Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
JHONNY 79 #51191 üzenetére
Szerintem egy alapvetően rendben tartott autóhoz és általános tisztításhoz nem szükséges.
Illetve nem tudom mit értesz pontosan a kézi gőztisztító alatt. Bent és motortérben használható, de mint mondtam egy alapvetően rendben tartott autóhoz felesleges.
Ez viszont sok tényezős, egy dohányos és / vagy nem annyira rendben tartott autó belterében lehet több haszna.
Nekem van, de jó ha évente 2x előveszem kocsihoz és akkor se olyan munkára amihez feltétlen kellett volna.
Viszont mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki, és döntse el hogy neki belefér e az autó ápolásba. Nekem van egy tele garázs annyi vegyszerrel, ecsettel, ronggyal meg szir-sz@rral hogy egyszerűen nem érzem szükségének.
De ezt meg is fordíthatom. Ha annyira jó és hasznos / gyors / hatékony lenne akkor biztos gyakrabban venné elő az ember.
Lehet gőzölni a kárpitot pl? Lehet, de akkor inkább már kárpit tisztítom. Lehet gőzölni a motorteret? Lehet, de akkor inkább már kimosom, gyorsabb és tisztább a végeredmény, főleg az alsóbb részeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Ma van a szülinapom
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest