Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok!Nekem most egy olyan problémám lenne,hogy újratettem a gépet és némelyik gémnél észrevehető valamikor enyhe szaggatás ami eddig nemvolt...Minden ugyanaz a gépen és eddig hibátlanul futtak a cuccok...És 60FPS-el megy a játék nemmegy lejebb és mégis beszaggat...Driverek ugyanazok mint a telepítés előtt voltak stb...A videókártyám az Sapphire HD 5770 1GB és játékközben 60 fokos...Azjóó??
PSN: joskovagyok199
-
Vadernagyúr
senior tag
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz Realradical #9462 üzenetére
A procinak terhelésnél hányfokosnak kell lennie ?
-
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok! Lenne egy PS3-am és van vele egy kis baj.. Itt feltehetem a kérdésem,vagy máshova kell irnom?
-
Vadernagyúr
senior tag
Valaki tudna esetleg abban segiteni,hogy windows 7 alatt,egy adott mappában,jobb egér gombal,hogyan lehet parancssort megjeleniteni?
-
Vadernagyúr
senior tag
Valaki esetleg tudna abban segiteni,hogyha fraps-al vagy valamilyen más programmal veszek fel gameplay-t,akkor az processzor vagy ram függő? Esetleg videókártya? Tehát,ahhoz,hogy jó fps legyen felvétel közben,melyik kell jobban?
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
Az miért lehet,hogy amikor windows 7 van a gépemen,akkor minden hibátlanul működik.. Viszont,próbáltam lecserélni windows 10-re,de akkor a mikrofonomat szinte alig hallani,olyan halk,ugyanazokkal a beállitásokkal.. Próbáltam drivereket is frissiteni meg minden,de semmi változás..
-
Vadernagyúr
senior tag
Nem olyan nagyon régen,találtam egy topicot,amiben direkt a játékfelvételekről volt szó.. Sajnos nem találom,de hátha tud valaki itt is segiteni.. Ugye live adást lehet adni az OBS LIVE nevű programmal,de mikor elinditom a felvételt,vagyis a stream-et,akkor az asztalt jól felveszi,viszont,ha elinditok egy játékot,akkor csak a hangot veszi a kép helyett pedig csak egy feketeség van.. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest