Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
tag
válasz Jamby18 #48197 üzenetére
Elég lehúzás szagú. Nemrég csináltattunk egy bal oldalán sérült mazdát, nem sokkal fiatalabb mint a polod. Küszöb, ajtó erősen benyomva, c oszlop is kicsit megrogyva stb. Ennek a munkaköltsége volt kb 110e ft. Plusz alkatrészek, üvegek, doblemez, komplett hátsó negyed, plusz még 140e. A fényezés még egy külön téma, de az is max 30-35e elemenként. Mindenképp érdemes lenne körülnézni esetleg Debrecen körül kicsit "vidékiesebb" helyeken is. Amit lehet esetleg te is megvehetsz, pl nálam volt egy 97es polo régebben ami kuplung cserés volt. Szerelő mondott majd 50ezret az alkatrészre, utánanéztem és végül a kauffertől megvettem a komplett kuplung szettet kb 27e ftert (LUK).
-
Peti78
őstag
válasz Jamby18 #48197 üzenetére
SZia! Gazdaságilag nyilván nem éri meg, de mit veszel helyette? Ki tudja annak milyen hibája van, nem tudom ez mióta van nálad, de ezt legalább ismered.
A magad megnyugtatására kérj máshol is ajánlatot, páldául az ERdély utcán is van egy szaki.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2002-es WV polo-m. Sajnos a tipikus küszöb korrózió nàllam is előjött. Szeptemberben műszaki, így előtte szeretném rendbe tenni. A bal oldalàn lent leghàtul a küszöb legcsúnyább. De most a tél alatt a jobb oldalon elől a sárvédőnél is megjelent a rozsda, pedig a dobbetéteket takarítottam már. Itt Debrecenbe elvittem ma egy helyre ahol ezzel foglalkoznak és 431eft javítási összeget számolt ki, ha ide hoznám. Kicsit sokallom, de kiszámolta elemenként és sajnos ennyi. Küszöb, sárvédő darabja ~35eft. Karosszéria munka 150eft körül. Egy elem fényezése 49eft. Lecserélné a két küszöböt, jobb sárvédőt,tömítőzés, ajtók nélkül vinné a fényezőhöz így tréleren is vinné.
Az autó többi része rendben van (motor,Kaszni, belső tér).
Ahogy néztem ér az autó 500-600eft-ot. Most a kialakult (felmentek a használt autók ára) ide vagy nem ide számolva kb. ennyiért el tudnám adni, bár én nem akarnám eladni főleg, hogy drágán tudnék én is venni. Meg ugye csak friss műszakival lehetne vevőt találni.
Tehát ti ràköltenétek ezt az összeget vagy nézelődnétek más karosszéria műhely felé?
Előre is köszi az ötleteket.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz Ádám16 #48193 üzenetére
SZia Molker autómosó, én 5 éve oda járok. Mikepércsre ne menj, nem fedett, nincs árnyék és kicsi a hely. A fóliámat megkapta a sampon.
A Decathlon melletti mosó habja nem ér semmit, nincs árnyék.
Az összes mosót kipróbáltam már, mindig megnézem az újakat is, de a Molkerben minden megvan ami nekem kell.[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Tudtok Debrecenben vagy környékén gépi mosót ajánlani, ahol tutira PH semleges vízzel lehet mosni az autót?
-
őstag
Sziasztok!
Igyekszem minél jobban vigyázni az autómra (Toyota Auris), nem hordom gépi mosóba, hanem mindig én mosom - sajnos nincsen udvarom, így a bevált helyem a Kispesten található iWash.
Így néz ki a szeánsz nálam:
-előmosás
-habfürdő
-mosás
-habfürdő
-mosókesztyűs mosás fentről lefelé
-mosás
-viasz
-öblítés
-szárazolás (ajtóknál is), és ablak tisztításUtóbbi időben viszont eszembe jutott, hogy lehet elvinném az autót profi külső tiszításra, polírozásra, esetleg kerámia bevonat is szóba jöhet. nem tudom ér-e annyit amennyibe kerül..így talán könnyebben fennartható a tiszta állapot.
Kérdésem az lenne, tudtok ajánlani jó kozmetikát dél pest - dél buda régióban? Fontos hogy jó minőségben dolgozzanak, és megbízhatóak legyenek.
Magam is beleugranék lehet a komolyabb tisztításba megfelelő felkészültség után, de udvar nélkül sajnos nehéz..Köszi!
-
Peti78
őstag
8% kedvezmény 2022. június 12-ig a GYEON8 kóddal, Gyeon termékekre, és 10% kedvezmény 2022. június 20-ig a GRAPH10 kóddal, Auto Graph termékekre, a polirtech.hu oldalon.
-
Peti78
őstag
válasz FeRRaR1 #48185 üzenetére
A BSD-t felütöttem 1:1 ben ezzel [link] . sokkal jobb volt dolgozni vele, és ha a szemem nem csalt (szokott) akkor az eredmény is jobb lett.
AZ AG-nél én is észrevettem a foltosodást, de ha visszatörlöm 20-30 perc múlva akkor ez a gond megoldódik.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Predator2
addikt
Helló
Parkside 170bar-os nagynyomású mosóval rendelkezem.
Szeretnék pár kiegészítőt vásárolni autó/motormosáshoz:
Láttam több videót is amiben a szűk helyeket, ecsetekkel tisztítják.
Nekem szükségem lenne, mint külső, mint belső takarításhoz.
Melyiket szabad megvenni? Vagy bármilyen ecset megfelel erre a célra.Aktív habos mosóhoz, melyik sampont ajánlanátok? Egészen pontosan ehhez: [link]
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
FeRRaR1
őstag
válasz Peti78 #48184 üzenetére
Nálam is Q2 van, már a harmadik üveggel. Viszont találtam egy adag Soft99 BLACK BLACK-et, így most per/pill azt használtam el.
Silk milk nekem is van egy literes de vagy 6-7 éve nem akar elfogyni, fele se...
Sonax BSD még mindig a legjobb spray coating / feltöltő. Tettem egy kis kitérőt mint Done & Dusted Si edition. Az eredmény jó, de nem jobb. Cserébe nehezebb vele dolgozni, sokkal komolyabb és odafigyelőbb visszatörlés kell, többször mert csíkoz egyébként.
Felnire nekem a Bilthamber Auto wheel vállt be a legjobban. 50%-ban hígítom deszt vízzel és még így is nagyon hatékony. Alig szennyezett felnikre meg APC, amit szintén nem veszek már külön, cégnek vásárolt citrus alapú 5 litereset használom, szintén deszt vízzel hígítva. [link] Jól tisztít és nem bántott eddig semmit se a kocsin se a háztartásban. Valami 6 font volt / 5 liter mikor utoljára vettem. (Snow foam célokra is ezt tolom)
[link] Ezt tavaly próbáltam ki először. Meglepő módon nem nagyon roncsol, de hihetetlen erős. Olajat, zsírt, tintát, festéket és vért is old. A Volvo tető ablak árnyékoló rolója szélén a vaj szöveten volt egy kis foltom amit már több alkalommal próbáltam kiszedni. 100% ipa se hatotta meg. Se apc, se jar. Ezt felitattam egy fülpiszkálóra, 2x beitattam a foltot, kicsit megdolgoztam vele, 2x áttöröltem enyhén deszt vizes ronggyal. Teljesen kiszedte. Én aki tudom hol volt, sokszor próbáltam se tudom megmutatni a pontos helyét.
Illetve ha rég nem mosott kocsit hoznak akkor a habosítóba kap egy adagot. 10 font se volt mikor utoljára vettem.
Illetve az összes magasnyomású fejet, lándzsát, kis és nagy pisztolyt, tömlőt gyors csatlakozósra szereltem. Álom használni, 2 másodperc akármit lecserélni. Karcher K-val ez nem így volt...
Illetve a K7 3. alkalommal is tönkre ment, de már megvárom a gar végét ami jövő augusztus, hátha addigra teljesen bedöglik. (
be fog)Addig is a Comet van hadrendbe állítva, sokkal komolyabb és halkabb.
Bőrre az Autoglymnél jobb a Colourlock, most van kifogyóban a literes a tegnapi ápolás után. Az AG jobb kamu bőr illatot csinál és nem rossz termék, viszont foltosan és csúszósra szárad. A Colourlock egy sokkal komolyabb cucc, bár az ára emelkedett, 2 bőrös kocsi mellett másoké is kapott többször az elmúlt 6 évben, kb akkor vettem. Szóval még így is megéri. Van egy AG nekem is de azt a benti bőr kanapéra meg lábbelikre használom a téli használat előtt / után.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz Formaster #48182 üzenetére
Márciusban megtörtént.
[link]
[link]
Annyival kiegészítem, hogy kipróbáltam a
[Labocosmetica perfecta] -t és teszt alatt van az [autoglym-high-performance-tyre-gel]
A perfecta -val nagyon jó dolgozni, számomra kellemes az illata és szépen kiegészíti a fusso-t. Tudom ajánlani.
Az autoglym tegnap került fel. Két nappal azelőtt raktam fel az utolsó adag Q2-t, ezért azt le kellett szedni. AZt hiszem ötször mentünk át rajta kefével és elég durva töménységű APC-vel mire lekapartuk. Kíváncsi vagyok mit tud az autoglym.Még valami... majdnem egy évig PSS-t használtam, és most felkerült a Q2 maradéka, határozottan az a véleményem, hogy a PSS a fasorba sincs a Q2-höz képest.
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok.
Kb 3 hete felvittem az autóra a Sonax kerámiát. Voltunk vele azóta autópályán, ami után tele volt bogármaradvánnyal, voltunk sáros terepen ami után tiszta sár lett az autó, volt rajta madárürülék is. Ilyenkor mindig megyek mosóba, és csak a legutólsó öblítő programmal leöblítem az autót. És meglepő módon tökéletesen lehoz mindent. A bogármaradványokat is tökéletesen lehozza, nem azt mondom, hogy egy-két maradványnál nem kell egy picit közelebb tenni a lándzsát, de teljesen tökéletesen lejön minden.
Én eddig a Lotus kerámiát használtam, de ez ahoz képest ég és föld. A felvitel nagyon egyszerű. Úgy csináltam, autómosás, utána zsírtalanítás, felkentem egy elemre a Sonaxot, kb fél perc után visszatöröltem, és mikor megvolt az egész autó, akkor egy teljesen száraz kendővel az egészet áttöröltem.
Én úgy érzem, hogy nagyon megéri az árát. -
FeRRaR1
őstag
válasz Qtya123 #48177 üzenetére
[link] Nekem van egy (2) akkus Numatic Henry. Ez a cégnek lett még vásárolva 2018-ban de azóta áttértünk más megoldásra így nálam maradtak.
Sokszor csak ezt viszem ki egy gyors kocsi porszívózásra, vagy ha mind a hármat kell. Nincs hosszabbító, jobban szív mint egy 12 voltos vacak. Persze nem annyira mint a rendes hállózati, de nem rossz.
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy akkus porszívót venni autó takarításhoz. Nyilván nem lesz olyan, mint egy rendes porszívó, de azért a semminél jobb.
Van egy régebbi szivargyújtós kis gyenge gagyi, de az már csak azért sem jó, mert tűzforró lesz a csatlakozó hosszabb használatnál.
Van valami ajánlott típus, ami bevált? -
Formaster
addikt
-
FeRRaR1
őstag
Nekem volt 3 mjjc-m, az első teteje szinte teljesen rézből volt, sokáig bírta, olcsó volt. Ez volt vagy 8 éve. Majd mikor már elég rossz volt vettem egy másikat. Ez drágább volt, és nagyrészt már műanyag, nem volt olyan jó érzés használni, de pont kellett egy fateromnak így oda adtam neki és rendeltem egy harmadikat. Na azon a maradék fém is műanyaggá lett, nem volt jó használni, nagyon gyorsan romlott / változott. Így mikor elegem lett megvettem clean your carról az olasz PA habosítót. Azt írják mindet kipróbálták, és ez az egyik ,ha nem a legjobb. Ezt igazolom, mert már a 2. jetwashoz van használva, 180 baron és ugyan olyan szépen működik mint 3-4 éve amikor megvettem. Olcsón veszel akkor kétszer veszel és nem lesz olcsóbb a végére. De amint írod egyébként sem olcsó már az mjjc.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Habosítót szeretnék Lidl/Parkside PHD 170 B2 mosóhoz. Alapból nem adtak hozzá. MJJC ára eléggé felment Ali-n. Olcsóbb alternatíva van esetleg?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Formaster
addikt
válasz vedini #48162 üzenetére
Felhős időre vadásztunk, de így adta ki + tudtuk h mit csinálunk Az viszont igaz, hogy a napsütéssel még egy levelt sikerült ugrani. Nem egy profi munka, de kb életem 3. videója Viszont a verda egyedi és patika, személyesen tanusíthatom, hogy nincs hol belekötni, még alulról is olyan tiszta, hogy enni lehetne az alvázról
-
Formaster
addikt
Just4fun autómosós videó FeRRaR1 fórumtársnál forgatva. Likeolni ér 8 hónapja políroztuk és bevonatoztuk Gyeon MOHS kerámiával. (lágy víz, megfelelő rutin és bevonat nélkül azonban nem ajánlott napon autót mosni.)
robertka: ár/érték arányban a Sonax Brilliant Shine Detailer verhetetlen. Elég sokáig fent marad és kerámia bevonathoz közeli szinten dobja a vizet.
-
csiga8
senior tag
válasz csiga8 #48155 üzenetére
Megérkezett a Makita 9237 CB polírgépem. Nagyon szép hangja van, nem kottyan a szöghajtása. Nem ráz, nem üt.
Kíváncsiságból megnéztem a szöghajtásban a zsírt, mert valahol a neten írták - tesztben- hogy nem elegendő. ( vagy rosszul értettem? ) -
Elegendő mennyiségűnek tűnik, állagát tekintve tán NLGI 0, vagy 00 lehet a konzisztenciája, a Metabond 00-ás zsíromhoz nagyon hasonló. ( színben más)
Közben a régi Alpha Tools 1200E ( Einhell [link] ) gépet is szétszedtem, úgy néz ki orvosoltam a gondját.
A szénkeféket csiszoltam meg nagyon finoman, könnyedén mozogjanak, valamint a forgórész kommutátor szeletkéi közül sniccer pengével kikapartam a szénport, a kommutátort óvatosan 500-as papírral megcsiszoltam. Jó lett... , igaz már csak kb 1/3-adnyi szénkefém van, lassan cserés lesz, HA jó lett. -
robertka
tag
Mosás utánra keresnék valami egyszerú ápoló szert amivel gyorsan körbemennék a kocsi fényezésén. Menzerna power lock polimer bevonat van a kocsin valami olyat keresnék ami ezt nem bántaná.
Ezek a KC termékek küzül melyik lehetne a jó szerintetek?
Fse - Finish Spray Exterior
S01 - Hartwaschs
S02 - Spray Sealant
Qs - Quicj Finish
Qf - Quick Finish
Köszönöm. -
-
csiga8
senior tag
válasz csiga8 #48145 üzenetére
Sajnos nem kaptam senkitől tanácsot. ( [link] )
Épp akciós a Makita 92337CB 81.000 Ft-ért talán a legjobb ár/érték arány. [link]
Megrendeltem. Remélem beválik és tartósan szolgálni fog.Más.
Van (volt) Proxon micromot WP/E [link] mini polírgépem. Ez egy sapka sz.r. Ritkán, keveset volt használva, de azt se bírta. ( Felni küllők közti rész)Hasonló, pici fejű mini polírozóból van tippetek?
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
szélzajt lehet valamivel csillapítani? LEginkább az első ajtónál és a szélvédő lehet a ludas, ott kemény a műanyag, meg hiányos.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
d4d
tag
Jó napot
Korábban kérdezte valaki, hogy rendeltünk-e az Ahifi oldaláról. Én még nem rendeltem, de erősen benne van, hogy fogok, mert itthon egyedülálló választékuk van, főleg nagy kiszerelésekben (Carpro, Gyeon) és csomó Bilt Hamber termék is elérhető náluk. Néhány emailt váltottam velük, gyors volt a reakció és segítőkészek. Írta a csaj, hogy nemrég jöttek be Magyarországra és még nincs is feltöltve a teljes kínálatuk, bár itt főleg az autókozmetikai témakörön kívüli termékekre értette ezt. Csak azért nem rendeltem, mert ami kellett, annak egy része épp nem volt raktáron és akár egy-másfél hónapot is várni kellett volna. Cseh cégről van szó ha jól láttam. Kíváncsi leszek, a holland útvonal egy részét biztos ki tudom váltani velük.
Egy hete rendeltem a waxworld-től. Ma jött meg a csomag. Minden rendeléshez adnak valami kis ajándékot, itt egy 450gsm-es mikroszálas kendő került a csomagba, önmagában 7,5 EUR környékén mozog az ára. A lényeg viszont a három darab 4 literes Carpro flakon. A ReTyre első adagja pillanatok alatt elfogyott mindenhol ahol korábban néztem, hozzájuk viszont kb másfél-két hete érkezett meg a friss szállítmány Koreából, úgyhogy hiába van még a Gyeon-ból is egy flakonnal, viszo nylag gyorsan fogy nálam, úgyhogy jött ebből is egy adag.
Az InnerQD és a Clarify már ismerős, volt 1-1 kisebb flakonnal, szeretem ezeket is, úgyhogy jött is a nagy kiszerelés, ami árban jóval kedvezőbb.
Gyártási idők: Clarify (2021.11.18.), Retyre (2022.02.22), InnerQD (2022.02.25.)
[ Szerkesztve ]
-
csiga8
senior tag
10+ éves Alpha tools 1200 E ( Einhell [link] ) gépem a mai nap magadta magát. ( túl sok üzemóra azért nincs benne...) Lehet a szélvédő polírozások sok volt neki.
Keresem utódját, de picit tanácstalan vagyok. Közelben Megatool ( [link] ) boltban lenne célszerű vásárolnom, vagy onnan, amit ajánlotok. Előszőr 60.000 Ft-ot szántam rá, de már látom a 90.000 is kevés lenne, ezért torpantam meg.
A mostani Extol, Einhell, Yato ( pl Yato [link] ) vonal mennyire időtállő?
Néztem ( komolyabb) használtat is, de nem találtam jót. A D fogantyú mindenképp kellene.
Van itthon Yato 720W-os excenteres, de azzal nem annyira haladós, ráadásul rendszeresen letépem a szivacs ( Novolok vannak ) tépőzárját.
-
vedini
őstag
válasz simonjoe #48141 üzenetére
Tegnap nezegettem par videot es aszerint 2 db pollenszuro kell bele, es ugy jott le, hogy a szellozo korben a pollenszuro van elobb es utana huto radiator de megnezem meg egyszer, egyekbkent van ionizacio is barmit is jelensten is total semmi leirast nem talaltam rola a neten, meg auto recirculating ami figyeli a kulso levego szennyezettseget es le tudja zarni automatikusan a bejovo levegot, ezt nemrigeiben kapcsoltam be
neztem gyari hepa jelletut ami 1 mikro m-ig szur hat abbol vagyon 2 db
dobnal egy linket a tiedrol?workworkwork...
-
simonjoe
őstag
válasz vedini #48138 üzenetére
...nem tudom milyen autód van, de a MANN és talán más gyártónak is léteznek polifenolos szűrői. Én a MANN-t használom, és nagyjából papírforma szerint ezt tudja:
Védi a légkondicionáló rendszert
Az apró részecskék majdnem 100%-os szűrése
Jelentős csökkenés a dízel koromban (>95%)
Eltünteti a szagok közel 90%-át
Megfogja a káros gázokat, mint az ózon, a nitrogén-oxidok és a kén-dioxid
Több mint 95%-os védelmet nyújt az allergének ellen
Megakadályozza a penész és a baktériumok elszaporodását a szűrőn
Akár 95%-ig blokkolja a részecskéket (PM2.5)Amióta ezt használom, nincs a kocsiban "klíma szag".
#481397Sony7:
Gondolom valami fényes szilikonos ápolóval kezelted le. Miért nem használsz matt műszerfalápolót?? Az adja vissza legjobban az autó belső természetességét.[ Szerkesztve ]
Joe
-
-
7Sony7
addikt
Üdv. Áttörölgettem a műszerfalat műszerfal ápoló kendővel, de rájöttem, hogy nem tetszik így nekem. Mivel tudnám eltávolítani anélkül, hogy kárt tennék? Szappanos víz, vagy mosogatószeres, vagy valami házi megoldás van erre?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
MrSealRD
veterán
válasz vedini #48135 üzenetére
pollenszűrőt érdemes ilyenkor cserélni...és akkor tartós a hatás...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
vedini
őstag
Tegnap voltam ozonos klimatisztitason, elmaradt a szag klimazaskor, nagy az orom, jo lenne mondjuk birna egy evet. 10-15 perc alatt meg volt...
workworkwork...
-
MakkMarc
csendes tag
JSandor
Szia!
Én itt vettem ilyen színrekevert autófesték stiftet és nekem tökéletesen bevált. Nem ilyen előregyártott szar, hanem ott keverték ki a helyszínen az autó színéhez!
[ Szerkesztve ]
-
Vincsaba
csendes tag
Sziasztok!
Fekete autón polírozás után sajnos a motorháztetőn a kőfelverődésekbe beült a paszta, és világít a fekete autón. Ennek az eltűntetésére mit javasolnátok?
Köszönöm előre is!
-
őstag
Sziasztok!
Többen ajánlottátok itt a CarPro kozmetikát . Kerestem, de nem találtam, helyileg merre található?
Köszi! -
tasiadam
veterán
válasz vedini #48115 üzenetére
ne tedd, csúszik az istenfsza is az autóban miatta, én hüklye gondoltam 1 vékony réteg gumiápoló jó lesz rá, de nem tudott rendesen elpárologni róla menet közben áttöröltem mindent szárazra, hogy addig se csúszkáljak Majd lemosom holnap a teraszon locsolóval meg mosószerrel, vagy a kádban, de ez nagyon rossz élmény
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Peti78
őstag
válasz vedini #48122 üzenetére
Glacot és kócsot lehet a polirtechen és az autobirodalomban biztos, és szerintem máshol is. Nekem világos kócsom van, még a régi fajta. VOlt már itt szó arról, hogy nimcs jelentősége világos/sötét, ez inkább marketingfogás. A pletyka szerint a világosban van némi tisztító adalék is, a sötétben pedig tömítő valami(az újban) . Na engem ez megintcsak nem izgat fel, világos van, mert amikor vettem még ezüst autó volt. Most van két sötét, de hogy én nem fogok ezért venni sötétet az tuti
A sampon PH semleges, de nagyon ritkán vödrözök. Nem nagyon van rá szükség. azt hiszem RRC, de nincs igazán jelentősége. Pláne, hogy kaptam kb két decit, na az nekem elég fél évre.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
válasz Zolinho1026 #48120 üzenetére
Szerintem nincs még itt az ideje cserélni. Én nagyon ritkán rántok rá a karra. Akkor gyengül, amikor egyébként koszos a szélvédő, de ha ezt tapasztalom, akkor letörlöm mszálassal.
-
vedini
őstag
válasz Peti78 #48118 üzenetére
Anno en is meg voltam elegedve a fuzo kocs, meg a glaco-val is, mindenkinek mutogattam a szelvedorol hogy mennek fel a vizcseppek, ra is keresek lehet-e mar itthon kapni, fuzo kocs meg mindig ket szinu, egyik vilagos masik sotet fenyezesre?
ph semlegessel mosod a verdat?workworkwork...
-
Peti78
őstag
[Fúzó kócs] A motorháztetőn fólia, a szélvédőn Glaco (tavaly júliusban felrakva). Az üvegen és minden más felületen fúzó kócs. Ennyire dobja a vizet. Aztán lehet még játszani azzal hogy honnan veretem rá a a vizet a tetszetősebb eredmény érdekében, de azt meghagyom azoknak akik a szuperhipextra hidrofób hatású , nem ezeröccáz /applikációról akarják meggyőzni a nagyérdeműt. Nekem ez nagyon megfelel
-
vedini
őstag
válasz kisgyerek85 #48116 üzenetére
Nem egeszen, olyanra amivel magat a mikroszalas kendot lehet felfrissiteni, a szalai ne legyenek letapadva
workworkwork...
-
vedini
őstag
válasz tasiadam #48114 üzenetére
a hótálcákat én is kivettem, lemostam, de jah kifakultak, valamivel én is leápolom
szározolót, mikroszálasakat kimostam, 30 perces mosás, öblitő nélkül, tele a szárító régebben volt róla szó ilyen speckó kefe vagy fésű amivel a sörtéket kicsit fel lehet éleszteni, hol lehet olyat beszerezni?
workworkwork...
-
Peti78
őstag
válasz vedini #48111 üzenetére
Szép talicska, túl sok gumiápoló sem kell rá!
Sosem lesz tökéletes, ezt el kell fogadni. Ha sok százezret kifizetsz, akkor talán, de csak addig amíg kivonulsz a műhelyből. Én értékelem magamban, hogy időt töltök vele, az én kezem munkája van benne. Ráadásul hálás színe van a verdának, ezt élmény karbantartani. Hajrá!Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
vedini
őstag
válasz Peti78 #48110 üzenetére
gondolom valahogy el kell adni magukat, egyébként még én is megeszem ezt
rászántam vagy 2 órát lemostam a verdát, mint mindig most se lett tökéletes, üveg felületetek nem maszatmentesek, veszek tényleg már egy normális ablaktisztítós mikroszálast
valszeg megfogadom tegnapi tanácsodat, nem költök rá annyit, nyilván látszik rajta a vizkő, néhol hologram, kell egy polír meg wax, vagy amit tegnap ajánlottál gyeon, és jónapot
[ Szerkesztve ]
workworkwork...
-
Peti78
őstag
válasz Safranek #48109 üzenetére
képzeld el, felismerik a kopás és a szennyeződés közötti különbséget. IS!!! Nagyon komoly esztétikai, kozmetikai kezelés, csúcskozmetikát hajtunk végre, szuperhidrofób, csúcspolír, csúcskezelés, ellenőrzési fázis, csúcskozmetika a csúcsa az autóápolásnak, aztán megint gyorsan csúcskozmetika, még exkluzívabb, még igényesebb, extra kímélő, professzionális . Semmiről nem szól ez a video, csak arról, hogyan kell szuperlatívuszokban beszélni, bár azért Tominak ez a beszéd sem megy annyira. Ezek fájdalmas videók számomra. Jó, tudom, ne nézzem, de egy kicsit mazochista vagyok.
Én tiszta, diszperzites vödröt használok, és még nem szakadt le a fényezésem.
Szegezdi Szabolcs videóin legalább lehet nevetni, mert képes P1-es polírpaszta után fúzó kócsot felrakni, és vel cleanert használni. De legalább konzekvensen rossz a kiejtése, és meg sem próbál javítani rajta.
tasiadam Már csak azért is, mert direktbe szóródik a gané a belsőbe. Feltéve, hogy van ott még valami kosz, és nem csak azért simogatják, mert forog a felvétel.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
[Az olajfolyást is megszüntetik] ! A víz kiver ettől a cégtől...
-
tasiadam
veterán
válasz vedini #48104 üzenetére
Eléggé sokat dobott rajta, igen. A héten érkezik a stabrúd hozzá, akkor berendelgetem a futóműhöz a dolgokat, azt is felújítom és utána viszem el beállítantni. Viszont a stabrudat lehet hogy szintereztetem, vagy lecsiszolom én magamnak és alapozom-festem.
Egy mosás kéne most leginkább, de már így is sokkal jobb ahhoz képest, amilyen voltBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
vedini
őstag
válasz tasiadam #48098 üzenetére
Hallod, naprol napra szebb lesz a verdad, sokat szamitanak az aprosagok
kerekeken en is elgondolkodtam a futo embleman, irracionalisan draga, meg azt hiszem pont tegnap lattam az uj M-es jubileumi emblemat, probaltam elkepzelni, hogy nezhetne ki a verdan, de annyira modern, hogy szerintem bazari lenne tole a verda
workworkwork...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest