Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonak
csendes tag
válasz
laci6600GT
üzenetére
Kartergázcső az a gumi slag, ami a motor szívó részétől vezet el egy dobozig (szelep? vagy nem tudom mi, de áramvezeték is megy bele) (ami nekem az 'A' corsában a kerékdob kerék felőli oldalára van felcsavarozva, elöl)? Na ebből tovább megy egy cső, valahova előre a lökhárító alá, de nekem leszakította egy faág (már a csövet...), ami belógott a kerékdobba parkoláskor
, most csak be van dugva a motortérbe, hogy ne lifegjen...Nem tudom, lehet ebből baj, hogy így van? Visszajuthat az utastérbe a gáz? Persze nyáron talán ez nem gond, úgyis le van húzva az ablak menet közben általában... (Lamer vagyok a kocsikhoz, ez az első, és nem szereltem eddig)
P.S.: Persze lehet hogy ez nem is kartergázcső, csak tippeltem, hogy az lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, most csak be van dugva a motortérbe, hogy ne lifegjen...Nem tudom, lehet ebből baj, hogy így van? Visszajuthat az utastérbe a gáz? Persze nyáron talán ez nem gond, úgyis le van húzva az ablak menet közben általában... (Lamer vagyok a kocsikhoz, ez az első, és nem szereltem eddig)