Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz TheLion001 #11823 üzenetére
Hali!
Elöször is korábban már valaki írta neked, hogy a lapod alapban nem támogatja a Phenomot, én is utánanéztem, valóban nem. Ezért itt az elején, Én NEM JAVASLOM, hogy próbálkozz vele.(mégha látszólag megy is)
A fordítás:"Phenom will work in current Socket-AM2/Socket-1207 motherboards with a BIOS update, but it loses the ability to run its Northbridge and CPU cores at separate voltages/clock frequencies."
"Phenom egy BIOS frissítéssel az aktuális Socket-AM2/Socket-1207 alaplapban működni fog, de elveszti azt a képességét(mármint a bios), hogy különálló feszültség/órajel-frekvencián futtassa a Northbridge-et és CPU magokat."
A Northbridge nagyon leegyszerűsítve a "memória-vezérlő". Ebbe a menube szokás bemenni a biosba ha a memória különböző paramétereit akarod nézni ill állítani.
Hogy ez gyakorlatban mit jelent, arra csak tippem van, de lehet hogy nem állja meg a helyét.(De biztos lesz egy hozzáértő, aki már csinált ilyet(phenomot nem phenom alaplapba)) ő majd kijavít...
Szóval szerintem, beállít a phenomnak egy órajelet, ebből az órajelből előállít a memóriának egy órajelet, aztán nem kell állítani rajt semmit...
Lehet hogy a 800-as ramok 673-on mennek, vagy az 1300-ok 1066-on.De ez csak tipp!
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Aktív témák
Hirdetés
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- ASRock h510 pro btc+
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest