Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Üdv. Fontos kérdésem lenne.
Van egy Chieftec GPS AB A tápom, a nyáron cseréltek benne 2db kondit ami felfújodott,azóta 12V nem 12V..hanem 11.6V most ujabban 11.458 tegnap néztem egy aidát ha terhelem a vga-t (HD7850) leugrik 11.2-11.3 voltra, multiméterrel rámértem az egyik molexre, (bár elvileg 3db 12voltos ág van a tápban 18A-el) ott 11.5V-ot mutatott terhelve, terhelés nélkül alapjáraton meg 11.6-11.7v kicsit félek ettől, nem tudom egy a p*cs tv szerelő milyen kondikat rakott be, a régit nem adta vissza, pedig ha meglenne akkor vennék bele pont olyanokat, és kicserélném, kezd aggasztani bár müködésben eddig semmilyen hibajelenséget nem tapasztaltam a csere óta, de ez picit túl van már ( ha jól tudom 5%-os) tűréshatáron úgy vélem.
Lehet ebből problémám? Esetleg tudna valaki segiteni ez ügyben, ha nem muszály nem vennék új tápot anyagi okok miatt.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest