- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
Varga Csaba #241 üzenetére
Peace. Ez jo!
-
PaladiN
aktív tag
válasz
Varga Csaba #239 üzenetére
Teljes mertekben igazad van a valaszod 99%-at illetoen.
Abban viszont hogy hol van ertelme megszakitani az aramkort es hogy hany ilyen pont van az auton nem ertunk egyet. Minden autonal vannak sajatos dolgok. En a sajat suzukimnal csinaltattam meg hogy mivel ott hatul van benzinpumpa es elol a motorhazteto alatt a gyujtas igy ket helyen szakitottam meg, de kulon uton lettek elvezetve a vezetekek. Ebbol kovetkezik hogy az egyiket minimalis tudassal meg lehet talani, de mar eleve kockaztatni kell, mivel fel kell nyitni a motorhaztetot. A masiknal viszont hatul kell szedszedni a burkolatot ami szinten nem egy egyszeru ugy, ha eszrevetlen szeretnel maradni. Patkolni pedig csak ugy lehet ezeket ha nem azt a kabelt viszem tovabb amit patkolna az illeto, avagy neki kell behuznia egy uj kabelt pl a benzinpumpahoz. De mindez mit sem er ha a szakinak nem szamit az ido, avagy trelerrel viszik el.
A vege az egesznek, mint ahogy te is irtad, igy vagy ugy de elviszik ha kell nekik.
Ja! Az egy szazalek amiben nincs igazad hogy nem vagyok es nem is voltam villamossagis, pusztan anno egy kicsit beszelgettem a haverommal aki beszerelte a kapcsolokat.
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
válasz
Varga Csaba #217 üzenetére
Es te mindent el szoktal hinni amit latszolag profik mondanak?
Gondolkodj egy kicsit!
Ha szetszeded az autot es kulonbozo helyeken hozzanyulsz a rendszerhez akkor mar valoban csak a treler lehet a megoldas, mert ahhoz az en automat szet kellett volna szedni ripityara hogy hozzaferjenek a bezinpumpahoz, minden egyeb helyzetben a legprofibb embernek is kb fel ora kell hogy szetszedje es megtalaja.
Azt meg ne vedd mar bele hogy gyari immo, nagy erteku kocsik, meg hasonlok, mivel ezekre fel lehet keszulni.
[Szerkesztve] -
Varga Csaba
aktív tag
válasz
Varga Csaba #217 üzenetére
A link helyesen:
Bővebben: link
Sorry az elírásért -
PaladiN
aktív tag
válasz
Varga Csaba #209 üzenetére
Nem all szandekomban szakmat valtani, de ha mar ennyire profin tudsz dolgokat akkor ird mar le hogy hogy hidaljak at az elektromos rendszereket.
Nekem pl ugy volt megcsinalva hogy ket kapcsolohoz tartozo vezetek teljesen mas uton ment mint a tobbi, amibol kifolyolag tenyleg szet kellett volna szedni a benzinpumpaig a rendszert hogy kideruljon a turpissag. A masik vonalhoz pedig, ha ki akartad volna iktatni es tudod hogy mit keress akkor a motorhazterben kellett volna matatni vagy ket percet. (ha tudod!)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Varga Csaba #212 üzenetére
Én ezt értem, meg erre is gondoltam, de hány rendőr megy Uw fénnyel?
szerintem rohadt kevés, a határokon se nagyon láttam UW lámpákat.. mondjuk én inkább csak nyugat dél-nyugat felé mentem át.
Arra meg viszonylag kevés autót visznek.
-
Integra
titán
válasz
Varga Csaba #212 üzenetére
még a műszerfalat és a belső üléshuzatokat is befújják asszem
-
válasz
Varga Csaba #203 üzenetére
A gps jelet sokkal könyebb zavarni, mert nagyságrenddel gyengébb. Ezért inkább azt zavarják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest