- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
6700 - 6601
16204 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami olyan játékot ami FPS vagy hasonló esetleg MMORPG amit barátokal lehet végig vinni "Hamachin" ilyen Counter-Strike, CoD, Dead island ilyesmik érdekelnének.
-
gyuszaa
őstag
Valaki el tudná küldeni nekem az L.A. Noire mentését aki magyarítással együtt játszott?
Sajnos elveszett, és régen játszottam vele. Külföldi mentésre meg corrupted file, Reefer Madness küldetésnél jártam, hadseregtől ellopott morfium készletes küldetés után. Végigjátszott se gond, azt hiszem külön ki lehet választani az ügyeket.
Az eredeti steames complete pack verziót használom. Köszönöm!
-
genndy
addikt
-
Brian_GT
őstag
Annyiban tudok segíteni, hogy a steam accountodhoz jegyzi ugye a játékot amit felraksz. Szóval ha elvész a steam acc elvész a játék is amit aktiváltál rá. Hogy ezt te lopás stb esetén, mint fizikai adathordozó tulajdonos miként tudod bizonyítani az szerintem csak egy steam support tudja neked megmondani. Gondolom, hogy fényképek és egyéb útján lehetséges + ha a számlát is feltudod nekik mutatni.
Ellenkező esetben nem fogják elhinni tied a játék. Szerintem. Steamnek szerintem van magyar supportja is, ha ennyire érdekel akkor kérdezz rá, de ha elraksz mindent amivel bizonyítani tudod tied a játék nem lesz gond.
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
az lenne a kérdésem, hogy ha én megveszem a CS Source játékot CD/DVD változatban, akkor azt csak egyszer tudom feltelepíteni vagy többször? Gondolok arra, hogy ha ellopnák az accountom, akkor a játékot tudom-e újrarakni egy másik accra? szóval a CD/DVD változat védelmet nyújt-e steam account lopásra, vagy ugyanúgy ha ellopják az accountot, újra meg kell venni a játékot.
feltételezzük, hogy nem tudtuk később visszaszerezni az accountot. -
Gomez86
őstag
Szia,
Eseménynapló rögzít valami error-t?
(computer-->manage-->Event viewer-->win logs-->App log)
-
VoidXs
nagyúr
Megtettem, nem volt jó így sem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
VoidXs
nagyúr
Nekem Windows 7-nél a .NET bekrepálása után történtek hasonlók, nem indult el a Mass Effect 3, mert a Phys X-nek kell a .NET (WTF?), meg a Borderlands 2 sem. Oprendszert kellett újrarakni.
-
Hellboy2387
aktív tag
Hali nekem olyan gondom lenne hogy a steam-en nem indul el a dirt2 játék. Mi lehet a hiba? töbször úra telepitettem magát a játékot és már a steam-et is. Elötte vagy 3-4 honapot simán játszottam vele és 1ik naprol a másikra krepált be. A válaszokat elöre is köszönöm üdv.
A hiba jelenség ma az hogy rákattintok az inditásra, kicsit gondokodik és aztán nem történik semmi, és nem ir ki semmit se a steam se a játék hogy bármi hiba alapján elindulhatnék.
-
anonimus25
aktív tag
-
genndy
addikt
Ez valami videokártya-driver hiba, a játék nem jól kezeli, vagy a felbontással van valami gondja.
- Videokártya driver frissítés
- DirectX frissítés
- Flash frissítése
- Java frissítése
- böngésző frissítése
- Más böngészőből megy jól?
- felbontás állítgatása
Ennyi jutott eszembe így hirtelen. -
anonimus25
aktív tag
sziasztok ide irok elsőnek mivel innen ha nem jo át tudtok irányitani.A problémám a következő lenne,van egy laptopom és van egy játék.a játékban történt egy frissités és azota a kép és a játék élvezhetetlen sajna.csak ez a játék az ami nem megy rendesen minden más az jol fut.most tettem ujra a windows rendszert és azota sincs semmi változás.ebben kérnék segitséget töletek mint profiktol.és elöre is köszönöm.
-
Lenry
félisten
kár, mert a többit sikerült, aztán gondoltam itt se koptatom a lemezt...
-
FehérHolló
veterán
-
Gomez86
őstag
-
Lenry
félisten
létezik az, hogy az Assassin's Creedhez nincs serial?
eredeti játék, de sehol nem találom a kódot hozzá...
telepítéskor és játéknál sem kérte, de kód nélkül nem tudom beregisztrálni UPlayen... -
Brian_GT
őstag
Próbáld meg frissíteni mind a diretcx mind a vga driveredet. Most nem néztem rá az adatlapodra, de akkor is beüthet ilyen baki, ha túl nagy akadást kapna úgymond a gép. Szóval az fps szám jó lehet a gépben, mert nincs akkora leképezés, meg effekt...de amint felnéz a katona a géppuska állványhoz és kinéz, rögtön hó...fény..katonák...erdő stb lehet hirtelen ott kapsz egy olyan fps visszaesést amit nem tud lereagálni a géped.
Ha olyan grafon játszol amin el el döcög még akadás mentesen a gép, akkor a fenti frissítések után, ha akkor sem jön helyre...akkor vedd vissza a grafikát szép-egészséges fps szintre ( 50-60 fps ) és nézd meg úgy is.
Ha így sem akkor a mentés is lehet hibás... nem tudom van-e lehetőség betölteni egy régebbi mentést, ha igen próbáld meg.
Én ezekre tippelnék.
-
feri1
aktív tag
-
Gomez86
őstag
-
genndy
addikt
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Nagyon-nagyon régen volt egy Descent nevű játék. Valami hasonlót keresnék most.
Tehát ilyen kis űrhajós-repülős játék. Joystickkal lehessen irányítani. Belső nézetes, lövöldözős legyen.
Aki ismer ilyet, kérem ne tartsa magában!Köszi!
CsodaPOK. -
gamer187
tag
Lehet hülye kérdés, nem értek hozzá..
FIFA játékkal lehet ketten játszani PC-n, egy billentyűzeten??
Vagy pedig muszály minimum 1 bill + 1 controller? -
Gomez86
őstag
eRepublik Hehehe. teljesen ingyenes, és ilyen gazdasági politizálós harcolós féleség

Ez az új világ

freeroam12
Szerintem inkább itt tedd fel ezt a kérdést: http://gamepod.hu/tema/counter-strike_1_6/friss.html
-
Crowent
tag
Sziasztok!
Van online böngészős játék, ami TELJESEN ingyenes, és sokan játszanak vele? Lehet autós, akár rpg féleség... köszi a helpet...
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! counter strike 1.6 szerverben szeretném a bunnyhopot megcsinálni.... a plugin bentvan csak finomhangolni kellene. Előre is köszi!
-
ollie
MODERÁTOR
Eve Online
-
Bjørgersson
félisten
A Skyrimre értettem a fantasyt, a Far Cry 3-at pedig már végigjátszottam, most vettem észre, hogy még szerkesztette utána.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sleeping Dogs, Just Cause 2, Fallout New Vegas
Far Cry 3, Bordelands 2, STALKEREzek közül mindegyik csak annyira "fantasy", amennyire az Assasin's Creed az.
Mindegyik sandbox RPG is kicsit, mert valahogy feljődsz és el kell dönteni az irányokat.
-
Bjørgersson
félisten
Az kimaradt, hogy lehetőleg fantasy elemek nélkül. A Skyrim egyébként is RPG, nem?

Köszi srácok, már játszottam minddel, de egyik sem fogott meg annyira, hogy végigjátsszam őket.
-
pylon
tag
Sleeping Dogs, Just Cause 2, Fallout New Vegas
Far Cry 3, Bordelands 2, STALKER
-
genndy
addikt
Skyrim, Saint's Row: The Third
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani néhány újabb sandbox jellegű játékot? Assassin's Creed, Batman és GTA kilőve, ha kontrollerrel is lehet irányítani, az nem hátrány.

-
alratar
addikt
-
Gomez86
őstag
Szia,
Nos menjünk sorjában: Szerintem gamepAd -ra gondolsz. Gamepod ez a honlap amit látogatunk

Mivel nincs gamepad szolgáltatás AC-ben (sajnos) így én ezt a megoldást találtam neked:
Van itt egy ilyen program, amivel sok játokból lehet gamepadosat csinálni: Program
Ha ez megvan akkor pedig itt van a kész profil AC2-höz: [link]
A program ingyenesen kipróbálható, és ha megtetszett akkor 5700k kb és meg is veheted. (3 mozi ára ha szereted a popcorn-t
) -
alratar
addikt
Remélem jó helyre írok!
Rá lehetne venni az Assassin's Creed 2-öt, hogy gamepoddal engedje végigjátszani?
(tudom, kicsit furcsán fogalmaztam, de szerintem érthető mit szeretnék) -
Brian_GT
őstag
Kimondottan játékodra nem tudok választ, mert még nem volt hozzá szerencsém, de ilyennel már találkoztam én is és ilyenkor sajnos sablon szöveg, de sokszor bevált nálam is....nézd meg, hogy directx....physx driverek... visual cc++ stb amiket felszoktak dobni a gammák megvannak és okésak-e. Nem tudom az LA-ben van-e...legtöbb játék a telepítés végén...vagy auto...megmutatja mi kell neki és megmondhatod felrakja-e vagy nem kell...ot ajánlott engedni neki had rakja.
Talán bejön és mégis valami hiányzott vagy verzió eltérés volt...direct x esetén is ahány játék annyi directx altípust használ... nem hiába frissíti azt is mindig a játék.
-
FehérHolló
veterán
-
7600 GS
addikt
Dobozos változatom van, Windows 8-ra telepítettem fel.
-
Hilmerus
csendes tag
Köszönöm a gyors helpet.
Nekem bejön ez a game.
-
pylon
tag
Nem ingyenes (Free 2 Play), de csak egyszer kell megvenni mivel nincs havidíj.
Guns of Icarus Online 9,49€Will there be a subscription fee?
The game is a one-time retail purchase, with additional downloadable content. There will never be a subscription fee for Guns of Icarus Online.
Havidíjas lesz a játék?
A játékot egyszer kell megvenni a letölthető tartalmakkal együtt.
Soha nem lesz havidíj a Guns of Icarus Online-hoz. -
FehérHolló
veterán
-
Hilmerus
csendes tag
Sziasztok !
A Guns of Icarus online ingyenes ?
-
7600 GS
addikt
-
Orias
csendes tag
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy feletelepítettem az LA Noire-t és amikor el akarom indítani a játékot, akkor odáig jutok, hogy előjön egy kis képernyő, amin különböző menüpontok vannak, tetején a "Launch Game"-el. Itt hiába kattintok rá, semmi sem történik, csak eltűnik ez a kis képernyő. Esetleg valami ötletetek van?
-
Barell
őstag
Sziasztok. Találtam egy nagyon jó kis autó szimulátort név szerint: City Car Driving. A következő a problémám. Volna nekem hozzá egy Logitech MOMO kormányom. Fel is ismeri a játék a beállításokban de nem lehet semmilyen funkcióját beállítani tehát nem tudok a kormánnyal játszani vele. Mit csinálok rosszul? Sehogy nem bírom működésre bírni. :/
-
Brian_GT
őstag
Persze, hogy nem rakja fel rendesen meg hibát ír ki, hisz egy eredeti lemezről akarsz te tört verziót csinálni. Azért ez nem így működik, mint egy DVD film esetén, hogy csak felmásolom a gépre és ennyi.
Amúgy az hogy az eredetivel is ezt csinálná érdekes lenne...egy eredeti játékhoz nem kell daemon tools vagy alcohol 120% ... de biztos mi nem értünk hozzá, elvégre mi eredeti játékkal játszunk

-
törölt tag
-
5000watt
aktív tag
-
törölt tag
-
5000watt
aktív tag
-
5000watt
aktív tag
-
törölt tag
-
5000watt
aktív tag
-
danih
veterán
-
5000watt
aktív tag
Nekem az a problémám hogy minden játéknal valami hiba fogad a telepítése közben isoknál tapasztaltam a problémát.Alcohol 120% programmal kezelem a képfájlokat és win7 Enterprise 64bitem van fent.
Vajon mi lehet a gond ?
vasam:
Cooler Master HAF X 942 Asus M5A78L-M LE Amd Phenom x2 560 4magosan GIGABYTE Radeon HD6850 OC 1GB 256bit DDR5 PCI-E GV-R685OC-1GD Corsair Vengeance 2*4gb 1600mhz Samsung 500gb sata2 Corsair vx450w -
lanw
aktív tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Rivaul
addikt
Igen ezt én is ismerem de sajnos így elég nehézkes lenne végigszemezgetni mindent. Azért köszi

-
Coccolino_O
őstag
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Van valami olyan oldal ahol a konfigom megadásával vagy hasonló összeállításával kilistázhatom hogy mely játékok mennének a gépemen? Egy laposom van amibe az mhd 4500 miatt elég keserves a kínálat s nehéz még tippelni is mi az amit még megmozdít mario-n kívül

-
Brian_GT
őstag
-
whYz
őstag
-
lanw
aktív tag
Jó reggelt ! Tudna Valaki ajánlani valami f@sz@ stratégiai játékot?

-
ollie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
whYz
őstag
-
Gomez86
őstag
Szia, Milyen stílusú játékokat kedvelsz?
whYz
Nézz rá a Braid-re, illetve ha gondolod nézd meg ezt is: Machinarium
-
whYz
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
whYz
őstag
Nem tudom jo helyre irok e, de tudtok olyan jo indie jatekot aminek olyan kicsi a gepigenye, hogy elfutna egy c2d P7350 + GMA 4500MHD paroson?
-
Coccolino_O
őstag
Régebbi laptopra milyen játékokat tudnátok ajánlani? (Thinkpad T60)
Köszi. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az Alapelvek értelmében minden, warezzal kapcsolatos segítségkérés, segítségnyújtás tilos!
Kérem ennek figyelembevételét.
-
lanw
aktív tag
-
genndy
addikt
-
lanw
aktív tag
Jó reggelt ! Nem tudtok olyan játékot,ahol csak gyilkolni kell ész nélkül..Ez amolyan stresstest lenne!
Üdv!
-
Wollf
tag
-
Brian_GT
őstag
Így van ahogy Coccolino mondja, hallgass a macira

Amúgy egy személyes jó tanács Wollf... nem tudom miért szeretnél ennyire beszélgetni játék alatt, főleg egy cod alatt ahol azért akkora stratégának nem kell lenni, hogy állandó hang kelljen. Ha pedig haverokkal játszol akkor már rég rossz ötlet erre egy nyilvános közös csatornát használni. Arra ahogy Cocc is írta ott a TS.
Másodsorban pedig az esetek 90%-ban mindenkit irritál játék közben ha valaki folyton beszél a közös beépített chaten, ez tapasztalat mert jópár CoD-ot megjártam már. -
Coccolino_O
őstag
Régen játszottam az említett játékkal, de nekem úgy rémlik, hogy csak bizonyos játékmódban hall mindenki mindenkit, tehát tdm és s&d esetén biztos, hogy nem, de ez érthető is.
Külső program pl. a ventrillo v. a teamspeak, de ott csak azokkal tudsz beszélni, akik egy szerveren és szobában vannak veled, és azoknak a "férőhelye" is limitált általában.
-
Wollf
tag
-
Brian_GT
őstag
-
Wollf
tag
Köszönöm a segitségedet ez megoldódott. És azt hogy tadnám megoldani hogy az ellenfél is hallja a hangom? mert a saját csapatom tagjai hallják csa
légzsi segits az előző problémám is gyorsan megoldottad. Köszönöm előre is! 
-
Coccolino_O
őstag
Gondolom, a játék saját rendszerét akarod használni, nem külső programot. (?)
Alap beállításnál a "C" lenyomásával tudsz beszélni. Szerintem neked az op. rendszereden belül kellene keresgélned.
Hardver és hang->Hang->Felvétel->Mikrofon->Tulajdonságok->Jelszintek, itt a csúszkát felhúzni maximumra, ha eddig nem így lett volna, a mikrofon erősítését nem ajánlom, mert ahogy növeled, úgy lesz egyre torzabb a hangod.
-
Wollf
tag
Szevasztok Urak!
Legyetek szivesek segitsetek abban, hogy megoldhassam problémám!
Az lenne a baj hogy nem tudok beszélni COD 4 MW multiba úgy hogy mások halljanak.
Én hallom magam, de semmi több
Esetleg nyomnom kell közben valami gombot?
Mert ha az a baj akkor nincs gáz...
Ez egy teljesen új gamer headset (genius hs g500v)
A válaszokat köszönöm Urak!
-
FehérHolló
veterán
-
törölt tag
Nem lehet sikeres ember, aki két mondat alapján rosszindulatú dolgokat feltételez. :-)
Nem kifejezetten LAN partyn ültem, hanem egy helyi hálózat van fenntartva a gépeink között és a testvéremmel játszottunk, csak az általam nyitott topic-ban felsorolt játékokat meguntuk. Bocs, hogy nem ismerem kívülről az összes RTS-t és hétvégente kipróbálunk egy-egy újdonságot! Kielégítő választ kaptál?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Csak annyit írt, hogy "S.O.S."

Ja látom, azóta már itt ülnek. Gondolta, gyorsabb lesz a válasz, de csak károgsz. Ja, az a varjú.
-
FehérHolló
veterán
-
törölt tag
Tudnátok erre válaszolni?
http://prohardver.hu/tema/jatek_otletek_lan-ra/friss.html
Itt ülünk válaszra várva.

-
VinoRosso
veterán
szerintem g..i jó, bár ez attól függ ki milyen játékot szeret. Nem egy akció orientált háborús játék, inkább ilyen mászkálós, gyűjtögetős, sztorizgatós atmoszférikus. Hangulata szerintem nem hasonlít semmi más játékhoz, egyedi, és nagyon stílusos. Talán új bioshockhoz lehetne hasonlítani (ami szintén igen igen jóra sikerült), de csak a kor miatt amiben játszódik, egyébként másfajta dinamikája van a játéknak, bár ezt is lehet shooterként játszani, csak nem érdemes. Inkább a lopakodáson van a hangsúly, meg hogy miként tudod úgy leszedni az ellent hogy észrevétlen maradj.
-
Brian_GT
őstag
-
VinoRosso
veterán
-
VinoRosso
veterán
-
Gomez86
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
6700 - 6601
16204 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Azonnali játékos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) valszeg ezért találták ki hogy kelljen egy Joy is...

: