Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
A Windows könyvtárból másold ki a Wincmd.ini és a wcx_ftp.ini fájlokat. Új telepítés után csak visszamásolod, persze, írja felül a régit, és máris minden úgy működik, ahogy beállítottad.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
C. s.
addikt
Most néztem a BIOS-t, és látszólag helyreállt a régi rend, látja az optikai meghajtókat és a 3 vinyót is. De amúgy a helyzet változatlan. Azt nem írtam, hogy a 2 szóbanforgó HDD SATA2-s Samsung, de nem egyidősek és különböző sorozatból valók, a jelenlegi rendszer 64 bites, de korábban még rendben látta, át is másoltam róla pár dolgot. Most meg szívat! Létezik, hogy esetleg valami a Samsung firmware-re utazik és megpiszkálja? Mi teheti elérhetetlenné a vinyót? Miért "csak" ezt a kettőt? Nem reklamálni akarok!
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Frissebb sata hdd-t már nem mély formázunk. Az a régebbi ide winyóknál volt még módszer. Formázd ntfs-re mint a többi hdd-d. A hibás szektort te nem tudod kikerülni, azt a hdd magától kizárja s nem használja. Ezután hdd sentinellel ellenőrizd le mennyire bizonyul megbízhatónak s használd ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
A vírust a sima formázás is eltörli. A low level format nem ezeknek a jószágoknak való. Bár konkrétan nem tudom hogy állnak vele jelenleg a winyók de régen gallyra is lehetett vele vágni. Nem fogja a hibás szektorokat megjavítani. Én is használtam anno, arra jó volt hogy 2 hétre életet leheljek egy ide hdd-be aztán kuka. Formázd simán, teszteld s használd. Pár hibás szektor nem a világ, adattárolásra teljesen jó lesz ha nincs nagyon leharcolva, ha meg igen akkor akár csirkét is áldozhatsz de előbb utóbb elfekszik
Vakegérke gyorsabb s tömörebb volt
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
thyeby
őstag
Jaj, köszi, ez is lehet segítség. De nekem az utolsó betűig kínai minden. Ennyit értettem meg belőle, hogy elfelejt és jutyub.
Ha aprópénzre váltanád, végigvergődném magam rajta. Egy friss telepítésű ikszpíről van szó. Előző telepítéskor ment minden, mint a karikacsapás, most pedig se a tűzróka, se az IE nem áll szóba a jutyubbal.Több fa van, mint asztalos!
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Rivaul
addikt
Attól függ. Ha megpörköli a körmöd az nem normális Egyébként akár hány házban voltam szinte mindenhol találkoztam már ilyennel, természetesen itthon is. Nem foglalkoznék vele.
KispaprikaVan egy válasz gomb a felhasználó hozzászólásánál amivel mindenki tudtára adhatod hogy kinek is szól a hsz. Kérlek használd azt mert így olyan mint ha a kis szekrénybe kiabálnál magaddal
Több felhasználónak válaszolás esetére is vannak megoldások. (link)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Brada:D
tag
Biztos(Ezek a fent lévő driverek)"elvileg" és ez nem a frísítések listája.
Viszont megfogadtam a tanácsodat és letöröltem 2 Nvidia Audio drivert és tettem fel egy Realteket és most jónak tűnik habar a max hangerő halkabb lett így mint amilyen volt.
Holnap azért még írok hogy jó lett-biztosra,mert most már megyek aludni
Addig is köszönöm az eddigi segítséget már tiszta ideg voltam új lap-CPU és már jönnek a bajokOkosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
Simivok
senior tag
-
Simivok
senior tag
Az egész monitor képe egy pillanat alatt lejjebb csúszik, majd vissza. Naponta változó hogy hányszor, de teljesen random. Mivel egy pillanat alatt lejátszódik ezért nem törődök nagyon vele, de kíváncsi vagyok, hogy vajon mi okozza. Érdekes, hogy játék közben nem csinálja.
Ja és melyik a legjobb driver R9 270x-hez?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 256GB Cream
-
MaxxDamage
félisten
& reset: hát nem tudom mi a franc ez, de már másodjára "szívat" meg a dolog
Esetleg csökkentett módba való startolás ? /bár nem tudom, hogy is kell a Win 8.1 -et de topikjába megkérdezhetem, ha előrelépést hoz//nem értek én ezekhez a dolgokhoz.../
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Mind1 is, mert telefonra közvetlenül fel tudom másolni így már nem is kell másolgatnom (mert külön mappába gyűjtöttem és úgy "x" GB -ot akartam volna másolni) Sony PC Companion -on keresztűl lehet másolni telóra, gond nélkül
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mezis
félisten
- Milyen fényforrást szeretnél használni ?
(Kis teljesítményű LED-eset vagy fénycsöveset ajánlok, azok nem tudnak akkora hőt fejleszteni, mint pl a halogén izzók.
- Mekkora fényre van szükséged ? (Hagyományos izzóval "mérve" 40, 60, 100 W ?)
- Milyen eszközeid vannak a barkácsoláshoz ?Végül a legfontosabb: Ha mindez nem jutott eszedbe, és a konstrukcióra sincs elképzelésed, akkor jobb ha a boltokat járod és válogatsz !
mezis
-
Spet
addikt
Szia termeszetesen kaphatoak ilyen lampafoglalatos vezetekek, lasd pl ITT , de szerintem barmely obiban vagy praktikerben is. A masik dolog ami neked kellene az hajlithato gegecso, de ennek a pontos nevet nem tudom mi. A bura illetve a tarto roguiteseben jelenleg nem tudok segiteni, azt hatha valaki megmondja Remelem a kezdo lepest igy megtudtam adni
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
kukinyo
addikt
Onnan tudom hogy egyik sem világít. Sem a lézeres egér, sem a billentyűzet ledjei.
Mindkettő vezetékes. Nincs más rákötve de gyanítom hogy azokat sem látná.Az egér USB csatis.
Persze hogy átmozgattam, ismét szétszedtem az egész gépet, majd összeraktam.
Semmi változás.[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Másik böngészővel sem jó? Nem lehet, hogy bővítmény vagy esetleg valami kiegészítő nem jó (flash silverlight shockwave stb)?
Ez biztosan nem vírus, szerintem Nézd meg másik böngészővel, nálam chrome alatt megy minden gond nélkül.
Milyen netről próbálod? Nálam volt olyan netkapcsolat amire hepciás volt (usb modemes).
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Borisz76
veterán
Itt azt írja, hogy az USB 2.0 szabvány szerinti kábel max 16 feet hosszú lehet...ez nem egészen 5 méter.
Pontosan 4.8 mUSB 3.0-ra már csak 3 méter.
Bár azt írja , hogy kitolható a limit minőségi kábellel.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
mezis
félisten
Próba szerencse. Attól függ, mi az a minimális tápfeszültség, amivel még cincog az egered. Méréseim alapján az USB kábelek ereinek ellenállása 0,4 Ohm/m. Próbálgathatsz különféle USB aljzatokat, de mindegyikből kb 5 V jön ki. Az USB3-ból is.
Valószínű, hogy egészen kicsi az áramfelvétele az egerednek, így nem kell számolni jelentős feszültség eséssel. Ha mégis, külső tápegység.mezis
-
zeorsdfd
senior tag
Van online szerkesztő, amivel ki is lehet nyomtatni egy jpg-t, amit testre is szabhatsz, de a befektetett munka órabérben sokkal több mint megrendelni egy 150 Ft-os matricát.
De tessék: http://www.keyboard-layout-editor.com/#/
-
HoaryFox
Topikgazda
Nyomj végig egy fájlrendszerellenőrzést jobb klikk -> Tulajdonságok -> Eszközök fülön
Amúgy lehet tényleg olyan régi a pen, hogy nem lehet bootolni róla, esetleg a pl. Windows telepítőt szeretnél rátenni, használd a Windows 7 USB/DVD Download Tool progit (Teljesen legális)
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Borisz76
veterán
MiniTool Partition Wizard Free-vel próbáld meg teljesen törölni a partíciót, majd hozzál létre újat és formázd.
Mod : Ha Necsak tanácsa nem jönne be....
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
zeorsdfd
senior tag
A titanium backup fizetős verziója nagyjából mindent elment és vissza is állít(ingyen csak egyenként és külső SD kártyára mozgatott appot belsőre), ám root kell hozzá és 1500 Ft, de nagyon megéri.
Illetve recovery consoleban is lehet ilyet csinálni, de ehhez is root kell és a tableted topicjában érdeklődni, hogy van-e egyáltalán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest