Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:20

LOGOUT.hu

avast! összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4128) Cs1csó válasza Weaver (#4127) üzenetére


Cs1csó
félisten

Üdv, az én válaszom komplex. Kezdésnek azt mondom próbáld ki pár napig a beépített Defender-rel. Aztán told fel az Avast így érezni fogod a különbséget a géphasználat szempontjából.

HA a korábbi Avast-tal védett időkben is alig vagy egyáltalán nem volt valós riasztásod akkor valószínűleg a Defender mellett sem lenne "izzasztva" a védelmed, tehát megint egy érv, hogy simán elegendő a Defender.

Pár szokásos kitétel:
- legyen a rendszered és a programjaid is naprakészek
- a nehezen pótolható és/vagy pótolhatatlan adataidról legyen mentésed
- böngészőben használj Ublock Origin-t -vagy egyéb tartalomblokkolót

Nekem a saját gépemen most megint csak Defender van - korábban F-Secure Safe promo - ami majd nyáron jár le de legutóbbi Windows újratelepítés után nem tettem vissza így maradt a Defender.

Ha a rendszered SSD-n van akkor a Defender esetén többek által jelzett fájlelérés lassítása sem igen fog zavarni, de ezért írtam, hogy teszteld.

A Windows 10 elég komplex rendszer és gyors a fejlesztési üteme ezek együttesen nagyon megnehezítik a külső fejlesztők dolgát amit még tetéz ezen cégek "belustulása" és marketing bullshit mögé bújása.

HA mindenképpen szeretnél valami külső védelmet (sokan egyszerűen szeretik a kis bónusz ikont a tálcán) akkor még esetleg kipróbálhatod a Kaspersky Free-t is. Az Avast Free-vel együtt ez a két ajánlható ingyenes védelem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.