- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Unokaöcsémmel tolnánk a Vice Cityt online, egymás ellen! Hogy tudnánk azt megoldani, hogy egy szerveren kizárólag mi legyünk fenn? Amik adottak
1-1 gép
1-1 eredeti Vice City (nekem is, neki is)Ő otthon tolná, meg én is, szóval nem egy házon belül vagyunk. Meg tudjuk valahogy oldani?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Shingen
addikt
válasz philoxenia #100687 üzenetére
pl. clip converter oldal.
Azt sem hozza meg pár nappal ezelőtt használtam azóta nem jön be.
Havernak meg igen.
Nem értem nekem már miért nem nyitja meg a böngésző.
Fura hogy a mobil sem nyitja meg.風林火山
-
taranis
addikt
válasz mezis #100694 üzenetére
Hát én azt gondoltam, hogy igen, mert erre oda szoktam figyelni, de lehet, hogy mégis ezzel lesz a gond. Másfél éve bent van amúgy a kártya, de volt egy lakásfelújítás és ide oda lett téve a ház, elmozdulhatott valami. Amiatt gondolom, mert pár órája visszatettem a kártyát a x16-os slotba, külön odafigyelve az illesztésre, jól benyomogattam mindenhol, csavarozás után is, és azóta nem tapasztaltam a gondot. Persze tegnap is 3 óra használat után jött elő a gond, szóval még meglátjuk. A kártyába 2db tápcsati megy, azok rendesen be vannak nyomva.
colorizer.net
-
taranis
addikt
Sziasztok! A problémám az, hogy a PC-m egyik napról a másikra úgy döntött, hogy nem indul. A BIOS-ig sem jut el, előtte újraindul. Nem csipog, semmilyen jelzést nem ad, csak folyamatosan felpörgeti a vinyókat aztán újraindul. Sorra lehúztam mindent, a RAM-okat, vinyókat/ssd-t sikerült kizárni. Amikor lehúztam a VGA-t (Gigabyte 960GTX), akkor elindult a gép. Utána kíváncsiságból visszatettem a VGA-t, és azzal együtt is elindult. Ment is a gép úgy 2-3 órát, majd hirtelen használat közben leállt és megint elkezdődött az, hogy el sem tud indulni a gép, még a BIOS előtt újraindul. Fogtam a VGA-t, és betettem az alaplap alsó, sajnos csak 4x-es PCI-E slotjába, így egyelőre megy a gép. Az alaplap amúgy egy Gigabyte H77-D3H.
Szóval fogalmam sincs, hogy az alaplappal, a vga-val, vagy esetleg a táppal van gond. A táp amúgy egy Corsair TX850, de nincs nyúzva, egy 450-es is elvinné a gépet.
Van valami más mód ennek a kitesztelésére azon kívül, hogy szerzek másik tápot, vagy a VGA kártyát átteszem másik gépbe?colorizer.net
-
Pityu.
nagyúr
Na mindig akad valami szarság van egy nem mai genius 2.1 hangszóróm,és tegnap azt vettem észre,bal oldalt a hangszóró csak nagyon halkan szól szóval felemás,ok nem keveset használtam de nem is mozgattam sokat le van ide rakva az asztalra aztán jól van,nos el kezdtem nézegetni a vezetékeket kihúztam azt a csatlakozót ami az alaplapi hangkártyához csatlakoztatja akkor el kezdet szólni a baloldali rendesen,de a vezetéket hiába mozgatom,nem megy el a hang szóval nem tudom,hogy a vezetéknek lehet e gondja.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Van egy genius netscroll 220 laser egerem,nem mai darab elég sokat használtam már,és el kezdett néha duplán kattintani,aztán van,olyan hogy nem is igazán csinálja de van úgy hogy csinálja néha és van olyan nap mikor az agyamra mászik,aztán másnap megint vagy alig vagy ritkán csinálja.Ez már a mikrokapcsoló végét jelzi?Rendeltem egy másikat időközben egy újat de kicsit fáj a szívem úgy meg szerettem évek alatt ezt az egeret.
-
Shingen
addikt
válasz philoxenia #100645 üzenetére
Ennél vmi értelmesebb választ vártam.
De tőled nem telik más.風林火山
-
priti
addikt
válasz Stylerr #100683 üzenetére
Leírtad, minden hőmérsékletet megnéztél és minden oké túl nem melegszik semmi, BIOS-ban minden auto tuningot letiltottál, minden feszt manuálisan állítottál, memória időzítéseket beállítottad, terhelésre a gyári órajelekkel mégis megfagy. Leírod, hogy cseréltél memóriát , mert az eredeti tönkrement és utána jött elő a hiba már az új típusú memóriával. De nem akarsz BIOS-t frissíteni, nehogy cserélni kelljen a lapot, de ha lefagy akkor meg cserélni kell vagy most őszintén mit tudsz csinálni a cserén kívül? Én már nem tudlak követni. Olyan, mintha hozzá nem értés miatt nem mernél BIOS-t frissíteni, na de akkor meg hogy állítasz te manuálisan feszeket meg mindent a BIOS-ban, ha még egy BIOS flash sem megy?
Egyáltalán másik rendszerben tesztelsz valami bootoló vacakkal? Ugye nem derül ki mindjárt, hogy valami vírusod van, vagy csak simán egy 100 éves flash fagy a böngészőben. Bocs, de ennek a távsegítségnek vannak korlátai. Szerintem elérted.
Hardverlesen
-
makoss
veterán
válasz Vakegérke #100681 üzenetére
Köszi, majd éjszakásba meglesem
Legutóbb mikor megnéztem a témán belül elég sok közzül lehetett választani, de azok egytől egyik csak a fejlécet változtatták meg, hátteret nem
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
priti
addikt
válasz Stylerr #100677 üzenetére
Nézem közben az ASUS-nál a BIOS-okat, hogy jött össze 14db. Nem kompatibilis, megszakad, abnormálisan működik, rendszerstabilitás javítása (ötször ) komolyan nem értem az embereket. Te is miért nem veszel egy normális Inteles PC-t? Jó hajtani a xopórollert? Nekem úgy tűnik így első látásra, hogy ez az AMD-s konfig se lett jó sosem, csak abbamaradt a támogatása 2015 márciusában és onnantól senki nem javítja az újabb és újabb hibákat.
De komolyan hogy lehet már rendszerstabilitást javítani ötször? Abból háromszor egymás után? Úgy, hogy nem lehet megcsinálni rendesen. Így se jó, úgy se jó. Sose lesz jó.Hardverlesen
-
makoss
veterán
válasz Vakegérke #100669 üzenetére
ilyenre volna jó megváltoztatni
ilyenről
... jelen esetben csak a felső fejléc szinét, grafikáját lehet megváltoztatni a téma beállításokkal[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
priti
addikt
válasz Stylerr #100677 üzenetére
A BIOS-oknál a "Verzió 2201" alatt az a leírás a mi változott az előző BIOS-hoz képest című cellában, hogy "A rendszerstabilitás tökéletesítése" szvsz, BIOS frissítéssel nyitnék ilyen szutyok alaplapnál ami a gyártó által bevallottan nem tökéletesen stabil a tizenegyedik BIOS-ig, meg eleve egek 13darab BIOS egy laphoz? Mi taknyolás megy ezeknél? áhh
Hardverlesen
-
Stylerr
addikt
válasz Mustármag #100676 üzenetére
BIOS reset is volt, órajel, feszültség is kézzel van beállítva, próbáltam mindkét Command Ratet is a RAM-nál, de ugyanúgy fagy. Hónapokig ment hiba mentesen, és a beállításaimon nem változtattam, tehát sanszos, hogy valami alkatrész akarja megadni magát. A RAM hibát kizárhatjuk, mert mind a 4 slotba 4 fajta ramot próbáltam egyesével.
-
wjbhbdux
veterán
Hello,
PC házhoz keresek alaplap tartó csavarokat, vagy műanyag pöcköket. Sajnos nem tudom milyen néven kéne keresni, meg hogy hol lehet ilyesmiből pár db-ot kapni nem Obi féle díszdobozos horror áron, ebben tudna valaki segíteni?/s
-
Vakegérke
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz Vakegérke #100671 üzenetére
A példádat tovább gondolva: mehetsz te bármelyik úton, ha a kapu b van zárva és a kulcsot pedig nem adták oda neked.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Adott egy 64 bites Windows 7.
Most figyeltem meg azt, hogy mikor beindítom a gépet, még beéri 1gb rammal, úgy, hogy nem fut semmi különösebb alkalmazás (se böngésző, se semmi), viszont néhány óra használat után, már csak 2-2,5gb-ig megy le, ha bezárok mindent.Ez lehet, hogy régebben is így volt, csak nem figyeltem meg, de most szemet szúrt, és gondoltam rákérdezek.
UI.: ja igen, a kérdés az, hogy van valamilyen memóriaürítő parancssor, vagy hasonló erre?
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz makoss #100666 üzenetére
De ha beállítod az alapértelmezettet, akkor az office-ban is változnia kell. Igaz mindenhol máshol is meg fog.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
makoss
veterán
válasz föccer #100664 üzenetére
win 7 van a gépen, Office 365 levelezésben kell beállítani a hátteret nem az oprendszerben
(#100665) philoxenia: Ezt inkább a főnökömnek mond
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz makoss #100663 üzenetére
Windows hátteret nem lehet beállítani?
Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Személyre szabás\Ablak színe és megjelenése
itt speciális beállítások alatt kiválasztod az ablak hátteret és bállítod a kellő színt.
üdv, föccer
-
makoss
veterán
Üdv!
Az Office 365 levelezésben a hátteret hogyan lehet megváltoztatni?
Kiveri a szemem a fehér fény
Melóhelyre kéne beállítás, beépülő nem jó!
Köszönöm előre is!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
válasz HoaryFox #100660 üzenetére
Közben telefonba berakva formáztam és mindjárt látta a 64GB -otL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz MaxxDamage #100659 üzenetére
Próbáld meg Live Linux alatt. Valószínű mivel használatban van (mountolva van), ezért nem engedi módosítani.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Volna egy Lexar 600x 64GB MicroSD kártyám , amit nem tudok megfelelően "törölni" , mert csak most vettem észre, hogy eddig 32GB volt csak használva a 64GB -ból..Mi a megoldás? (csak formázni lehet, törölni nem...az üres részét meg nem lehet létrehozni...)
Segítséget előre köszönöm!
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
cattus
addikt
Hali!
Az a problémám, hogy túl gyorsan indul a gépem és így nem tudok belépni a boot-menübe (USB-ről szeretnék bootolni). A gép az adatlapomon szereplő laptop SSD-vel és a legújabb Windows 10-zel, egy linuxot szeretnék mellé felrakni.
Do the thing!
-
Pityu.
nagyúr
Érdemes telepített programok helyett,mondjuk portable programokat használni,vagy azok is egy idő után telerakják a registryt?
-
Satyricon
addikt
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lehetséges egy a merevlemezemen tárolt .mkv formátumú videón úgy hangosítani hogy az permanens legyen de nem kelljen komolyabban hozzányúlni/konvertálni?
Stylerr : Ismerősömnek csinálta, hogy gondolt egyet a lap és túl húzta a procit ami különböző anomáliákat okozott. BIOS reset nem oldotta meg.
Keres ki a különböző komponensek paramétereit: órajel, feszültség, időzítés. Fixáld le kézzel és próbáld meg úgy, lehet megoldódik. De óvatosan, nehogy túlfeszelj valamit.[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz Stylerr #100604 üzenetére
Nekem egyszer gyönge procihűtés miatt melegedett a processzor, ami a Memtest86 hosszú futása alatt végül RAM-hibát jelzett. Aztán kiderült, hogy a RAM jó volt, de a proci hibásan számolt a túlmelegedés miatt, így a memória téves adatokat kapott, a tesztprogram ezt értette félre. Legalábbis akkor nekem így magyarázták a szakik. Az én gépem is sokszor lefagyott. Jó a pasztázás a gépedben? Bár, ha egy ideig rendesen működött a RAM-csere után, akkor passz.
-
Satyricon
addikt
Erre valaki tud válaszolni?
-
Shingen
addikt
Hy!
Miért lehet bizonyos oldalakat egyik böngészőmmel sem tudom megnyitni, haverom meg simán?
Ő mondott egy olyan verziót hogy én upc vagyok ő digis.
Volt ez a kibertámadás ami megbénította a netet, lehet ennek a következménye erre tippelt.
lehet hülyeség..........
Nektek vélemény?風林火山
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz bebe159 #100639 üzenetére
Ha csinálasz biztonsági mentést a teljes lemezképről amit visszaállíthatsz, akkor olyan nagy baj nem lehet. De nem a windows sajátjára gondolok. Annak idején anyám gépéről a migrálást az Acronis True Image backup programjával oldottam meg, mert az a kérése volt, hogy minden legyen ugyan úgy, ahogy kikapcsolta, mert nem hajlandó vergődni az új dolgokkal. Neki is voltak saját szoftverei. A lényeg, hogy az említett programban van egy úgynevezett "Universal restore" funkció, ami eltérő hardverkörnyezetre állít helyre. De csak ha nem partíció mentést csinálsz, hanem teljes lemezt. Helyreállításkor kéri az új hardver drivereit, amit elő kell készíteni adathordozóra. Azt driver-mentő programmal szedtem ki.
Azt hittem alaplap csere is lesz. Processzorcserével és memóriabővítéssel nem lehet gond.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
varmi2
nagyúr
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Nem tudtam, hogy melyik topik a legmegfelelőbb, remélem jó helyen járok.
Van egy barátom, akinek van egy régi számítógépe, egy bérszámfejtő program miatt kénytelen azt használni az adatok berögzítéséhez. Intel celeron 430-as proci van a gépben és 1 giga ram, xp rendszerrel. Arra gondoltam, hogy szerzek neki egy jobb 775-ös procit, és teszek még egy kis ramot, de ez úgy lenne jó, hogy ne kelljen újratelepíteni a rendszert. Kérdésem, ha kicserélem a procit és még teszek ramot, akk ugyanúgy menni fog csak gyorsabb lesz, vagy hisztizni fog a gép? Kicsit tartok tőle, hogy ha kicserélem és nem megy, talán akkor sem fog működni, ha visszateszem a régi procit, az nagy baj lenne. Szóval megoldható a dolog? -
kjani18
őstag
válasz Vadernagyúr #100636 üzenetére
[link]
Lemaradtam[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
DrojDtroll
veterán
válasz Vadernagyúr #100636 üzenetére
itt valószínűleg jobban tudnak segíteni
-
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok! Lenne egy PS3-am és van vele egy kis baj.. Itt feltehetem a kérdésem,vagy máshova kell irnom?
PSN: joskovagyok199
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hotmailnél hogyan lehetne megoldani,hogy beérkező hírlevelek a nekik létrehozott mappába kerüljenek (és a már meglévők is átkerüljenek oda)?
Valamilyen szabályt lehet létrehozni erre,csak gőzöm sincs hogyan...[ Szerkesztve ]
-
Fecus11
tag
itt a bios tulajdonságai:Mező Érték
BIOS tulajdonságai
BIOS típusa AMI EFI
BIOS verzió 9SKT69AUS
UEFI Boot Nem
Rendszer BIOS dátuma 05/17/2013
Video BIOS dátuma 03/14/12BIOS gyártó
Cégnév American Megatrends Inc.
Termék információ http://www.ami.com/amibios
BIOS frissítések http://www.aida64.com/bios-updatesProblémák és javaslatok
Javaslat A videó BIOS 2 évnél régebbi. Szükség esetén -
varmi2
nagyúr
válasz Fecus11 #100628 üzenetére
Sehova. Hanem megnyomod a bios reset gombot, ha van, vagy a juperrel megcsinálod a bios restet, harmadik lehetőség, kiveszed az elemet kb 10 percre. Természetesen közbe ne legyen a gép bedugva a 220V-ba.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Fecus11
tag
Sziasztok.A minap kivettem a 4 gb os RAM kártyámat a párja mellől mert csak 4 gb al szeretném használni a gépet.azóta bekapcsolás után rögtön egy hibaüzenettel nyit a gép ha bekapcsolom,magyarul(csökkent a memória mérete) magyarra fordítva.és csak F2 vel enged tovább a windows betöltéséhez.hogyan lehetne beállítani hogy ne jelenjen meg ez a figyelmeztető üzenet?
-
C. s.
addikt
válasz Kommy #100617 üzenetére
Szia!
Régóta a Macrium Reflect Free-t használom erre a célra.
Sz.j fórumtárs készített hozzá egy nagyon hasznos és áttekinthető leírást. A lap alján további linkeket találsz, valamint hasznos volna Fire/SOUL/CD fórumtárs Logout bejegyzését is elolvasni. Az oldalon található linkeket rendszeresen frissíti, érdemes visszajárni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet igazad van és csak a 450W-os Codegány nem bírja.
-
AthlonXP
őstag
válasz #65675776 #100619 üzenetére
Ez nyilvánvaló ( egyébként miért várna magasabb órajelet? ), de akkor alapból be kéne állnia ara a frekvenciára, ha terhelés alá kerül ( benchmark ).
Kivéve, ha szoftveresen ( pl afterburner, vga driver, vagy módosított vga bios ) nincs korlátozva.
Nem?Bár nem említette, hogy OC-s kártya lenne, de ettől még...
-
törölt tag
válasz #83381760 #100614 üzenetére
Ilyesmi akkor fordulhat elő ha nem megfelelő a tápellátás. Két tápcsatlakozó rá van dugva?
AthlonXP: Nyilván gyárilag tuningolt kártya.
Kommy: Norton Ghost, Acronis TrueImage és hasonlók megoldják a teljes lemezkép létrehozást. Csak kérdés van-e értelme minden alkalommal egy teljes képet készíteni. Egyébként a Win backup részlege által létrehozott képet a Win telepítő is képes kezelni, azt visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
Na, ez szopóroller volt. Nem ajánlom.
Gondoltam ez milyen jó lesz, de nem jött be az asztal az új konfiggal. Látszólag valamit csinált, mert égette a HDD ledet a "setup", de 20 perc után kinyomtam, ne bohóckodjunk. Független lemezképből visszatoltam a régi konfig általánosítás előtti HDD képét és minden általánosítás nélkül végül az új hardverrel is felállt a régi hetes. Vérzett kicsit volt 2 másodperc amikor nem válaszolt semmi azt hittem most dámpol és mindjárt kékül, de aztán mégse… így lett nehéz szülés. Kellett nekem általánosítani[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
Kommy
veterán
Biztonsági mentést szeretnék készíteni egy számítógépről. A gépet ezután újra szeretném telepíteni, de ha bármi probléma lépne fel akkor a régi rendzsernek működnie kéne.
Erre azért lenne szükség ilyen formán, hogy ne lehessen kiesés és meglegyen minden fájl.
Úgy szeretném menteni, hogy ne Windows alól hanem ha lehet akkor usb-ről bootolva és egy külső merevlemezre mentve. Másik gép nincs, hogy abba átrakjam és ott mentsem le.
Régen volt egy ilyen pendrive-om , de nem emlékszem már rá a nevére amivel ezt létrehoztam. -
priti
addikt
Most vettem használtan pont olyan lapot, mint a tiéd, csak az enyém mATX, procink is egyforma. Gondoltam tippelek egyet, mert nálam nem csinálja.
Gyári órajeleken is szívat? Ha tuning miatt másznak el órajelek nem állok szóba veled
Ha alapon is eljátsza akkor szerintem fordítsd meg a HDD-ket fejjel lefelé. Bajuk nem lesz. Lehet kontaktos a csati az egyiken és ha majd másképpen áll rajta a kábel.... egy próbát megér, mert ez pénzbe nem kerül. Elég vacakul krimpelik fel a gagyibb sata kábeleket is, lehet költözéskor meghúztad.
Egyébként vérpisti még mindig nem tud BIOS-t flash-elni. Betettem a lapot benyomtam, hogy a pumpa tolja ki a levegőt és nem kapcsolt ki a gép. Akármire állítottam a deep sleep-et a BIOS-ban nem kapcsolt ki.
pfffff
Feltoltam rá újra ugyanazt a verziójú BIOS-t (1.8), ami fent volt rajta egyből jó. Én nem tudom miről frissített szerencsétlen, de nem ment fel rendesen. Fogadok emiatt (is) adta el ilyen hamar.
Persze írod, hogy nálad is már 3 éve ott figyel. Nemtom én idáig trónoltam az i7-860-on. Jóvót.
Elviszik azt még majd kari előtt most isHardverlesen
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Szeretném az adatlapomon levő gépre feltenni az XP-t, régebbi játékok miatt, illetve kíváncsiságból, hogy mit mutatna... Csak ideiglenesen persze...
Nem akarok virtuális gépet, sok játék nem megy alatta, stb.
El is kezdtem telepíteni, de kék halált dobott, kb amikor az első újraindítás megvolt neki.
kétszer próbáltam, mindkétszer ezt csinálta. Sajnos a hibakódot elfelejtettem felírni, így azt nem tudom megmutatni.Én arra tippelek, hogy valamelyik hardver nem tetszik neki ( talán az SSD, vagy a RAM sok neki ), nem tudom..
Szerintetek?
-
rlazol
veterán
Sziasztok!SOS urak, SOS...Egy wordbe (v2013) ágyazott diagramon (az adatsor is wordbe van ágyazva) van a bajom. A diagram arról szólna, hogy egy adott vizsgálatba bevont 21 ló milyen fajta szerinti megoszlással bír: 3 ilyen 5 olyan stb. Van 3 fajta, amiből 2-2 ló van, vagyis 9,52% mindegyik fajtából. Ehhez képest az egyiknél 10% van kiírva, a többinél 9% - mit lehet tenni?előre is köszönöm!ui.: feltettem a WORD topicba is a kérdést, de itt sűrűbb a járás, hátha hamarabb választ kapok.rájöttem magamtól, sry.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Hónapokkal ezelőtt előjött egy olyan probléma, hogy beállt a kép és a hang honfoglaló közben (flash játék a böngészőben), utána emiatt elkezdtem tesztelgetni, és Prime és Aida stabilitás teszt közben is ugyanúgy beállt a kép, nem reagált semmire, csak a reset segített. Akkor ez a probléma a hibás RAM miatt volt, kicseréltük, és azóta tökéletesen működött minden, egészen a tegnapi napig. Tegnap teljesen ugyanez a probléma előjött, ismét a RAM-ra gyanakodtam, de az most teljesen jó, mivel megnéztem az összes slotban, és másik RAM-mal is végignéztem az összes slotban, ugyanúgy fagyott. BIOS reset volt, 1,5 V-n futnak a RAMOK, próbáltam 1333 MHZ-n is. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy most miért jött elő ismét a hiba. Segítsetek kérlek. Talán az alaplap? -
VoidXs
nagyúr
válasz RootRulez #100600 üzenetére
Támogatja az MP3-at. Egy normális lejátszó (pl. FLAC Player+) pedig ismeri a Vorbist is, ami az MP3-nál egy lényegesen hatékonyabb és jobb minőségű formátum, harmad méreten hozza ugyanazt a minőséget.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Adott egy bluetooth kulcs. azt szeretném összehozni, hogy a gépre rádugom, feltelepítem, majd telefonnal összepárosítani és onnan zenét lejátszani, vagyis a zenét kiküldeni a pc hangszóróira! Lehetséges ez egy bluetooth kulccsal?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest