- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
+1!
Szerintem sikerült egy jó albumot összehozniuk a Helsinki Vámpíroknak.Loreen - Heal (Pop, Dance) [2012.10.22-24]
Igen, még hivatalosan, nincs kint, de virágboltban feltűnt és kíváncsi voltam
Euroviziós előadókkal nem nagyon szoktam foglalkozni, de Ő szerintem érdekes.
Tetszik az album, nem gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged