- Doky586: Egyszerű boot
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Üdv. Fontos kérdésem lenne.
Van egy Chieftec GPS AB A tápom, a nyáron cseréltek benne 2db kondit ami felfújodott,azóta 12V nem 12V..hanem 11.6V most ujabban 11.458 tegnap néztem egy aidát ha terhelem a vga-t (HD7850) leugrik 11.2-11.3 voltra, multiméterrel rámértem az egyik molexre, (bár elvileg 3db 12voltos ág van a tápban 18A-el) ott 11.5V-ot mutatott terhelve, terhelés nélkül alapjáraton meg 11.6-11.7v kicsit félek ettől, nem tudom egy a p*cs tv szerelő milyen kondikat rakott be, a régit nem adta vissza, pedig ha meglenne akkor vennék bele pont olyanokat, és kicserélném, kezd aggasztani bár müködésben eddig semmilyen hibajelenséget nem tapasztaltam a csere óta, de ez picit túl van már ( ha jól tudom 5%-os) tűréshatáron úgy vélem.
Lehet ebből problémám? Esetleg tudna valaki segiteni ez ügyben, ha nem muszály nem vennék új tápot anyagi okok miatt.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Gyúrósok ide!
- Minduntalan az iPhone-hoz hasonlítgatja magát a OnePlus
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Renault, Dacia topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest