Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecus11
tag
Sziasztok.Mi a véleményetek az USB port-os hangkártyákról?Érdemes használni?
-
Fecus11
tag
válasz VoidXs #98247 üzenetére
akkor szted nem érdemes használni?USB 2.0 7.1 AUDIO SOUND HANGKÁRTYA 3D (VIRTUAL DJ, TRAKTOR) erről lenne szó.ami a gépben vn az pedig ez:Hangkártya nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GT216 - High Definition Audio Controller
Hangkártya nVIDIA HDMI/DP @ nVIDIA GT216 - High Definition Audio Controller
Hangkártya Realtek ALC262 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2] -
Fecus11
tag
Sziasztok.World of Tank nál elég a 4gb Ram vagy bővitsem hogy ne laggoljon?A vidikari 4Gb Geforce 9800 GTX.
-
Fecus11
tag
Sziasztok.van egy Sennheiser 202HD fejhallgatóm.Sztetek hány bit-re és hány hz-re érdemes állítani a hang menűben a pc-ét hogy tökéletesen szóljon?
-
Fecus11
tag
Hangkártya Asus Xonar D-Kara Pcix OEM
Sztetek ez a hangkártya szuperálna a gépemben?Az alaplapom PCI expressz foglalatos. -
Fecus11
tag
http://www.jofogas.hu/budapest/Hangkartya_Asus_Xonar_D_Kara_50546256.htm megér 4 rugót?
-
Fecus11
tag
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Alaplap neve Fujitsu Siemens D2584-A1
Alaplapi lapkakészlet Intel Bearlake Q35
Rendszermemória 8GB
Videokártya Intel(R) Q35 Express lapkakszletcsald (Microsoft Corporation - WDDM 1.0) (256 MB)
3D gyorsító Intel GMA 3100 ez a konfigom.[ Szerkesztve ]
-
Fecus11
tag
válasz quailstorm #98342 üzenetére
Nekem csak zenehallgatásra kellene,nem játékra.4 rugót nem ér meg?
-
Fecus11
tag
válasz quailstorm #98344 üzenetére
O.k akkor valszin leteszek róla.
-
Fecus11
tag
válasz quailstorm #98344 üzenetére
ez jobb lenne szted a lapomba?Asus xonar ds_a 5.1
-
Fecus11
tag
válasz quailstorm #98356 üzenetére
akkor ez jobban megérné?(árban majdnem ugyanaz).Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio SB0790
[ Szerkesztve ]
-
Fecus11
tag
sziasztok.van egy Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio SB0790 hangkarim.de néhány funkció nem működik rajta pl.equalaser stb.sztetek azért mert nincs digitálisan aláirva?ha boot-ban kikapcsolom a windows7 digtális aláirását akkor működne sztetek?
-
Fecus11
tag
sziasztok.van egy DELL Latitude D800 as laptopom,angol billentyűzettel.Újra telepítésnél CTRL+ALT+DEL billentyűkombinációt kér,de viszont DEL billentyű nincs a klaviatúrán.Tud vki segíteni hogyaqn inditsam el a bootolást?
-
Fecus11
tag
sziasztok.mostanában (pár napja) a youtube-os videók sokáig bufferelnek és akadnak lejátszás közben.mitől lehet ez?eddig tökéletesen lejátszott akadásmentesen mindent.Nvidia Geforce GT220 512Mb a vidikarim.
-
Fecus11
tag
sziasztok.vki megtudná mondani hogy a bios-ban melyik billentyűkombinációval lehet a meghajtókat előre és hátra sorolni?(elsődleges partició beállításhoz kellene)!
-
Fecus11
tag
Sziasztok.Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?Asus xonar Dg 5.1 vagy Asus xonar Ds 7.1?
-
Fecus11
tag
sziasztok.tudna vki segíteni?szert tettem egy ASUS XONAR U7 es usb-és hangkarira,és a hangprojektoromat,egy rca dugóval csatiztam hozzá,de ez a dugópáros sárga-fekete színű.és a hangkari hátlapján piros-fehér kimeneti szinek vannak,de mégis szól a sárga-feketével is.viszont a világon nem találtam ilyen szinű dugópárosítást.hagyjam ezt benne vaqgy vegyek egy piros-fehér stereo jack-et? a sárga-fekete kábelem vajon mihez való?vagy tök mindegy hogy fehér-piros vagy sárga -fekete?
[ Szerkesztve ]
-
Fecus11
tag
Szasztok.Tudna vki segíteni?A gépemből kivettem az SSD meghajtómat amin az op.rendszer volt telepitve mert masik gépben akarom használni.Maradt a régi gépemben egy 500GB os HDD amire felakartam telepiteni az op.rendszert,bootolható NTFS formátumú pendrive ról.(az ssd ét is erről telepitettem egyébként)viszont a boot menüben nem ajánlja fel az USB funkciót csak a HDD ét látni és a lemezmeghajtót.Mi lehet a baj sztetek?Milyen beállitásokat csináljak a boot menűben?
-
Fecus11
tag
sziasztok.gépet rakok össze.sztetek az op.rendszernek és virusírtó,ccleaner,,winrar,ésu torrent-nek(windows7 64bit) elég ha egy 80gb-os sata-ás hdd re telepítem,vagy nagyobb-ra rakjam?pl(160gb)-osra?fájloknak egy külön 500gb-os hdd-ét raknék mellé.
-
Fecus11
tag
Sziasztok.A minap beraktam egy 160 gigás vinyót a gépembe (erre telepitettem az op.rendszert) eddig az 500-as ami benne volt halál csendesen muzsikált benne de ez az új vinyó búg kicsit a gépben.gondolom csak ez lehet mert a szintén ujonnan berakott ASUS GT210 Silent nem hinném hogy hangja lenne.Miért búghat a vinyó sztetek,vagy van vmi mód a vinyó halkitására? (töredezettségmentesítés is megvolt már)
-
Fecus11
tag
sziasztok.az lenne a kérdésem hogy,hogyan tudom megnézni hogy dual chanelben mennek e a ramjaim?
-
Fecus11
tag
az AIDA ezt mutatja:Memóriabusz tulajdonságai
Busz típusa Dual DDR3 SDRAM
Busz szélessége 128 bit
DRAMSB arány 24:3
Valódi órajel 800 MHz (DDR)
Effektív órajel 1600 MHz
Sávszélesség [ TRIAL VERSION ] MB/mp ez most akkor azt jelenti hogy dual-ban mennek? -
Fecus11
tag
sziasztok.segítségre lenne szükségem!a böngészőmben (chrome) de az explorer-en sem jeleniti meg a jófogás-on lévő üzeneteimet a gép.már raktam fel új böngészőt is de semmi.nagyon ritkán bejönnek az üzenetek de csak sok idő múlva.mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hobby elektronika
- Politika
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest