Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeke
senior tag
Nem feltétlen. Lehet egy egyszerű kapcsoló bárhol az autóban. Hiába önindítózol, ha a kapcsoló megszakítás állásban van, nem indul az autó
A legtutibb és legolcsóbb védelem! Csak kicsit kényelmetlen, mert minden elindulás előtt kapcsolgatni kell és leállás után is (csak így van értelme).
-
Re
csendes tag
A főnököm ragaszkodik az osztrák autóhoz (mivelhogy anyacég osztrák és ők néhányszáz autót már bérelnek nagyon nagy flottakedvezményt kicsikarva, így nagyon ''olcsó'' a bérlet), és nem tudtam rábeszélni, hogy inkább MO-on vegyünk egyet, még mindig sokkal olcsóbb, mint kintről behozni, majd félidő után honosítani...
Többet nem tudtam tenni, max, amit írt az egyik ph-s, veszek bele ukrán újságot...
vagy még megnézem mennyi a GPS bele, mert azzal viszont kollegának nagyon jó tapasztalatai vannak (és a biztosító és alacsonyabb díjat szed, kint)!
Igaz, aki ma MO-on nem kocsilopásból él, az ''hülye'' (mai beszélgetés után).
Nem is tudom, miért ragaszkodom a becsületességhez és tisztességhez ennyire?! Mert ma ebből nagyon nehéz megélni...
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő