Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuTi.HUN
tag
válasz Formaster #22369 üzenetére
Muszáj kiírnom, mert megőrülök. 1 hónapja voltam horpadásjavítónál, de azóta is lett már 1 alig látható az utasoldali ajtón. Évi 2 alkalommal biztos, hogy ki kell húzatnom párat. És persze azonnal észreveszem a legkisebbet is, utána pedig már nem tudok máshova nézni.
Mindezt úgy, hogy mindig a legmesszebbi helyre állok, a sor végére, ahol már max 1 oldalról tudnak mellém parkolni. Ez is csak arra elég, hogy a fényezést ne verjék le. Parkolhatok a tök üres parkoló legtávolabbi helyére, fél óra után akkor is ott áll 20 centire a kocsimtól valami szakadt hulladék. Ha látom, hogy olyan kocsi parkolt mellém, amiben gyerekülés is van, akkor már tudom, hogy ráb*sztam.
Lassan úgy érzem, hogy itthon kár bármire is vigyázni, mert mások úgyis elcseszik.
A hozzáállásról meg annyit, hogy a héten láttam egy öreg fószert egy kombi Volvóval úgy parkolni, hogy a szemben álló autónak eltörte a rendszámtábla keretét, benyomta a rendszámot, stb. Szóltam neki, hogy talán egy cetlit illene hagyni, erre szabályosan fenyegetőzni kezdett, hogy nekem semmi közöm hozzá és mit képzelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs