléma, akkor nem köteles cserélni.
Az más kérdés, hogy a legtöbb bolt cseréli. Hogy aztán a gyártó felé ezt hogyan intézik, az már megint másik kérdés. De a gyártó nem fog emiatt nekik új példányt küldeni puszira.
-
csabili74
aktív tag
-
Senquist
tag
válasz
dugo_ #110674 üzenetére
Februárban majd rendelek egy VGat akkor, amilyen ajánlottál!
COOLERMASTER Elite Knight 350 házat néztem ki, ezt leadnám rendelésbe.
A kérdésem csupán az volna, hogy az alaplapomon 4db sata csatlakozó van, amiből 1 DVd 3 pedig Vinyora megy.
De szeretnék bele tenni egy 4. vinyot!
Kérdés az hogy a tápom elbírja e majd ill. az alaplapom, hogy nem e fog esetleg leállni vagy vmi más probléma?Ill. a kivitelezést hogy tudnám megoldani?
Vegyek egy olyan sata csatlakozó fejet ami 2 kábellel indul el osztóként és úgy kössem be a vinyot, vagy ink. kártyát kéne vennem? csak az meg kérdés hogy van e egyáltalán neki hely, vagy van e vmi amit tudnál ajánlani?
Most is csatlakoztatva van a 4. vinyo de a pc ház tetején van egy kis fém házzal, ami 220V ról megy, és a pc be pendrájvon megy be. -
Senquist
tag
válasz
dugo_ #110670 üzenetére
Contract wars -al játszom és azt lassítja néha, ahhoz vennék új VGA kártyát!
Azt csak azért néztem ki mert nagyobb a ventilátorja, gondoltam attól jobb lesz a hűtése
Az a baj hogy fogalmam sincs h mi az az ATX vagy a hasonló kódszerű jelölések, a gépháznál is csak a cm -es adatokat értem csupán ami oda van írva azt már javában nem értem.
A jelenlegi alaplapomat megtartanám és bele új Vga kártyát és persze a ház is jó legyen.
A DDR3 és 5 között van olyan különbség ami maitt nem tudnám rátenni az alaplapomra? -
Nunder
őstag
válasz
dugo_ #110619 üzenetére
Ahh, féltem én hogy a HDD lesz a bottleneck, mert hiába a jó Sequential ha a Random meg kevés. SSD-re nem igazán akarok, de értem a logikádat, valószínűleg azzal nem lenne ilyen gond. Akkor innentől kezdve lehet barátkozni az SSD-s játéktelepítés gondolatával...
Nem lehet mondjuk a Win alatt trükközni valahogy, hogy cache-elje el jobban a letöltött cumót vagy valami? Max Routerben adok neki egy bandwidth korlátot.
Vagy addig míg letöltés megy nem használom a gépet.
Elfogadható ár a gyors telepítésért cserébe.
-
spiritex
veterán
-
ArthurShelby
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest