Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #28813 üzenetére
Nagy hatótávról nem tudok inkább érdemes oda tenni ahol fixen tartózkodol pl. ha kiültök a teraszra egy asztal köré akkor közvetlenül az asztal mellé kell egy hosszabbítóval vezetni és oda bedugni.
A hozzászólásokban ezt dícsérik: [link] de a hatótávolsága gondolom a forrástól számítva gyengül tehát akár érdemes venni belőle többet. és egymástól x távolságra elhelyezni.
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #28817 üzenetére
A kettő nem ugyanaz. Az egyik vonzza és megöli őket a másik pedig távol tartja. Érdemes lehet a kettőt kombinálni.
Szerintem amit linkeltem az a 900 Ft-os abból kell venni párat:
- egyet odatenni ahol a házból kijössz az udvarra, teraszra stb.
- egyet-egyet pedig a terasz szélére akár többet is attól függ mekkora teret akarsz védeni.Nem tudom róla, hogy ne lehetne több is egymás mellett.
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #28834 üzenetére
Ha az van a leírásban, hogy csak beltérre való annak 1 oka biztos lehet: nincs rendesen szigetelve az elektronikája az időjárástól pl. eső, pára, vagy a burkolata nem nap - UV - álló, gyengébb kivitelű. Jellemzően minden ami "kültéri" az masszívabb.
Ettől függetlenül nem rossz hiszen azzal, hogy ez beltéri valószínűleg jóval olcsóbb kivitel, és ha valaki a házon belül akarja használni fölösleges a drágább időjárás védelemmel megerősített verziót választania.
(kültéri pingpongasztalt sem vennék beltérbe, fölösleges pénzkidobás)
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #29214 üzenetére
Kockázatos, ilyen áron ilyen "kombó" megoldás nem nagyon van más alternatíva. Arra készülj fel, hogy nem lesz túl erős, ujjnyi vastag ágakra talán elég vagy kicsit vastagabbra.
Mindenképpen ONLINE WEBBOLTON keresztül vedd, és amint megjön próbáld is ki ha nem jó küld vissza a 14 napos elállással.
-
Az Aldi meg a Lidl szokott ilyesmit árulni, kb ilyen áron. A minőségről nem tudok mit mondani, de 3 év garanciát adnak. Szóval annyira hitvány nem lehet.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Cs1csó
félisten
ÁCSI! Most hogy nézem amit inf3rno linkelt rákerestem a sövényvágókra is. Jobban járnál ha vennél 3 különálló eszközt még olcsóbban is kijönnél és komolyabb márkát is vehetnél:
SÖVÉNYVÁGÓ:
- Einhell BEH 5041 10k-tól
- Black & Decker BEHT201 13,5k-tól - ingyen szállítással -LÁNCFŰRÉSZ:
- Straus ST/CHS1800G-007A 11kSZEGÉLYVÁGÓ:
- Bosch ART 23 SL 11kTehát kb. 35k-ból megúsznád, és dedikált eszközzel
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #29220 üzenetére
Nekünk van LIDL-ös benzines és gallyfára tökéletes télen azzal vágtunk fel nem is keveset.
Szerintem jobban jársz ha nem egybegépet veszel.
Elektromos láncfűrész: Hyundai HYD-7016EA
A többi amit linkeltem pedig elektromos és jó márka: Einhell, Bosch, Black & Decker
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz makoss #29219 üzenetére
Egyébként nekem a sövény vágók nagyon nem jöttek be, gyakorlatilag mindet tönkreteszem, mert az 1 centis gallyat is azzal vágom pl aranyesőn. Egy idő után ledarálom vele a fogaskereket. Néztem mások hogyan csinálják, és a vastagabbakat valami hasonló géppel vágják, mint a láncfűrész, csak hosszabb a feje. Nekem maradt a metszőolló, ami jóval időigényesebb, de legalább nem vágom ketté magam vele, ha megcsúszik.
Inkább vezetékes gépet javaslok, mint aksisat. Nekem legalábbis gyenge az aksis csavarbehajtó, és ahogy öregszik még gyengébb lesz. Ismerős aksis láncfűrésznél ugyanerre panaszkodott, úgyhogy inkább vezetékeset vett.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #29226 üzenetére
Na ezt nem írtad, ha "vastagabb" ágakról beszélsz akkor mindenképpen egy 15k körüli DEDIKÁLT elektromos láncfűrész kell neked.
Amúgy tisztázzuk VAN OLYAN EGYBEGÉP amit tiszt szívvel tudnék ajánlani: Makita EX2650LH Solo
DE ezért a legolcsóbb helyen is 105k-ért CSAK az alapgépet kapod - ha jól értem a leírást - és a többi "feltétet" külön lehet megvásárolni hozzá:
A feltétek külön rendelhetők:
Fűkasza feltét (195650-5)
Sövénynyíró feltét (195732-3)
Szegélynyíró feltét (195524-0)
Láncfűrész feltét (195689-8)
Kultivátor feltét (195709-8)
Hosszabbító rúd 1m (381246400)Ami gőzöm sincs mennyibe kerülhet
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
válasz makoss #29229 üzenetére
Én a sima 415A fűkaszájukat vettem még májusban, ugye a márka Koreai, ennek ellenére persze ez is Kínában készül, de más. Volt már a kezemben echte Kínai fűkasza is, hát az szívás ehhez képest.
Ez a 4 az egyben verzió, úgy rémlik belefér a keretedbe.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
kispx
addikt
válasz makoss #29439 üzenetére
Debrecen Televízió
7.45-kb. 11 óráig a Debreceni Virágkarnevál közvetítése
20.15 Virágkarnevál közvetítése felvételről (ism.) -
Cs1csó
félisten
válasz makoss #29667 üzenetére
már emlékszem, szerintem egy embernek van bármilyen ráhatása erre? Amit ajánlok: csinálj egy fészbukk csoportot "időpontütközés" címmel és ha eléri a csatlakozók száma az 1000-et - vagy fene tudja hányan nézik még ezeket - akkor esetleg a csoport nevében írni.
Nem emlékszem miről volt szó, de esetleg előfizetni neki valami visszatekerhető adásos megoldásra? Az egyiket megnézni majd utána a másikat.
-
Inhouse
őstag
-
EmberXY
veterán
válasz makoss #29667 üzenetére
Ez egyébkét direkt is lehet, az RTL szopatta már máskor is a TV2-t, pl emlékezetes volt 2010-ben, amikor az X-faktor és a Megasztár egy időben ment. Végül a TV2 engedett és péntekre tették a műsorukat, ezzel gyakorlatilag elismerve, hogy az RTL vonzott több nézőt, ők meg szívtak.
Ez is csak üzlet, és még nagyobb részben politika.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Golden9
addikt
válasz makoss #33340 üzenetére
CILLIT BANG KONYHAI ZSÍROLDÓ SPRAY 750 ML
Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig.[ Szeretkezve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #33869 üzenetére
A futárcéggel beszélj úgy tudom van telefonszáma a futárnak, lehet megoldható. Vagy esetleg van - úgy emlékszem - megjegyzés rovat a megrendelésnél és ott ezt írd be, hogy mettől meddig, de ha ugyanaz a város és olyan termék amit akár a munkahelyen is át tudsz venni oda is elviszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest