Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz DonThomasino #31832 üzenetére
Ohh hát fogalmam sincs. Milyen jellegű vélemény kell? Van gondolom webfejlesztős meg designer topic, ha szakmai kellene. Nem vagyok nagy szakértője a témának, de nem igazán tudom, hogy mit lehet értékelni egy ilyenen. Mármint vagy működik, és lehet normálisan rendelni róla, vagy nem. A kinézet szinte mindegy. De ez persze csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Golden9
addikt
válasz DonThomasino #31828 üzenetére
Árukereső partnerlista. Az üzletek adatlapján lehet vásárlói véleményeket olvasni.
+
Trustpilot
Scamadviser
Feefo[ Szeretkezve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz DonThomasino #32318 üzenetére
Most akkor egyesével menjek végig minden topikon és kérdezzek rá, hogy x címre milyen csomagok vannak? Remélem ez nem komoly. Arra gondoltam, hogy ugyanúgy, mint árukeresőnél van valami oldal, ami összehasonlítja az áraikat. Nem lehet annyira bonyolult összehozni, mert csak néhány szolgáltató létezik, és azoknak is publikusak az áraik, de lehet én gondolom rosszul.
Buliban hasznos! =]
-
Fecogame
veterán
válasz DonThomasino #32473 üzenetére
Sajnos nagyon ritka az ilyen, de minden téren. Pl. fogorvost sok évig vadásztam, amíg találtam jót. Ugyanígy bringaszerelőt is.
BiP:
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Cs1csó
félisten
válasz DonThomasino #32473 üzenetére
A tényleg jó szakinak vannak referenciái, minőségi eszközökkel és anyagokkal dolgozik, és NEM OLCSÓ.
-
Cs1csó
félisten
válasz DonThomasino #32476 üzenetére
-
JóGéza
aktív tag
válasz DonThomasino #32769 üzenetére
Témán belül van, a Keresés, Részletes keresés, Szűrés szerzőre opció.
-
JóGéza
aktív tag
válasz DonThomasino #32771 üzenetére
Volt egy külső oldal, ami több honlapon is keresett, többek között a PH-n is. Fórumkereső néven működött. Annál volt ilyen funkció, ha jól emlékszem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #32771 üzenetére
Google Prohardver+nick esetleg [link] ?
-
customer114
őstag
válasz DonThomasino #32978 üzenetére
Legújabb tablet, kit kat csokival.
-
donmackó
addikt
Nekem eddig a max egy Sport szelet-es kereplő volt a vb idején. Pedig rá szoktunk kattani az édességes nyereményjátékokra.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
C. s.
addikt
Egy rakás kéretlen telefonhíváson kívül más eredménye nem volt. Vegyünk ezt, fizessünk elő arra, stb. Már nem foglalkozunk nyereményjátékokkal. Csak az adatgyűjtésre megy ki, jó pénzért eladják, és ha minden igaz, 1-2 szerencsés kap valami nyereményt is a telefonbetyárok mellé. De hogy ki az az 1-2, rejtély számomra...
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Egy Bouny csokival nyertem egy másikat.
C. s.
Van egy regény, ahol egy technoguru úgy oldja meg a szúnyogmentesítést, hogy tele van a kertje apró lézerekkel melyek szenzora érzékeli a szúnyogot/legyet vagy egyéb nem hasznos repülő rovart és gyakorlatilag a lézersugárral elégeti.
(Lewis Gannett: Özönvíz) -
Inhouse
őstag
válasz DonThomasino #32984 üzenetére
Egy barátom élettársa nyert több milliót egy Reader's Digest előfizetéssel.
Üdv Inhouse
-
Saccco
nagyúr
Kávégépet nyertem.
Egy barátom meg mindenféle cuccot, laptopot, könyvet, lemezeket, stb. Mondjuk mindenen részt vesz.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
Csavarbehajtót nyertem kofferban adott márka garanciaérvényesítés nyereménysorsolásán.
ez volt az egyik legkomolyabb, amit nyertem.
-
fess
őstag
válasz DonThomasino #32984 üzenetére
Én egy hetes, 2 személyes egyiptomi utat nyertem 5 csillagos szállással a cinema city-vel
-
B.i.L
senior tag
válasz DonThomasino #32998 üzenetére
Igen...2 eset is volt.
A Spár nyereményjátékon(nem ismert személy,csupán vásárolt) autót nyertek.
És konkrétan a szomszédom Auchan blokkot széttéve,kidobva kikukázva nyert autót.Horgászni mentem...B.i.L
-
Fecogame
veterán
válasz DonThomasino #32998 üzenetére
Én is nyertem még 2 éve talán egy iPhone X-et, pont karácsony előtt. Se azelőtt, se azóta semmit
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
inf3rno
nagyúr
Nekem csokinál ismerős csinálta a sorsoló szoftvert, azt mondja, hogy sokan nyernek, nem kamu. Ami esetleg előfordulhat, hogy aki már sokat nyert, annál újrasorsolnak. Ez gondolom nem túl szabályos, de nincsenek oda az olyanokért, akik túltolják.
Buliban hasznos! =]
-
törölt tag
Ja még valami: jó pár éve (mondjuk 15) ismert rádióadó nyereményjátékában 4 celeb nevének kitalálásával autót lehetett nyerni. Na úgy esett h. felvette a sztár-bemondó, megkérdezgette a neveket (tudtam mindet) majd letette.-
Kb 20 perccel később a boldog nyertest is lehetett hallani a rádióban...de nem foglalkoztam vele és most sem teszem, csak leírtam...
-
Met
nagyúr
2013 LG 29EA73 monitor FB játék
2019 George Foreman játék, 100k értékben Russel Hobbs cuccok, kellett venni valamit és elküldeni nekik a számláról képet."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Apollo17hu
őstag
-
Winne
nagyúr
válasz DonThomasino #33194 üzenetére
A hangot akarod rögzíteni? Mire mész vele?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #33196 üzenetére
Bekapcsolod a hangfelvételt a telefonon és annyi....
-
krizmo_
addikt
válasz DonThomasino #34538 üzenetére
Mi a kérdésed?
-
krizmo_
addikt
válasz DonThomasino #34542 üzenetére
Nem lehet igényelni sehol.
-
krizmo_
addikt
válasz DonThomasino #34544 üzenetére
Topikgazda vagyok, ezért van... Az oldal segítőinek van még.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz DonThomasino #34540 üzenetére
Köszönöm a tippet.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
alcsa
senior tag
válasz DonThomasino #34551 üzenetére
Ne legyél szomorú, ha lenne rajtad sapka, azért kapnál
-
krizmo_
addikt
válasz DonThomasino #34551 üzenetére
Néhány éve volt itt a lapcsaládon olyan játék, ahol lehetett nyerni mikulássapkát, de megszűnt, valószínűleg amiatt, ami a nyereményjátékoknál is lemegy folyton, sokan elégedetlenkednek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest