Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter4477
friss újonc
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni. Valaki megkarcolta a bal oldali ajtómat. Bár nem értek hozzá, de szerintem viszonylag mélyek a sérülések. Lásd fotót, talán ki lehet belőlük venni.
Nem szeretném az egész ajtót újrafényeztetni. Kaptam 50 ezres ajánlatot rá. Van arra valami megoldás, hogy csak a sérült részt javítsák ki, fessék le? Ha nem 100%-os esztétikailag azt is elfogadom. Szombaton történt az eset, de most el kell utaznom 3 hétre, nem tudom elvinni szervízbe megcsináltatni. Ennyi idő alatt elkezd rozsdásodni vagy ez még kevés idő ahhoz? Az ilyen jellegű sérülésket milyen gyorsan kell javítani? Nyilván minél gyorsabban, de pár héten múlik valami? Van arra valami lehetőség, hogy addig valami rozsdagátlóval lekenem a sérült részt? Vagy ez hülyeség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest