- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
7500 - 7401
16204 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Erikszon
senior tag
A legjobb ilyen 'csajozós' gém a Little Big Planet első és második része...már ha van Ps3

-
genndy
addikt
Trine 1-2 (?), Lara Croft: Guardian of Light így DeFranconak már nem kell beírnia

és én nem is tudok többet a LEGOkon kívül. -
energy4ever
addikt
Olyan jatekot keresek mint pl a Legos jatekok nagy resze, hogy cooperaktiv modban egy gepen lehet tolni ketten, pl xbox360-as kontrollerrel meg bill-el egyszerre.
Na ilyen jatekokbol tudtok meg ajanlani par db-ot?
Lehetoleg olyan kell amit baratnom is tud jatszani (3eves szint
), autos nem jo, Dirt 3-mat probaltuk, meg a Grid 2-t, de faltol falig ment neki csak... 
-
Cheesus
senior tag
Ha jól tudom a Shadow Warrior ilyen yakuzás szörnyes szamurájkardos cucc. Talán pont Japánban játszódik.
Van egy régi "old-school" része, meg van egy 2013-as felujított is, mindkettőt megtalálhatod Steamen, ha szeretnéd
-
freelanced
addikt
Üdv! Tudtok olyan játékot, játékokat mondani ami japánban, kínában játszódik, vagy azzal kapcsolatos?
Mint pl. a Shogun
Bármelyik stílus érdekelne...
-
FoxiestFox
félisten
Hogyan lehetséges eltüntetni a sok fölösleges infót Trackmaniában a HUD-ról?
Nézzetek meg egy screenshotot, gyakorlatilag tele van szeméttel az egész, és képtelen vagyok kikapcsolni..
numerikus *-ot írták pár helyen, de ez laptop, nincs rajta num *, a simára nem történik semmi. -
Brian_GT
őstag
Guild Wars 2 ... egyértelmű ha zavar ez a kis szint nagy szint kérdés. Nyilván itt is vannak szintek és item erősségek, de ha valamilyen fesztivál vagy esemény van...felskálázódsz arra a szintre + vica verza is ha bemész egy kisebb szintű területre stb nagy szinten lecsökken a szinted arra a levelre.
+ ahány féle fegyver stb van nálad aképpen alakul ki a támadó skill fád is.... szóval ha egy fáklya meg egy íj van egy huntinál azzal is más támadásokat tud, mint ha pl egy fejsze + íj van nála stb... és ezek kombinációja nagyon magas...ez hatalmas dolog egy wow-hoz képest...ahol ugye adott fegyverek adott támadás + nem is befolyásolja maga a varázslatot.. stb.. -
Ledfold
tag
Sziasztok!
Tudnátok-e ajánlani olyan MMORPG-t aminek a harcrendszere teljesen eltér pl a WOW-tól. Ami WOW-ban és hasonlókban zavar. Hogy az alacsonyabb szintű meg sem tudja sebezni a magasabbat. Valamint a harc sokkal inkább függ a felszereléstől mint a játékos képességeitől. Nem mondom ehez is kell tudás és tapasztalat de nem tetszik a rendszer.
Szembe állítva pl. a Vindictus ahol pl különféle csapásokat vihetsz be. Nem kijelölni kell a célpontot és automatikus a csapás hanem oda kell menni hozzá és meg kell ütni. Az sem mindegy hogy ezt hogyan teszed. Ha látod hogy támad akkor félre tudsz ugrani. Mondjuk védeni nem tudsz az nagy hiányossága (csak a támadásokra vannak kombók).
Szimpatikus volt pl. a Dungeon Lords vívó rendszere is, de ott maga a játék volt kiforratlan.
A lényeg hogy jobban érvényesüljenek a játékos képességei, ne csak a szint és a felszerelés.Előre is kösz a válaszokat.
-
VoidXs
nagyúr
-
Milo629
aktív tag
-
VoidXs
nagyúr
-
Milo629
aktív tag
-
VoidXs
nagyúr
-
Milo629
aktív tag
NFS / TestDrive szérián kívül van még valami 'szabadon mászkálós' free roam játék? (Tuning nem hátrány, offroad nem jön be)
-
FZsolt15
aktív tag
-
br.rak
őstag
-
FZsolt15
aktív tag
EVGA Precision X - ugyan azt tudja, mint az afterburner (legyen honnan válogatni
) -
törölt tag
Megfelelő kompromisszumokkal akár 2-3 éves AAA játékok is. Ismerősöm A64 X2 5200+, 2GiB RAM és HD 4670-en játszik DX: HR-t.
-
800.henrik
senior tag
Milyen játékok mennek ezen a gépen?
Asrock G41C-GS
Intel Pentium D 945 3.8Ghz (lesz Core 2 Duo E6400)
2Gb DDR2 RAM
Ati Radeon HD4650 710Mhz GPU/1020Mhz RAM
-
Bjørgersson
félisten
-
JoolsNOS
veterán
Fraps, bár valaki azt mondja befolyásolja a teljesítményt. Én még nem tapasztaltam ezt. Esetleg msi afterburner, de abban nem tuti, hogy van log, és nem is megy minden játékkal együtt.
Kérdés: valaki nem tudja, hogy lehet kikapcsolni, hogy a codemasters játékok ne csináljanak 2-3 gigás replayeket a c meghajtóra?
-
Bjørgersson
félisten
Olyan programot keresek, ami játék közben mutatja az fps-t, közben naplózza is, majd játék után átlagolja (és kiírja a min/max értékeket) és lehetőleg nincs hatással a teljesítményre.
-
FehérHolló
veterán
Nekem a Tropico ugrik be.
Tedd fel esetleg itt is: [link]
-
Mr. Erikszon
senior tag
Keresek valami régi játékot.
Mondok néhány szót ami rá jellemző hátha van valakinek valami ötlete:cápa,repülő,pálmafa,bomba,kókuszdió...és valami stratégia játék volt azt hiszem. -
Mr. Erikszon
senior tag
Azta olyan címeket említettél meg(Ico,Shadow of the Colossus)
Már kipörgettem 100% kis milliószor a SOTC-t és még mindig nem tudok betelni vele már pc-n atomgrafikával is kipörgettem emulátorral.Már minden zeget zugot ismerek benne.
-
zuzu000
őstag
A dishonorednek szerintem nagyon szep volt a tortenete. A metrokat meg osszekevertem a konyvekkel, jatekban annyira nem jon at

-
FehérHolló
veterán
-
zuzu000
őstag
The Walking Dead széria állítólag nagy érzelmi faktorral bír.
Brothers- A tale of two sons. Ez is nagyon jó, bár ezt ketten az igazi játszani. (egy képernyőn, egy billentyűzettel, wasd+nyilak)
Bioshock Infinite, Dishonored, Metro 2033, Metro Last Light. -
Robo sapiens
tag
Sziasztok!
Milyen játékot tudtok ajánlani PC-re, ami olyasmi, mint a Heavy Rain, Fahrenheit, Last of us, Beyond: Two Souls, ICO, Shadow of the Colossus, más szóval erős érzelmi töltettel rendelkezik.
Köszönöm!
-
FehérHolló
veterán
Igen, interneten keresztül.
Nem feszültségkeltés volt, csak jót nevettem rajta, ennyi.
-
Lazarus911
aktív tag
Elnézést, fel teszem újra! (tudod melóhelyről írtam teló-ról és nem nagyon szeretik ha nyomkodjuk munkaidő közben, ergo sietnem kellett), viszon az sem normális emberi viselkedés ha inkább belekötünk az emberbe, feleslegesen feszültséget keltve..
De hogy .. :
Settlers 7-ben lehet úgy játszani lanon, hogy párommal vagyunk együtt egy csapatban, tehát csapat egy és csapat 1, és a géppel generálok a mapra ellenfelet, amit a gépi AI- ellenség? -
FehérHolló
veterán
Néha a vessző használata elég fontos lenne.
Különben önnön magatok ellen fogtok játszani, így az esetleges győzelem beláthatatlan következményeket rejtene. -
Lazarus911
aktív tag
Üdv!!Settlers 7be van cooperative játék gép ellen?? Szal párommal együtt mi meg a gép az ellenfél?
-
Brian_GT
őstag
Azt szoktuk vagy garázsprojektnek vagy kickstarter projektnek nevezni.
Azért van különbség, mert nem mindenki dobja fel kickstarterbe amit akar, eldöntik, ha van rá pénz stb hogy megcsinálják.
Ha jól tudom pl a Journey sem volt kickstarter csak simán kis csapat megcsinálta.
Általában ezeknél van 1-2 vagy több régi motoros fejlesztő, programozó stb. akik nagy cégektől léptek ki, mert unták a megkötéseket és összeboronál egy teamet és megcsinálják... és általában nem is rossz eredménnyel... lásd Journey, Cave stb.. -
VoidXs
nagyúr
Az indie játék az, ami mögött nem játékgyártó, hanem magánszemély, vagy egy kisebb baráti társaság áll.
A Steames eladásoknak pedig 70%-a megy a készítőnek.
És használd a szerkesztés gombot.
-
gyáliSanyi
őstag
Igen elmegy rajta.
1024x768 beállításnál nagyobbra ne nagyon számíts azért.
-
gyáliSanyi
őstag
Ha Stamen mondjuk 50 euró egy játék, akkor abból mennyi részesedésük van a játékfejlesztő cégnek?
A felét csak megkapják minden eladott játék után? -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Az indie játékok közé milyen játékok tartoznak?
-
xkoti
senior tag
rFactor 2 Minimum gépigény:
Processzor: 2.4 GHz Intel Core 2 / 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memória: 2 GB
Videóvezérlő: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Videó memória: 256MB
Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Szabad lemezterület: 4 GB
DirectX: 9.0c -
800.henrik
senior tag
Ok, egy kérdés
Az rFactor 2 megy a gépemen?Asrock G41C-GS
Intel Pentium D 945 3.8Ghz
2Gb DDR2 RAM
Ati Radeon HD4650 710Mhz GPU/1020Mhz RAM
-
FehérHolló
veterán
Vannak küldetések, kövesd a markert a térképen.

-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de GTA IV-ben mit kell csinálni?
Autót már loptam, az van.... 
-
JoolsNOS
veterán
Közben a szemcsisre megvan a megoldás. Az osztott képet lehet vele megcsinálni.
-
FZsolt15
aktív tag
Company of Heroes, és a kiegészítők Opposing Fronts, Tales of Valor, és a 2. rész (II. világháborús)
Total War sorozat
Stronghold Crusader
Age of Mytology
Sid Meier's Civilization sorozat
Starcraft
Warcraft -
genndy
addikt
Akkor félreértettem. Lehet hogy van, de én bem tudok olyan játékot, ami ezt támogatná (pláne a szemüvegeset).
Egy ötlet: ha a géped bírja, és a játék/keretrendszer engedi, egy játék több példányát elindítani külön képernyőkön. Borderlandsekkel asszem pl . lehet ilyet (az biztos hogy el lehet indítani többször, bár a külön képernyőket már nem tudom mennyire enné meg). -
JoolsNOS
veterán
-
xkoti
senior tag
Sziasztok egy olyan problémám lenne vagyis egyik haveromnak hogy leszedte egy DC Univers Online-t és az a helyzet hogy elkezd játszani egy kicsit konkrétan kifagy a game nem is kifagy hanem kék halált kap de már volt tesztelve win 7 és win 8-an is és ki fagy ugyan úgy pedig a gépigénye bőven meg van . Vajon mi a problematika ?
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem találtam másik játékos topicot, szóval ha rossz helyen járok, bocsánat előre is

Jó ideje nem játszottam már, és mostanában hiányoznak a stratégia játékok. Régebben szerettem az AOE-t, Settlers és volt még jó pár, aminek a nevére nem emlékszem, talán még magyar fejlesztés is volt közöttük.
Bár a Settlers 6-7-el nem játszottam még. Azok jók?
Tudnátok ajánlani még több stratégia játékot? Esetleg ha van keverve más játékstílussal, az sem gond.Előre is köszi.

-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Olyan játékot keresek amivel tudunk ketten játszani egy gépen két külön képernyőn (ha lehetséges) esetleg olyan játékot ami 3d kijelzőn tud olyat, hogy speciális szemcsivel (mindkét lencse csak az egyik szemnek való infót engedi át) mindkét játékos más képet lát.
köszi -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Helpet szeretnék kérni.
Haverom gépén win7/64 van. Ha feltelepit egy stratégiai játékot és elkezd játszani, már a játék menüjében eltűnik az egérmutató.
Most pl a Men of War-on
HL2. WOT tökéletes.
Dx frissitve, adott játék lemezéről is.
Windows friss
Adobe air, flash, shockwave friss.
Mi a vérért van ez?Köszönöm
-
Ghostface
senior tag
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
MMORPG-t keresek, haverokkal akarunk kicsit 'instázgatni', szóval valami olyan játék kellene, ahol aránylag kevés idő alatt (2-4 óra) fel lehessen menni olyan szintre, ahol lehet csoportosan kalandozgatni. F2P lenne a nyerő, lehetőleg normális korlátozásokkal. (Most néztem az AIONt, hát eléggé korlátozott a f2p, legalábbis első látásra.)
Rift, WoW kiesik ebből a csoportból, előbbit utálja a társaság, utóbbival meg már beteltünk. -
Nordbright
csendes tag
Nem tudom mit kell bonyolítani ezt PC-n.
Gép leadna egy FHD 1920x1080 képet (eddig ok), SBS képmegosztással (ez is) a TV meg ugyanúgy átalakítja 3D-be mint egy Youtube videót vagy akármilyen AVI-t (szintén). Technika meg van, bénázás megy (?)
Nyilván a játéknak tudnia kell, hogy "eltolt" képet adjon le, de ez szoftveres kérdés könyörgöm. Nem kell ide varázslat. -
Brian_GT
őstag
Deee ez nem úgy működik, hogy van egy 3d-s tvm és akkor azon 3d-s lesz a játék ha kirakom rá a képet. Monitornál is kevés ha tudja a 3d-t, kell hozzá egy olyan nvidia videókártya ami tudja is kezelni...sőt én úgy tudom még vmi más progi is kell hozzá..vagy az lehet csak amd-nél kell.
Konzolon meg csak berakod a 3d-s játékot és a 3d-s tv leadja a 3d képet, ott azért megy mert pofon egyszerű. -
Nordbright
csendes tag
-
FZsolt15
aktív tag
-
Nordbright
csendes tag
Valaki ötlet?

-
Mustármag
őstag
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lehet láma kérdés, de én még nem tudom a választ.
Originnel kapcsolatban meg lehet oldani azt, hogy ha újratelepítem a windowst, akkor a játékokat ne kelljen újra letöltenem (fájlok megmaradtak), hanem csak valahogy megadom neki a játék helyét és felismeri a cuccot??? Most konkrétan a Battlefield 3-al vagyok így. -
Nordbright
csendes tag
Bocs az esetleges hülye kérdésért, de az első 3 oldalon nem találtam megfelelő topicot.
Annak akartam utánanézni, hogy PC-re milyen 3D játékok vannak (felsorolás szinten). Ha vannak - mert nyomát nem látni. Úgy értem TV-n, szemüveggel 3D-s. -
S.O.S.
senior tag
Szia !
Köszi a választ !
Mint kiderült annak ellenére ,hogy kiirta ,hogy letöltés kész még korán sem volt letöltve az egész játék
Még 2 alkalommal egyszer töltött meg egyszer frissítette magát. Ezek után elindult a játék. Még 1 problémám van nem rakja ki teljes képernyőbe ! Erre van valakinek ötlete?Üdv,
-
s.adryen
csendes tag
-
Brian_GT
őstag
hát noti kicsit lekorlátoz a ram és vga kipróbálás ügyében, viszont ott ezek a gondok nem is annyira jellemzőek meghibásodásban, mint asztalinál... ott én mindenképp akkor windows reisntall és meglátszik mit sikerül... 5650 szerintem még integrált nem dedikált szóval ahhoz meg akkor érdemesk örülnézni a laptop driverei között, hiv weboldal stb és onnan leszedni minden friss drivert ami van és úgy fel őket mikor fent az új win.
-
genndy
addikt
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Nem rég aktiváltam a GTX 760 vga-hoz kapott elektronikusan letöltött Splinter Cell Blacklist nevű játékot !
A "C " meghajtóra töltötte le a több mint 16 GB játékot. A telepités ( C meghajtóra ) felénél a következő hibaüzenetet dobja fel! Nem tudom mi tévő legyek. Nem is értem, hogy irhat ki olyat
Aki tud kérem segitsen !

üdv,
-
s.adryen
csendes tag
Szia! Hú nagyon köszi. :-) Notim van, azon játszom. I5-ös proci, Radeon 5650es vidkari, 4 giga ram és egy win reinstall már valóban nagyon ráférne. Írta a játék az elején h régi vidkari drivert érzékel, de megnéztem, nincs újabb driver, úgyhogy igyekszem végigmenni a tanácsaid közül azokon, amiken tudok. :-)
-
Brian_GT
őstag
Szia!
Leginkább ez grafikai hibának tűnik... ami a könnyebb megoldás, kevés szereléssel ha frissíted a videókártya driverét a legfrissebbre és egy directx-et is raksz fel...abból okés az a redistrib. pack az akkor felrak mindent ami kell.
Ha ezek után is van hiba, akkor meg lehet próbálni megnézni nem e a ramok okozzák... ha több ramod van, akkor ki az egyiket, ha akkor sem másikat. Ha akkor is van hiba, akkor nem a ramok okozzák, nem is szokott általuk ilyen hiba lenni, de jobb meggyőződni róla.
Nah innentől jön az, hogy kéne vagy egy másik vga-val megnézni a gépedet vagy a te vga-d átvinni vmi ismerőshöz és ott megnézni.
Javasolt a te gépedbe berakni és úgy, mert akkor látni ha tényleg a vga a ludas.
Ha ez sem akkor passz...ez elég vga gyanús dolog... gép konfigot nem írtál le, hogy mikori és mi van benne, de ha már túl öreg a gép előfordulhatnak ilyen hibák is. Ha friss konfig akkor go vissza garba a hibás dolgot, ha nem akkor csere.Ha minden kötél szakad érdemes egy full windows reinstall-t is csinálni, mert lehet vmi kis összeakadás is szoftveresen...de én vga-t mondanám első körben.
-
s.adryen
csendes tag
Halihó! Nem tudjátok véletlen, hogy ha játék közben a felépített játékkörnyezetben megjelenik egy csomó felesleges sík, össze vissza, villog, mozog, színt vált és teljesen ellehetetleníti a játékot, akkor mi a baj? Mi lehet a probléma? Olyan, mintha szétesne a modell. Vagy ha nem tudjátok, akkor hol kéne ezt megkérdeznem? Előre is köszi!
-
Brian_GT
őstag
-
genndy
addikt
Szerintem bármelyik online játékújság oldalán (PC Guru, IGN, GameStar és társaik).
Másikra: digitális boltok nagyon védik az adataikat, tehát hiteles szám nincs is. Egyébként a kiadók szokták közzétenni (de ők is csak a dobozosokét), de szerintem összefoglalóan nem fogsz ilyet találni minden játékra.
-
adamssss
veterán
Sziasztok!
Magyarorszagon ma van mukodo jatek studio? Regebben volt crytek de ok azt hiszem megszuntek. Masnak van esetleg?
-
mad1
veterán
-
mad1
veterán
Hol lehet megnezni hogy az adott honapban milyen jatekok jonnek ki?
-
Brian_GT
őstag
hát az hogy a kódot ami a játék dobozában volt nem kell újra megadni...hanem be kell lépni windows liveba azzal a profillal aminél megadta a kódot.... ha ezt nem tudja megtenni ugrott a játék, mert a kódot csak 1x lehet felhasználni.
a windows live viszont én úgy tudom megszünt így azt ne kérdezd egyáltalán van-e még... -
Predator2
addikt
Helló
Haverom megvette eredetiben a Dirt3 című autós játékot.
Mielőtt játszani tudott volna vele megadta magát a gépében az alaplap.Összelett rakva a gépe (új lap/ram/cpu) de azóta sajnos ezt a hibaüzenetet kapja amikor be akar jelentkezni windows live-ra
Szerintetek mi lehet a baj? Illetve mit lehet vele kezdeni?
Váltig állítja, hogy nincs másik profilja.THX
-
csecso22
tag
sziasztok
elakadtam a prototypeban ott ahol a helikopterrel kell szétlőni azokat riasztokat és segítséget szeretnék hogy mit kell csinálni ? -
troll81
addikt
sziasztok nem tudok online játszani
nem megy grid2 valaki tudna segiteni nekem :? -
VoidXs
nagyúr
Akció? Autós? FPS? TPS? Mit kérsz?
-
Juhaszkaresz
csendes tag
Sziasztok!
Játékot keresek erre a konfira:
Processzor
Processzor típusa Intel DualCore
Processzor órajel 2.3 GHz
L2 cache mérete 1 MB
Memória
Memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR3Videokártya típusa Intel GMA HD4500
Mit ajánlotok?
-
aizen92
addikt
-
Cheesus
senior tag
-
aizen92
addikt
keresek egy játékot. Stratégiai ha jól tudom és egy diktátort kell játszanod és kiépítened a kellemes hangulatú diktatúrádat az adott országban. rohadt híres és ég a pofám gamerként hogy egyszerűen nem jut eszembe ( bár nem vagyok nem stratégiai játékos talán ezért nem tudom ja és max 2-3 éves lehet. egy bajszos bácsi van a borítóképen ha jól rémlik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
djdaniel
senior tag
-
Brian_GT
őstag
Szerintem neked alapból rossz a vgad-d... érdekes minden játék xar????!!! Nálad döglött meg vmi.
-
800.henrik
senior tag
-
800.henrik
senior tag
-
genndy
addikt
Mi van ha kikapcsolod a bal felső sarokból azt a baszt?
Próbálkozz akkor az UC-val. Csont F2, csak modernizálták a grafikát.
-
djdaniel
senior tag
max a neve

Slightly Mad legalább tudod normális játékot csinálni/fejleszteni, nem úgy mint az ea games.
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
7500 - 7401
16204 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), autos nem jo, Dirt 3-mat probaltuk, meg a Grid 2-t, de faltol falig ment neki csak... 

Az rFactor 2 megy a gépemen?
Autót már loptam, az van.... 
nem megy grid2 valaki tudna segiteni nekem :?

Az UC-t próbáltam, 15-20 fps-el megy