- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
fekeandras #795 üzenetére
Füstöl a dízel?És?Ki nem szarja le!Amíg nem lépem vele túl a gyári értéket pont magasról ... Csak én érzek ellentmondást ? Vagy a gyár eleve füstölősre állítaná ? Az adagolós volt kollégám nekem mondta el a véleményét, nem egy vevőnek, kuncsaftnak . A Kiss Zoli biztosan rendes gyerek, de mondjuk Szombathelyről nem igazán alternatíva . Az 1,9 motorra, ha annyira jó lenne akkor csinálhattak volna hozzá egy normális főtengely csavart a vezérműhöz, de már az sem sikerült . A t4-ekben az 1,9es szoft turbó motorok nem bírtak 200-at megbontás nélkül, akkor nem értem miről beszélsz . Vagy az nem az a motor ? Ráadásul nem egy kiragadott példa minősít valamit, de gondolom ezzel nem mondtam újat, vagy igen ? Arra a golfra kíváncsi lennék mennyi féltengelyt és kuplungot fogyasztott a 80e alatt .
a fogyasztás is 1-1,5literrel lesz több. Igen, ez az ugyanannyit vagy kevesebbet eszik dolog . Tehát füstöl és többet eszik, akkor valamelyik hsz-ed hülyeség .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ninebot by Segway F25E II
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest