Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Azonnali játékos kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#10301) Metacska válasza szami777 (#10298) üzenetére


Metacska
aktív tag

Tisztázzuk:

Nem a g2a értékesít, a g2a csak egy felület, mint az ebay, egy piactér. Te más személyektől vásárolsz, akik kulcsokat értékesítenek a weboldalon keresztül.

Mivel a g2a csak egy közvetítő, ezért neki nem is kell felelősséget vállalnia a rajtuk keresztül értékesítésre kerülő termékekért. A kifizetett összeg az eladóé, a Buyer Protection nem plusz költség, hanem opcionális szolgáltatás, mely védelmet nyújt abban, hogy ne fuss bele csalásokba, ezért ajánlott plusz fix 320 Ft-ért igénybe venni.

Az általad leírt véleménnyel az a legnagyobb gond, hogy:
- 3 évvel korábbi tapasztalatokon és fórumos véleményeken alapul, ami a mai rohanó online világban, már meglehetősen avíttas.

Éppen ezért meggondolatlan bárkinek azt tanácsolni, hogy ne vásároljon onnan. A Buyer Protection megvásárlásával bármikor recharge-olható (visszakövetelhető -> visszautalható) a kifizetett összeg. Ez működik az ebay-en is, ahol a PayPal szolgáltatja a vásárlók védelmét.

Értem a koncepciódat csak nem tudok vele egyetérteni, mert 2016-ot írunk és a g2a és társai már nem ördögtől származtatott dolgok.

(#10302) szami777 válasza Metacska (#10301) üzenetére


szami777
addikt

"Éppen ezért meggondolatlan bárkinek azt tanácsolni, hogy ne vásároljon onnan."
Ez nézőpont kérdése.
Szerintem egy "kezdő" digitális játékvásárlónak ugyanolyan meggondolatlan azt tanácsolni, hogy nyugodtan vásároljon onnan, anélkül, hogy tudtára adjuk, hogy a kulcsok eredete ismeretlen, éppen ezért ne dobja ki a gépét az ablakon, ha esetleg a vásárlás után fél évvel a steam törli a játékát. És ez nem légből kapott riogatás, ezt mindenki tudja. Én csak leírtam azt, hogy erre figyeljen, és linkeltem neki hivatalos viszonteladókat. Teljesen az ő döntése, hogy ő honnan vásárol, de ha ennek tudatában is ott vásárol, az legalább az ő tudatos döntése, nem kérheti senkin számon, hiszen ismerte a mérleg mindkét oldalát.

Részemről ez az utolsó hsz a vitában, onnan vásárol, ahonnan szeretne. :) :R

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#10303) De4d


De4d
őstag

Van akinek megvan a Fallen A2P Protocol?
Mesélhetne kicsit róla milyen? Főleg a játékmenet érdekelne, az az hogyan haladunk előre?
Fallout tactics szerűen, sorra jönnek a pályák? Vagy véletlenszerűen mászkálhatunk a térképen (mint mondjuk a fallout 1-2ben)
Vannak mellékküldetések? Morális döntéseket kell e hozni? Illetve hogy a legfrissebb patchel mennyire "játszható" már? (bug mentes)?

Minden jó, ha a vége jó!

(#10304) gabo89


gabo89
senior tag

Sziasztok!

Olyan játékot keresek, ami kifejezetten co-opos, azaz két xbox kontrollerrel játszanánk pc-n. Mint pl. a Rocket Birds. Előre is köszönöm az ötleteket.

indul a sörös aludni

(#10305) VoidXs válasza gabo89 (#10304) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Trine sorozat.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#10306) ollie válasza gabo89 (#10304) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Brothers - A Tale of Two Sons

***

(#10307) chatran válasza ollie (#10306) üzenetére


chatran
őstag

És még 5 napig mindössze 1 dollárért beszerezhető.

(#10308) DeFranco


DeFranco
nagyúr

sziasztok!

ide is bedobom, mert szerintem az eredeti topicba nem nagyon járnak már...

(mirror's edge extrém alacsony fps, nem physx probléma)

[ Szerkesztve ]

(#10309) VoidXs válasza DeFranco (#10308) üzenetére


VoidXs
nagyúr

A PhysX-et nem elég játékon belül kikapcsolni, az nVidia vezérlőpultban CPU-ra kell állítani, ez jelenti azt, hogy ki van kapcsolva.

Ja, hogy AMD-d van. Akkor valószínűleg a Vsync lesz.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#10310) james001


james001
veterán

Üdv.
Haveromnak keresnék egy játékot,bemásolom ő mit írt le róla,hátha ti ki tudjátok bogozni és megtudjátok mondani mi is ez :D

Szóval:
"az volt a lényeg egy nagy ház elött kezdtetek miután kiválasztottátok a karaktert,elindult a játék és fel kellett mászni a falon a ház tetejére de közbe estek le minden félék amiket ki kellett kerülni,zongora meg hasonlók,de estek le erősítő cuccok is és mászás közbe le lehetett dobni a másikat pl egy sulyzóval h visszább essen és mikor felért valaki a tetőre elvitt minket egy helikopter jött a kövi kör ahol egy sziklán voltunk és ott kellett bunyózni és ledobni a másikat a szikláról... emlékszem egy rózsaszín ufó is volt benne :D "

Elvileg 2000-2003 körüli a játék,PC-re természetesen. Azt nem tudom flash játék-e vagy teljes.
Ha tudjátok mi ez,hálás lennék,de főleg haverom :R

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#10311) Tamyra


Tamyra
tag

Sziasztok nekem az lenne kérdésem, hogy a régebbi COD-ok közül nem tudjátok mennyien játszanak még azzal multiban? Érdemes megvenni mondjuk egy MW2,MW3, Bo,BO2 Ghost játékot? Nagyon régen szerettem a CoD4-el játszani csak ugye ahogy néztem a mostaniak túlságosan konzolosok inkább é jobban húzok a klasszikus felé....csak azt nem tudom melyik érné meg amivel még játszanak és vannak jó szerverek...

Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!

(#10312) SyMbioTe válasza Tamyra (#10311) üzenetére

Én CoD4-el mai napig játszok és még néhány magyar szerver is akad (HQ, Tdm is, promod meg rengeteg..), de német és más külföldi szerver még van bőven. CD galaxisban már 2500-ért is megvehető, szerintem annyit megér.

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#10313) Tamyra válasza SyMbioTe (#10312) üzenetére


Tamyra
tag

Ha pénzbe kerül akkor már újabbakat veszek a FELSOROLTAK közül...amihez kell eredeti kód is...ha annyira a 4-el akarnék játszani akkor azt letölteném és játszanék. A kérdésem nem erre irányult.

Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!

(#10314) szami777 válasza Tamyra (#10311) üzenetére


szami777
addikt

[link]
Én a Black ops 2-t választanám, vagy az MW3-at. Ghosts-ot semmiképp.

Egyébként a 4 még mindig a legjobb, megunhatatlan, előbb venném meg azt 2500-ért mint az újabbakat.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#10315) SyMbioTe válasza Tamyra (#10313) üzenetére

OK, én csak azért írtam a 4-et is, mert írtad, hogy szerettél vele játszani, meg jobban húzol a klasszikus felé.
Újabbaknak a multiját nem ismerem annyira.

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#10316) dodopek


dodopek
addikt

Sziasztok!
Ajánljatok nekem valami (elsősorban) FPS game-et.
Imádok minden orosz, és orosz jellegű játékot, így az összes Stalker, és Metro megvolt. Volt valami idő torzítós játék is valami orosz szigeten. Az sem érdekel. Bejönnek még a kicsit kereskedős, beszélgetős FPS játékok is, mint a Fallout 3-4. Elsősorban first person, de pl a Sniper Elite 2-3 is élvezhető volt, szóval duzzogva mehet TPS is. A kommandós cső játékok sci-fi/fantasy elem nélkül felejtősek. COD,CS, MoH nem hoz lázba.

Bocs, ha nagyon sok a kritérium, de mivel nem túl sokat játszom, megválogatom... :)
Előre is köszönöm!

(#10317) laceszgamer válasza dodopek (#10316) üzenetére


laceszgamer
addikt

Singularity volt még gondolom, legalábbis leírás alapján az lehet.

Bioshock széria? Tudom kicsit kilóg a támasztott igényekből, de azért azokban is megvan a környezet sajátos hangulata.
Esetleg Deus EX Human Revolution? Talán legközelebb ezt is a Falut-hoz lehetne tenni játékmenetben, csak teljesen más a környezet.

Esetleg Half-Life 2?:D Bár nem említetted de gondolom az biztos emgvolt már. :D

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#10318) Tamyra válasza SyMbioTe (#10315) üzenetére


Tamyra
tag

MW2-vel is játszottam anno alterIW-n és az remek volt, szerintem jobb mint a 4 csak az a kérdés mennyi a játékos tábora :) tudom, hogy jó a 4 csak sok a magán szerver ahol a "házigazdák" önkényesen uralkodnak és ha már leszeded őket csipával akkor kibasznak mert 2 csipás engedélyezett csak és már 2 klántársuk az....szóval a játék jó de néha már a szerverek játszhatatlanok voltak..

Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!

(#10319) tepenzed válasza Tamyra (#10318) üzenetére


tepenzed
őstag

hát nem sok: [link]
De úgy látszik szervert találni azért még simán lehet

(#10320) hitvanyalak válasza dodopek (#10316) üzenetére


hitvanyalak
senior tag

Nem klasszik fps, de a sniper párhuzam miatt, na meg orosz kapcsolat, simán merném ajánlani a Metal Gear Solid V című mesterművet.

A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.

(#10321) Syz válasza dodopek (#10316) üzenetére


Syz
senior tag

Ha beszélgetős játékot akarsz akkor Mass Effect sorozat kötelező (igaz az TPS) vagy Syndicate (az FPS).Crysis sorozat megvolt már?

"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!

(#10322) dodopek válasza Syz (#10321) üzenetére


dodopek
addikt

Syndicate még nemvolt. Bepróbálom. :)
Crysis valahogy nem jött be.

(#10317) laceszgamer

Half Life valahogy nem jött át, Bioshock 1 megvolt, 2 meguntam, Infinity még várat.
Deus ex jól hangzik. :)

Egyébként a Fallout NV kezdtem el, de még mindig siralmas a fordítottsága, pedig februárban már adtak ki egy frissítést. :(

Köszönöm mindenkinek a tippeket! :)

(#10323) VoidXs válasza dodopek (#10316) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Borderlands?

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#10324) Syz válasza dodopek (#10322) üzenetére


Syz
senior tag

A kedvencemet meg ki is hagytam bakker,a Far Cry 3 illetve 4-et.Na az is egy kötelező darab ha FPS huszár vagy :R

"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!

(#10325) dodopek válasza VoidXs (#10323) üzenetére


dodopek
addikt

Borderland-ot elkezdtem, de nekem nagyon nem jött be az a fura rajzfilmes grafika.

(#10324) Syz

Tényleg...
A 3-4 nem volt még. Köszi a tippet. :)

(#10326) Syz válasza dodopek (#10325) üzenetére


Syz
senior tag

Ha belelendülsz és mindent megkeresel és megcsinálsz benne akkor a két játék együtt kb. 80 óra tiszta játékidőt biztosít frankó zenékkel és hangulattal!Hajrá! :)

"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!

(#10327) VoidXs válasza dodopek (#10325) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Ha csak ezen múlik, cseréld le a shadert.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#10328) james001 válasza james001 (#10310) üzenetére


james001
veterán

Erre senki? :D

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#10329) dodopek válasza VoidXs (#10327) üzenetére


dodopek
addikt

Lecserélt shaderrel találok gameplayt? Hogy keressek?

(#10330) Syz válasza james001 (#10328) üzenetére


Syz
senior tag

Hát ez így nehéz lesz..esetleg még valami infó?

"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!

(#10331) james001 válasza Syz (#10330) üzenetére


james001
veterán

Más nem igazán... Többféle karakter közül lehet választani,ez a rózsaszín ufó is elvileg egy választható karakter. Meg valami olyasmit írt hogy a kamera hátsó nézetes de van amikor átvált felső nézetre :F
Nem tudom mi lehet ez de már engem is elkezdett érdekelni mi az isten ez :DDD

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#10332) DeFranco válasza VoidXs (#10309) üzenetére


DeFranco
nagyúr

amit a játék menüje enged, mindent kikapcsoltam, levettem a grafikát minimumra, a felbontást 640*480-ra, és így is szaggat, extrém alacsony fps-eket dob.

nem tudom mi lehet ez, de tuti nem normális, hogy ennyire diavetítés.

(#10333) MaciG


MaciG
addikt

üdv.

Valaki esetleg tud olyan játékot ajánlani ami nagyon hasonlít a C&C generals Zero Hour-ra, csak jóval újabb?

BANZAII

(#10334) szami777 válasza MaciG (#10333) üzenetére


szami777
addikt

Esetleg a supreme commander 1-2?

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#10335) VoidXs válasza dodopek (#10329) üzenetére


VoidXs
nagyúr

[link]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#10336) LordAxwell


LordAxwell
senior tag

Sziasztok!

Le szeretném tölteni a forza 6 bétáját pc-re, ha már ingyenes az árúházban, de a C: -n nincs elég helyem a játéknak, hol tudom beállítani a telepítés helyét?

Köszi előre is!

Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

(#10337) #19784448


#19784448
törölt tag

Játszik valaki itt a battlefield bad company 2 multijával? Lenne pár kérdésem.

[ Szerkesztve ]

(#10338) Gomez86 válasza LordAxwell (#10336) üzenetére


Gomez86
őstag

Szia, nyomd meg a Start-ot, és írd be hogy "Storage". Ez bevisz a system/storage beállításokba, ahol a "New apps will save to"-t állítsd át egy általad választott meghajtóra.

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#10339) BMS


BMS
őstag

hali

Steamen van még olyan fps játék mint a cs go? Olyat keresek amiből nem jön ki évről évre új hanem a jelenlegit frissítik :)

"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"

(#10340) jonnyjoker01 válasza BMS (#10339) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Csgot is frissítik és már régóta nem jött belőle új... Olyan játék meg nagyon ritka amit csak frissítik és nem adnak ki belőle újat.

Üdv. Johnny

(#10341) BMS válasza jonnyjoker01 (#10340) üzenetére


BMS
őstag

:/ akkor fps játék ilyen szinten kilőve :(

"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"

(#10342) oriic válasza BMS (#10339) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Team Fortress 2

Dirty Bomb

Live-Die-Respawn

(#10343) jonnyjoker01 válasza BMS (#10339) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Esetleg még Heroes and Generals, Planetside 2-t tudom mondani (mindkettőt folyamatosan frissítik és már több mint 3 éve készültek)

Ja meg nemsokára jön az Overwatch, próbáld ki a bétát, ma van az utolsó nap!!! :D

Üdv. Johnny

(#10344) zoltanz


zoltanz
nagyúr

Car Mechanic Simulator 2015-hez hasonló játék érdekel, amiben van gyorsulási verseny is legalább, (régen C64-en ilyesmi volt a kedvenc game-ém) esetleg festeni, matricázni is lehessen :)
Köszi!

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#10345) Viktor77 válasza zoltanz (#10344) üzenetére


Viktor77
titán

Street Rod.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#10346) genndy válasza zoltanz (#10344) üzenetére


genndy
addikt

Need for Speed Underground 1-2

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#10347) zoltanz válasza genndy (#10346) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Köszi, azokat már végig nyomtam.

Viktor77

Ez volt az. :)
Street Legal Racing: Redline is hasonló.
[link]

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#10348) hardy555


hardy555
tag

Sziasztok!

Tud valaki olyan zombis(űrlényes vagy bármi ilyesmi ) apokalipszis jellegű játékot, konkrétan olyasmit mint a Walking Dead, ahol kaját, fegyvert, lőszert kel keresni stb. ?
H1Z1, DayZ kilőve.

Válaszokat előre is köszi :)

[ Szerkesztve ]

★ Work Hard Play Hard ★

(#10349) oriic válasza hardy555 (#10348) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Dying Light.

Live-Die-Respawn

(#10350) hardy555 válasza oriic (#10349) üzenetére


hardy555
tag

Köszi, azzal már próbálkoztam, valami reálisabb kéne :)

★ Work Hard Play Hard ★

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Azonnali játékos kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.