Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
bocs,hogy kicsit későn reagálok de azért a gps dolog nem ilyen egyszerű....az antennája végigfut az összes karosszériaelemen..tehát nem csak az akis vevő van rajta ami ott hátul van mondjuk egy A8 csomagtartójánál..
akinek meg meglovasították a kocsiját őszinte részvétem....nekem igaz még csak bicómat lopták el de az is szar érzés volt nagyon...
igaz annak a bicajnak az árából már akkoriban is kijött egy valamilyen normálisabb auto... -
PaladiN
aktív tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Figya nincs nekem semmi bajom az uv-val! Meg en is ajanlanam mindenkinek, de mondjuk csak azt kovetoen ha mar tudnam hogy mennyibe faj. Nekem a rejtett kapcsolo elegendonek tunt egy 1.5-4M koruli autohoz, mivel en meg azt tudom hogy azt az autot ami ilyen erteket kepvisel es az utcan all ha nem lehet elkotni max 10 percen belul akkor otthagyjak.
-
törölt tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Hoppá
, a kis tolvaj.
na nem baj, jössz te még talira, majd jól tartassz egy előadást, a technikákról
egyébként ha nekem lesz autóm, biztos lessz benne egy ilyen kapcsoló. Tényleg nagyon komoly, az autószerelő haver vett egy használt Bömöst, abban volt ilyan kapcsoló, csak nem tudta, takaritáskor véletlenül átnyomta, attól kezdve se előre se hátra.
2szer szedték szét a kocsit mire megtalálta.
jaa és még van egy védelem, anno integra linkelte be valamelyik topikba, ha lessz időm megkeesem. Az a lényege hogy specko zár van az ajtókon, kulcs nélkül, max hidraulikus vágóval lehet kinyitni.
+ van gps, meg ilyen gomb, meg asszem talán könnygáz
is volt, szóval elég profi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A06 mobiltelefon
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igaz annak a bicajnak az árából már akkoriban is kijött egy valamilyen normálisabb auto...
igaz a bontó tulaját le is ültették pár évre...

Mindenkitől bocs az überoffért
, a kis tolvaj.