Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
A tesztekben 65.000 színűnek írják, a teszveszen pedig az egyik srác 16millió színűnek írja... Most akkor mi az igazság? Nem mini és nem mini pro-ról beszélünk, hanem a sima X10i-ről.
Ja, a mini és a mini pro profibb, mint a nagy testvérük az X10i?
Bocs ha kiakasztalak vele, nem áll szándékomban, csak szeretnék véleményeket olvasni hogy megéri-e megvenni!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
BigDarkJoy
aktív tag
40 ért kapni tökéletes álapotban garanciával használtan! épp tegnap láttam 1 használt telos boltban 42 ezer FT volt kirakval karcmentesen ajándék tokkal.
De jó X6 is van a piacon 25-30 ért, enyémen szoftvert kell frisiteni annyi baja van,megy müködik csak lassu.
De itt az N8 és nem foglalkoztam még vele."megölni megtudnak....de megtörni soha.."
-
Satyricon
addikt
-
Gyufaaa
veterán
Látod, az sem lett volna rossz. kb ugyan az, ha wifin tolja. Ha nem jön össze neki ez, akkor ott a következő lehetőség! Vagy ha bonyolult lenne, akkor már most is választhatja azt!
Be is linkelem.
Team Viewer. Itt pedig az Ingyenes licens telepítését kell választani!
A LAN-os összekötés lenne ilyen nagy adatmennyiségnél a leggyorsabb az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
-
Fisha
őstag
Gyakorlatilag semmit se tudok elindítani, így, ha van is netkapcsolatom, nem tudom mivel használni.
Csökkentett módban szerencsére el tudom indítani a gépet, és akkor nem garázdálkodik. Gondolom érdemes lenne valami boot diskes írtást megejteni. Mit javasoltok, mivel próbáljam?
Hol tudhatok meg többet erről a vírusról? Elég nehéz rákeresne így, hogy az internet security virus... -
VásRló
tag
válasz Melack #10400 üzenetére
arra nem nagyon van idő, reggelre már késznek kellene lenni a gépnek.. esetleg délután, miután megcsináltam a hivatalos microsoft által ajánlott javításokat.. a mentett config fájlokból..
memtest-et csináltam, de csak windows alól, igaz..
de majd megnézem rendesen is. viszont a másik gépbe is beleraktam a memóriát, és ott nem viselkedett így.. nem voltak újraindulások, fagyások..[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
válasz Melack #10405 üzenetére
Neki megvan az előadó eredeti CD-je... de akkor pl. a diszkók miért nincsenek büntetve, hogy feltolják a mixeket? Nevesebb diszkók rezidensei összemixelnek mindenféle slágereket, majd a dizsi weboldaláról lehet leszedni ingyen. Ám, akkor ez sem okés így elvileg, nem?
Viszont itt most az is necces, hogy mint most értesültem, ilyesmi értesítés ajánlott levélként kell, hogy érkezzen, valamint bírósági vagy kirendelt ügyvédi papír is kellett volna, hogy érkezzen... de nem jött semmi ilyen, csak egy copy+paste a törvénykönyvből+a zene letöltése. Meg aztán az elérhetőség dolog+weboldal.
Azért érdekel, hogy lehet-e ez kamu? Mert ok, ha szabályt sértettem, akkor kifizetem, de csak úgy a levegőbe nem akarok kidobni 450€-t.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest