Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
válasz
Csupingo #135194 üzenetére
A táp nem egy mai darab, egy Chieftec CTG400, de az is alig volt használva, ahogy az egész gép is, mivel jobbára laptopot használok. Viszont zúg a táp úgy, ahogy szokott, a ventik is normálisan pörögnek benne. Elképzelhető, hogy úgy ment tönkre, hogy hallatszik, hogy működik? A memóriákat már próbálgattam, illetve lehúztam teljesen mindent a gépről, sajnos nem segített. Az alaplapra van/volt kötve a monitor, csak egy próba miatt próbáltam meg a csikozós videókártyával. Viszont az alaplapon van egy vga (ezt használom) és egy dvi csatlakozó. Megpróbáltam a dvi-re kötni egy vga-dvi átalakítóval, de nem tudom bedugni, mert az alaplapi dvi csatlakozóról hiányzik az a négy kis tüskének a helye (gyárilag ilyen), ami az átalakítónak a tüskék melletti különálló kis pöcök körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest