- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz rwin5 #141470 üzenetére
Ez 100%-os izo. Egyszer kell megvenni, jó sokáig elég lesz.
Vagy ha közelebb van autósbolt, akkor egyharmadáért kapsz tárcsaféktisztítót, ami sokkal hatékonyabb, sokszor csak az szedi le a régi trutyit, amivel az alkohol konkrétan semmit se csinál, a matrica ragacsokat meg ilyesmit. A műanyag felületeket már mattosíthatja, szóval nem mindenre való. Bringa és számítógép szereléshez full alap.
Illetve gyógyszertárban is kapsz izopropil alkoholt, akár fél decit is, de az asszem ilyen 80%-os, vagy valami hasonló, mert nem adhatnak tisztábbat valami nagyonokos szabály miatt.
ricsip: Te csak ilyen nagyipari ellátókat ismersz, vagy mi ez a minimum dolog?
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz rwin5 #141470 üzenetére
Szerintem bármi jó, ami alkoholos. Én ablaktisztítóval szoktam. (Persze komolyabb anyaggal elég 2-3 -szor áttörölni, gyengébb cuccal 5-6 -szor is kellhet, de az sem a világ vége.) Emiatt én nem szoktam a gyógyszertárba futkosni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- VoIP telefonálás
- World of Tanks - MMO
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest