- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
fekeandras #795 üzenetére
Füstöl a dízel?És?Ki nem szarja le!Amíg nem lépem vele túl a gyári értéket pont magasról ... Csak én érzek ellentmondást ? Vagy a gyár eleve füstölősre állítaná ? Az adagolós volt kollégám nekem mondta el a véleményét, nem egy vevőnek, kuncsaftnak . A Kiss Zoli biztosan rendes gyerek, de mondjuk Szombathelyről nem igazán alternatíva . Az 1,9 motorra, ha annyira jó lenne akkor csinálhattak volna hozzá egy normális főtengely csavart a vezérműhöz, de már az sem sikerült . A t4-ekben az 1,9es szoft turbó motorok nem bírtak 200-at megbontás nélkül, akkor nem értem miről beszélsz . Vagy az nem az a motor ? Ráadásul nem egy kiragadott példa minősít valamit, de gondolom ezzel nem mondtam újat, vagy igen ? Arra a golfra kíváncsi lennék mennyi féltengelyt és kuplungot fogyasztott a 80e alatt .
a fogyasztás is 1-1,5literrel lesz több. Igen, ez az ugyanannyit vagy kevesebbet eszik dolog . Tehát füstöl és többet eszik, akkor valamelyik hsz-ed hülyeség .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest