Új hozzászólás Aktív témák

• toushiro18

csendes tag

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék hátha tudtok segíteni így vagy úgy. Van egy Black Desert Online nevű játék (steames változat) ami hetek óta össze vissza kilépett ezt úgy ahogy sikerült megoldani, viszont amikor event van és telítettek a szerverek (vasárnap du. 4 óra körül) akkor 4-ünk közül csak az egyikünknek lép ki a játék minden egyes héten.
    A pc bőven az ajánlott konfig felett van és stressz teszteken se hasal el, memória teszten sem, windows, játék, bios update és driverek (DDU, clean install), cpu, chipset újratelepítve,frissítve nulláról. (játék esetleg hajlamos memory leakre szóval lapozófájl is kézileg van állítva, már a D.O.C.P profilet is visszaraktam standardra)
    Digi net van 100le/100fel Mbit-es (nem valami sok de gondolom erre elég kell hogy legyen), úgyhogy egy pci-e hálókártyát szeretnék venni ami utp kábel csatlakozós ASUS Prime B350-Plus alaplaphoz. Hátha ez megoldja.
    Tudtok konkrét eszközt javasolni, illetve abban tipp hogy mi miatt lehet gond hogy mindig akkor lép ki a játék?
    Illetve érdeklődnék, hogy amikor még eseménynapló szerint a többi (váratlan kilépést) javítottam DCOM hibát is írt amivel sajnos később mindták nem érdekes foglalkozni. Nos én registryben (Számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole) kitöröltem 3 kulcsot 4ből amit guide írt (3--mat taláéltam) egyiknél azt írta befolyásolhatja a számítógép működését, lehetne ez a gond? Mert igazából törlés után se változott semmit a számítógép működése.
    Hetek óta szenvedek ezzel :( és csak részben sikerült megoldani bármilyen ötletnek örülnék, ha rossz topikba írtam kérlek mondjátok hova fordulhatnék.
    Köszönöm hogy elolvastad! :)

Új hozzászólás Aktív témák