- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Ha ennyire kenyes vagy a beallithatosagra, akkor szerintem valami erre kihegyezett barista gepet kell keresned.
Lelit, Breville, Rancilio, Sage, Decent - van valasztek. Persze sokuk dragabb a kijelolt 400K arsavodnal. De ezek kozul azert akad igazan jo.
-
werszomjas
addikt
Kíváncsiságból, honnan jött neked a Siemens?
Én voltam most a konyhakiállításon ahol kint voltak és ittunk náluk kávét, szóval hosszú tapasztalatom nincs, ami feltűnt, hogy borzasztó lassú a gép, több perc volt egy cappuccino lefőzése. Szóvá is tettük, a kislány persze mondta viccesen, hogy igen, az igazán jó dolgokra várni kell.
A tejtartályát néztem, hogy nagyon magas, szar lehet hűtőbe tenni.
Beállításokban (hőfok, erősség, tejmennyiség) nem tud többet, mint a Philips 5000-esem.
Habár csak 1 kávét ittam és a feleségem is 1-et (espresso), de arra jutottunk, hogy semmi extra, ugyanazt hozta, mint az otthoni Philips.Nekem otthon a mikróm Siemens és kijelzője hamar tönkrement, ebből persze nem szabad semmi komoly következtetést levonni, de én ezek miatt nem vennék.
Mi a gond a Philips/Krups/DeLonghi-val amúgy?
Alkatrész, szerviz, későbbi eladás, minden szempontból ezek szerintem jobb választások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest