Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Byte
csendes tag
Hali! Már néhány fórumot végigjártam... Valakinek van tapasztalata "grass" nevű szerekkel? Láttam róla reklámot meg az oldalukon is voltam,de semmi róla a góglin. Itt valaki esetleg? Jók ezek? [link]
-
Dr.Byte
csendes tag
Nos, mivel 3 különböző fórumon sem találkoztam tapasztalatokkal, ezért rendeltem sampont és meggyes waxot...Majd kiderül. Akit érdekel esetleg [link]
-
Dr.Byte
csendes tag
válasz Formaster #23397 üzenetére
Ez volt a sampon: [link] Ez pedig a viasz: [link] Ha megérkezik és kipróbáltam, majd jelentkezem.
(Annyit írtak hogy ez valami új márka meg cég Magyarországon és mivel nem számítottak ekkora érdeklődésre a megjelenéskor, rosszul lőtték be a raktárkészletet és kifogytak. Most várják a következő nagyobb szállítmányt, hát kíváncsi vagyok.) Ezért is nincs róla "fórum tapasztalat" gondolom...
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.Byte
csendes tag
válasz Drughi #26414 üzenetére
"GRASS termékek milyen minőséget, ár/érték arányt képviselnek?"
Körül belül egy éve találkoztam velük először, valamilyen hirdetésben.Kipróbáltam néhányat és azóta 90%-ban az Ő termékeiket használom. Van 1-2 termék ami nekem speciel nem vállt be, pl. "felnitisztító 500ml". De a többi, wax,sampon, stb nagyon bejött! +1: Bátyám gumiszervizben dolgozik és azt mondta a gumiápolóra, hogy "beszarás jó az árához képest".
-
Dr.Byte
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest