Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
DrDobos #14602 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem kerestem. De nem is nagyon találni belőle, szerintem vagy megszűnt, vagy átnevezték, vagy valami szezonális kiadás volt, nem tudom.
De valami zajlik szerintem a kávé piacon, mert Lidl-ben nagyon régen nem láttam a saját márkás és viszonylag olcsó kávékat, csak a Bravos-t. Ma bementem egy nyitvatartó kínaiba, ahol egyszer vettem egy rettentő jó Costa-t, és ott is olyan szűk volt a kínálat és olyan drágák lettek, hogy nagyon. Segafredo majd' 7.000, Costa nem is volt, leginkább Omnia és Bravos. Nem értem, mi folyik itt. De lehet, hogy csak rossz helyen nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest