Hirdetés
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
csiga8 #48155 üzenetére
Megérkezett a Makita 9237 CB polírgépem. Nagyon szép hangja van, nem kottyan a szöghajtása. Nem ráz, nem üt.
Kíváncsiságból megnéztem a szöghajtásban a zsírt, mert valahol a neten írták - tesztben- hogy nem elegendő. ( vagy rosszul értettem? ) -
Elegendő mennyiségűnek tűnik, állagát tekintve tán NLGI 0, vagy 00 lehet a konzisztenciája, a Metabond 00-ás zsíromhoz nagyon hasonló. ( színben más)
Közben a régi Alpha Tools 1200E ( Einhell [link] ) gépet is szétszedtem, úgy néz ki orvosoltam a gondját.
A szénkeféket csiszoltam meg nagyon finoman, könnyedén mozogjanak, valamint a forgórész kommutátor szeletkéi közül sniccer pengével kikapartam a szénport, a kommutátort óvatosan 500-as papírral megcsiszoltam. Jó lett..., igaz már csak kb 1/3-adnyi szénkefém van, lassan cserés lesz, HA jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Eladó újszerű Lay-Z-Spa Santorini Hydrojet Pro felfújható masszázsmedence-jakuzzi.
- Új, HP OMEN Citadel gamer szék
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest