Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Hunork
veterán
Egyet lehet tenni, hogy teljesen megnyugodjál, ha van lehetőség valamikor, akkor egy másik lapban is megnézni a procit. Így biztos kiderül, ki-mi a ludas. Nekem a G840 és az i3 2100 is hasonlót mutatott gyári hűtővel (48 fok), de mióta a Freezer 7 Pro Rev 2 van felette/tük, már más a leányzó, akarom mondani a proci fekvése...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
postajoska
tag
válasz glspeter1 #49752 üzenetére
Üdv!
iPhone készülékemhez nem kaptam USB->220 adaptert. Már rendeltem hozzá egy utángyártott darabot (bár hallottam alaplap eldurranásokról, de a Vodafone boltban rendeltem, csak nem lesz gáz), de amíg nem jön meg, addig kéne töltenem a számítógépemről is. valahogy meg lehet oldani, hogy az alaplapi USB kikapcsolt állapotban is kapjon áramot? (Asus M4A78LT-M lap)
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok
Valaki ERRE tudna megoldást? -
agressiv
addikt
-
félisten
válasz glspeter1 #49759 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy a mixer-ben minden olyan lejátszási - és felvételi eszközt/csatornát mute-z le, amit nem használsz. (pl Vonalbemenet, SPDIF stb stb)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
barca4ever
tag
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni egy jó barátomnak.
Az lenne a problémája,hogy az alaplapja nem indul meg ha 2. ramfoglalatban vagy a 4.ramfoglalatban memória van! két különböző kittet használ de ha ezek közül valamelyik foglalatba ramot tesz nem indul meg a gép,csak felpörögnek a ventik és se kép se hang!
Ha viszont az 1.-be és a 3.-ik ramfoglalatba tesz ramot (lényegtelen melyik kittből) akkor minden tökéletes!
A ramfoglalatok nem lehetnek hibásak hisz én kb 24-órával ezelőtt teszteltem neki 4x1 gb Geil rammal és kifogástalanul ment!Szerintetek mi lehet a probléma??
Egy Asus M4A78-Pro alaplapról lenne szó!
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
glspeter1
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49760 üzenetére
Már minden egyebet letiltottam a hangszórókon és a mikrofonon kívül.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
PeL
addikt
válasz kornyiktamas #49761 üzenetére
Nem kicsit a tápegység amin üzemeltetni akarod?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Vettem újonnan egy Gigabyte P55M-UD2 alaplapot. Nagyon idegesítő sípoló hangot ad ki alapjáraton,nem tudom miért. Mások is panaszkodtak már rá. Viszont ha leterhelem a rendszert,megszűnik. Vajon mi lehet a probléma? Konfig az adatlapomon.
-
félisten
válasz glspeter1 #49764 üzenetére
Ja bocsesz, átsiklottam agressiv hsz-án, amiben pont ezt javasolta...
Akkor a legújabb driverrel próbálkozz, ha meg az van fent, akkor egy régebbivel, más ötletem nincs.HollyBoni
Hát ki kellene deríteni mi sípol, de a leírásodból arra lehet következtetni, hogy esetleg valamelyik hűtőventi lesz. Valószínűleg a BIOS-ban be van kapcsolva olyan energiatakarékossági- vagy direkt venti vezérlés, amely teljesítményarányosan állítgatja a ventik fordulatszámát. Amikor nagyobb teljesítményen megy a konfig, akkor felpörgeti magasabb fordulatszámra a ventiket és ekkor tűnik el a sípoló hang.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HollyBoni
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #49767 üzenetére
Közben utánanéztem,azt írták,hogy ki kell kapcsolni a "CPU overheat warning"-ot,és eltűnik. Működik!
-
redd
csendes tag
A következő problémám lenne.
Gigabyte X38 Ds4 alaplap indulásnál néha csíkoz a kép videokártya; táp;memória másikra cserélve a processzort egy másik lapból tettem át, ott hibátlanul működött.
Végképp kakukk a lapnak?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz HollyBoni #49769 üzenetére
Aki ezt javasolta, az egy Mekk Elek kategóriájú kontár...
Így lehet szép ropogósra sütni egy CPU-t, ha valamilyen okból a hűtés nem megfelelő pl mert elporosodik a hűtőborda avagy beszarik a venti...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HollyBoni
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #49772 üzenetére
Nincs más megoldás,mindenhol ezt írták.. Gép oldalán plexi van,szoktam is takarítani,szóval ilyesmi hiba nem fordulhat elő. Bár írtak valahol olyat is,hogy ez csak Intel gyári ventiknél van,lehet nemsokára veszek egy újat. Bár,ez is nagyon jól teljesít.
-
glspeter1
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #49767 üzenetére
Próbáltam régebbit is, semmi sem változott.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
félisten
válasz HollyBoni #49773 üzenetére
Mindját megnézem a BIOS-át a deszkádnak és leírom, mit kell letiltani, de addig is az előbbi opciót állítsd vissza/engedélyezd. Abban biztos vagyok, hogy ugyanott van egy CPU Smart FAN Controll nevű opció, na azt tiltsd le, csak abban nem, hogy van-e külön energiatakarékossági vezérlés, azt kell megnéznem.
Szerk
Az Advanced CPU Core Features menün belül tiltsd le a CPU EIST Function-t.
Ezzel a 2 beállítással ki lett kapcsolva az energiatakarékossági vezérlés és a ventiszabályzás is. Ilyenkor a gép bekapcsolásától teljes fordulaton fognak tekerni a ventik és teljes teljesítményen megy a CPU...
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #49775 üzenetére
Húzva van 4GHZ-re,sosem veszi le most sem,pedig be van állítva az EIST. Nem szeretném,ha 1800rpm-en tépne mindig a venti.
-
félisten
-
HollyBoni
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #49777 üzenetére
Hát azt sajna nem tudom elviselni.. Most ki van kapcsolva a CPU valami warning,ha felgyullad ez van.
-
Tarill
őstag
egy asrock P67 Pro B3 alaplapba egy Intel i3 2120 mellé berakható a Kingston 2x4GB Blue kit es ram? attól még hogy a processzor csak 1066-1333-at tud de később egy olyan proci ha lesz ami tudja már az az 1600-at akkor meg jó. Használható így? annyi csak akkor hogy az 1600 as ram csak 1333-on lenne használva , nagy baj az? vagy ez a lap nem is támogatja azokat a ramokat?
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne. Most készülök venni egy új videokártyát. Most egy Nvidia 9500GT-m van [link] egy ílyen típusú alaplapban.
De ha képet megnézitek a Pci-Express csatoló alatt közvetlen van az IDE csatlakozó így már ez a kisebb méretű kártyám is alig fér el. MSI 9800GTX+ kártyát fogok valószínűleg venni)
Milyen megoldást tudtok mondani erre a problémára? (ha az alatta lévő IDE 2-s csatolót használom akkor sem lenne túl nagy a méret vagy elég szerintetek ? )
remélem értelmesen megfogalmaztam a helyzetet
Köszönöm előre is a válaszokat
With every conflict I grow stronger!
-
JohnnyX
őstag
válasz napoleon2323 #49780 üzenetére
En ajanlanek esetleg egy ilyen kartyat.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Lenry
félisten
szerintem vegyél amekkora VGA-t csak akarsz. az IDE kábel hajlik.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Hunork
veterán
Hajlik biza, főleg, ha veszel egy ilyet, jó kis hengeres, a csatlakozó felett egyből hajlik: [link]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
GuruZone
őstag
lehet, már lerágott csont de
S775-ös alaplapból DDR3-as foglalattal csak G41-es létezik?????????
semmi komolyabb? köszi előre is
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Tarill
őstag
az i3 2120 mellé berakhatok 1600-as ramokat tudván hogy az a proci csak 1066-ot és 1333-at kezel? működni fog? (csak azért hogy ha később lesz jobb procim ne kelljen új ram is mellég ami gyorsabb)
-
Tarill
őstag
válasz tranceplanet #49797 üzenetére
akkor jó köszi de baja nem lesz? meg kisebb teljesítménye se lesz mintha sima 1333-as ramot használnék?
-
Hunork
veterán
válasz #65675776 #49788 üzenetére
?? Ez most komoly? Nekem régebben volt, igaz a drágábbik fajta, de még nem volt gondom vele soha...vannak erre tesztek, vagy valami hasonlók? Barátomnak is hengeres van, igaz, egy helyen vettük, de nála sincs sebesség meg semmilyen probléma...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest