Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Szevasztok!
Szükségem lenne egy Digitális Technikában jártas emberre, hogy segítsen nekem egy dologban.
Az internetet agyon böngésztem de nem találtam az ég adta világon semmit az "5 bemenetelű, bináris kóddal vezérelt multiplexer"-ről. Valaki tud nekem adni ilyesmiről egy tervrajzot vagy mi a fenének is nevezzem..4bemenetelűt találtam:
ITTMiben másabb egy 5 bemenetelű? +1 bemenet és +1VAGY és ÉS kapu? Elnézést a tudatlanságért és butaságokért de mindenkinek vannak gyenge pontjai...nekem ez lenne az..
Akár egy másik fórum,oldal címe ahol aktívan foglalkoznak ilyen kérdésekkel az is jó!Előre is köszönöm annak is aki csak elolvassa a kommentemet!
[ Szerkesztve ]
Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
Samifiu
tag
válasz Lompos48 #13222 üzenetére
Szomorú igazság, hogy ezzel a pár soroddal többet tanultam mint a tanáromtól több év alatt. Köszönöm szépen a válaszodat!
Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
Samifiu
tag
Szevasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írtam e, de van egy tárgyam fősulin, nevezetesen Digitális Technika ahol terveznem kell majd multiplexereked illetve kódátalakítókat...a kérdésem az lenne hogy létezik olyan program Ami segítségével tudok átláthatóan kreálni ilyesmiket illetve jelzi nekem a program hogy valami nem helyes abban amit csináltam?
Előre is köszi a válaszokat!Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ismertek-e olyan honlapokat, ami tartalmaz leírást pl: kondenzátorokról,ellenállásokról tehát pl olyan dolgokról amiket egy nyák tartalmaz, mert ez ügyben kellene beadandót csinálnom, viszont nem minden "részt" ismerek fel róla. Esetleg még hallottam olyanról hogy a nyákon levő feliratokat ki lehet keresgélni valamilyen honlapon ami körül írja ezt az adott dolgot.(ezt így fogalmazták meg nekem)
Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül
Előre is köszi a segítséget!Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest