Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuTi.HUN
tag
válasz
Formaster #22369 üzenetére
Muszáj kiírnom, mert megőrülök. 1 hónapja voltam horpadásjavítónál, de azóta is lett már 1 alig látható az utasoldali ajtón. Évi 2 alkalommal biztos, hogy ki kell húzatnom párat. És persze azonnal észreveszem a legkisebbet is, utána pedig már nem tudok máshova nézni.
Mindezt úgy, hogy mindig a legmesszebbi helyre állok, a sor végére, ahol már max 1 oldalról tudnak mellém parkolni. Ez is csak arra elég, hogy a fényezést ne verjék le. Parkolhatok a tök üres parkoló legtávolabbi helyére, fél óra után akkor is ott áll 20 centire a kocsimtól valami szakadt hulladék. Ha látom, hogy olyan kocsi parkolt mellém, amiben gyerekülés is van, akkor már tudom, hogy ráb*sztam.
Lassan úgy érzem, hogy itthon kár bármire is vigyázni, mert mások úgyis elcseszik.
A hozzáállásról meg annyit, hogy a héten láttam egy öreg fószert egy kombi Volvóval úgy parkolni, hogy a szemben álló autónak eltörte a rendszámtábla keretét, benyomta a rendszámot, stb. Szóltam neki, hogy talán egy cetlit illene hagyni, erre szabályosan fenyegetőzni kezdett, hogy nekem semmi közöm hozzá és mit képzelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest