Hirdetés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz TheLion001 #11823 üzenetére

Hali!

Elöször is korábban már valaki írta neked, hogy a lapod alapban nem támogatja a Phenomot, én is utánanéztem, valóban nem. Ezért itt az elején, Én NEM JAVASLOM, hogy próbálkozz vele.(mégha látszólag megy is)
    A fordítás:

"Phenom will work in current Socket-AM2/Socket-1207 motherboards with a BIOS update, but it loses the ability to run its Northbridge and CPU cores at separate voltages/clock frequencies."

"Phenom egy BIOS frissítéssel az aktuális Socket-AM2/Socket-1207 alaplapban működni fog, de elveszti azt a képességét(mármint a bios), hogy különálló feszültség/órajel-frekvencián futtassa a Northbridge-et és CPU magokat."

A Northbridge nagyon leegyszerűsítve a "memória-vezérlő". Ebbe a menube szokás bemenni a biosba ha a memória különböző paramétereit akarod nézni ill állítani.

Hogy ez gyakorlatban mit jelent, arra csak tippem van, de lehet hogy nem állja meg a helyét.(De biztos lesz egy hozzáértő, aki már csinált ilyet(phenomot nem phenom alaplapba)) ő majd kijavít...

Szóval szerintem, beállít a phenomnak egy órajelet, ebből az órajelből előállít a memóriának egy órajelet, aztán nem kell állítani rajt semmit...
    Lehet hogy a 800-as ramok 673-on mennek, vagy az 1300-ok 1066-on.

De ez csak tipp!

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák

Hirdetés